ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στηρίζει Ζαρντίμ ο Μαρινάκης

Στηρίζει Ζαρντίμ ο Μαρινάκης 

5/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Στηρίζει Ζαρντίμ ο Μαρινάκης 
Την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη απολαμβάνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπου εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να υπάρξει μία συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Με τον τρόπο αυτό, ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να εκφράσει και… εμπράκτως την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού.

Η ενίσχυση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Ντρίσα Ντιακιτέ. Έτσι, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην πορεία της ομάδας, εντός των αγωνιστικών χώρων, έργο το οποίο έχει αναλάβει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ζητήσει να συναντήσει τον Πορτογάλο τεχνικό, προκειμένου να του εκφράσει και… εμπράκτως τη στήριξή του.

Το ραντεβού αυτό είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος του φόρουμ της UEFA, που γίνεται στη Νιόν και βρίσκεται ήδη ο Ζαρντίμ, με τους προπονητές συλλόγων που βρίσκονται στην ελίτ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου