ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Ευχαριστημένοι από τις νίκες"

Ζαρντίμ: "Ευχαριστημένοι από τις νίκες"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε ευχαριστημένος από τις νίκες παρά τις αποδοκιμασίες του κόσμου για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Είδαμε για πρώτη φορά τον Πορτογάλο προπονητή να εκνευρίζεται, σε ερώτησή μας για το αν έχει αντιληφθεί την πίεση που υπάρχει στον πάγκο του Ολυμπιακού παρά το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας στη Super League, με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

Για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού προς το τέλος του ματς και για το γεγονός πως η ομάδα δεν πείθει με την απόδοσή της:

"Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και να προσφέρουμε ένα ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα. Υπάρχουν και δύσκολες ημέρες στο ποδόσφαιρο... Έπειτα από δύο παιχνίδια με υψηλή ένταση και ένα δύσκολο ταξίδι στην Αγγλία, η φυσική μας κατάσταση δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο απόψε για να αναπεξέλθουμε και είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το θέαμα που έχει προσφέρει η ομάδα στον κόσμο της μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές:

"Δεν είναι πάντα η ίδια η απόδοσή μας. Άλλες φορές το θέαμα είναι καλύτερο και άλλες όχι. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις νίκες".

Για το αν ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα να δίνει χώρο στον αντίπαλο και να προσπαθεί να κλέβει την μπάλα για να βγαίνει στην κόντρα επίθεση:

"Όλες οι ομάδες στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι κλεισμένες στην άμυνά τους και παίζουν πίσω από την μπάλα. Δεν έχω βρει ακόμα ομάδα που να παίζει στο στυλ μας. Απόψε, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο πρώτος αντίπαλος που μας έφερε σε δύσκολη θέση σε αρκετά σημεία του αγώνα, με τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Η κούραση στην ομάδα μας είναι μεγάλη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ιδιαίτερα μετά το ταξίδι στην Αγγλία. Ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις και δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που παίζει τόσο γρήγορα την κόντρα επίθεση. Εμείς δουλεύουμε για να κερδίζουμε κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο για να παρουσιάζουμε ένα ωραίο θέαμα. Η αλήθεια είναι πως η βελτίωση στην ποιότητα του παιχνιδιού έρχεται με την πολλή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις. Έχουμε μία καινούργια ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες. Θέλουμε πολλή δουλεια για να βελτιώσουμε το θέαμα, αλλά δουλεύουμε για τις νίκες και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίζουμε".

Για το αν έχει αντιληφθεί την πίεση που υπάρχει στον πάγκο του Ολυμπιακού παρά το γεγονός πως η ομάδα μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού είδαμε απόψε να υπάρχει γκρίνια για την κακή αγωνιστική εικόνα των Πρωταθλητών:

"Όχι, γιατί ο κόσμος θέλει πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα του και στη συνέχεια να βλέπει ωραίο θέαμα. Κι εμείς θέλουμε το ίδιο. Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίζουμε. Ο Πρωταθλητής δεν παίζει πάντα με την υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι του. Ο Πρωταθλητής πρέπει να ξέρει και να στέκεται στο ύψος του και να έχει συμπεριφορά νικητή στον αγωνιστικό χώρο για να παίρνει τις νίκες. Είδαμε και τη Μονπελιέ πως μετά το ταξίδι στη Γερμανία (σ.σ. ισοπαλία 2-2 με Σάλκε) και ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό παιχνίδι που έκανε, έχασε στην έδρα της για το γαλλικό Πρωτάθλημα (σ.σ. ήττα 2-3 από την Εβιάν). Αυτό δείχνει πως μετά από ένα κουραστικό ταξίδι κι ένα δύσκολο ευρωπαϊκό ματς, όλες οι ομάδες δεν μπορούν να παρουσιάσουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου