ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αγωνία για τους τραυματίες Ιμπαγάσα και Χολέμπας

Αγωνία για τους τραυματίες Ιμπαγάσα και Χολέμπας

Αγωνιούν στον Ολυμπιακό με την κατάσταση των Ιμπαγάσα και Χολέμπας, καθώς αμφότεροι τραυματίστηκαν και αποχώρησαν από το παιχνίδι. Αγωνία για το πόσο θα λείψουν.
Κοντά στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόσο ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όσο και ο Χοσέ Χολέμπας, έπεσαν στο χορτάρι καθώς αισθάνθηκαν έντονες ενοχλήσεις.

Ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ, ο οποίος παίζει σε φουλ ρυθμούς από το ξεκίνημα της σεζόν, αισθάνθηκε πόνους στον δικέφαλο, ενώ ο Αργεντινός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αμφότεροι δεν ήταν σε θέση να συνεχίσουν στην αναμέτρηση και ζήτησαν αλλαγή, καθώς οι πόνοι ήταν έντονοι. Στη συνέχεια βγήκαν εκτός αγωνιστικού χώρου, απογοητευμένοι και οι δύο ποδοσφαιριστές από την ατυχία τους.

Πλέον, στον Ολυμπιακό αγωνιούν για την κατάσταση των Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα και περιμένουν τα νεότερα των γιατρών για να δουν το πόσο περίπου θα απουσιάσουν από την αγωνιστική δράση. Στα θετικά το γεγονός πως την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου