ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Θλάση ο Χολέμπας, αισιοδοξία για Ιμπαγάσα

Θλάση ο Χολέμπας, αισιοδοξία για Ιμπαγάσα

Με θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά αποχώρησε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Χοσέ Χολέμπας. Δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο για τις ενοχλήσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα στον προσαγωγό δεξιά, ενώ θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη για τις ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό.
Κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης αλλά έχασε τον Χοσέ Χολέμπας ο Ολυμπιακός, καθώς ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μπακ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δύο εβδομάδες.
Τα πράγματα είναι καλύτερα όσον αφορά την κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος επίσης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Φαλήρου με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ωστόσο ο Αργεντινός δείχνει να μην έχει κάτι ανησυχητικό και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (8/10), όπως και αυτή του Γιάννη Μανιάτη που ολοκλήρωσε το 90λεπτο με ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ενημέρωση για τον ιατρικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών μας μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με θλάση πρώτου βαθμού αποχώρησε από τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Χοσέ Χολέμπας. Ο αμυντικός της ομάδας μας υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 με 15 ημέρες.

Σε ότι αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, γεγονός το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Η κατάσταση του Αργεντινού θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα. Ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό ένιωσε και ο Γιάννης Μανιάτης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου