ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Θεοδωρίδης: "Ήταν κουρασμένα τα παιδιά"

Θεοδωρίδης: "Ήταν κουρασμένα τα παιδιά"

Ο Θεοδωρίδης δικαιολόγησε την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας λόγω ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν κουρασμένοι, ενώ επεσήμανε πως σημασία έχει το "έξι στα έξι" στο πρωτάθλημα.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, θέλησε να τοποθετηθεί για την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι ερυθρόλευκοι, επισημαίνοντας πως οι παίκτες των Πειραιωτών ήταν κουρασμένοι. Παράλληλα, επεσήμανε για ακόμη μία φορά πως έχει σημασία το ότι οι Πειραιώτες συνεχίζουν αήττητοι.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, σχολίασε: "Σημασία έχει που έχουμε κερδίσει και τους έξι αγώνες. Όλα τα ματς του πρωταθλήματος είναι ντέρμπι και μετράει ότι κερδίζουμε όλα τα ματς. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Καταλαβαίνω τον κόσμο που αντιδράσει διότι θέλει θέαμα, αλλά σημασία έχει να κερδίζεις, έστω και με μισό μηδέν. Έχω παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και ξέρω τι σας λέω. Δικαιολογίες δεν θέλω να δώσω, αλλά θέλω να τονίσω πως τα παιδιά ήταν κουρασμένα.

Στο ημίχρονο οι παίκτες μας ήρθαν και μου μίλησαν και μου είπαν πως ένιωθαν κούραση, η οποία είναι λογικό να υπάρχει καθώς είχαμε μέσα στην εβδομάδα ταξίδια και αγώνα για το Champions League. Οι ποδοσφαιριστές μας στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ έκαναν υπερπροσπάθεια. Υπερέβαλαν εαυτό και τα έδωσαν όλα. Ήταν κουρασμένοι και τους δικαιολογώ. Επίσης, ο Αστέρας είναι Τρίπολης είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έδειξε στο γήπεδο.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς, στο οποίο τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα. Μετράμε έξι στα έξι. Σημασία έχει που πήραμε για ακόμη μία φορά τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου