ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Νίκη για την Κάχα πριν το ΣΕΦ

Νίκη για την Κάχα πριν το ΣΕΦ

Η Κάχα Λαμποράλ νίκησε την Καχασόλ για την 2η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας για κορυφαίους παίκτες τους Όλεσον, Νοτσιόνι, Λάμπμε. Οι Βάσκοι, πλέον, ετοιμάζονται για το ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Πέμπτη (11/10, 21:00), για την πρεμιέρα της Euroleague, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του Μαυροβούνιου προπονητή, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, για την δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, κέρδισε εύκολα την Καχασόλ στη Βιτόρια με σκορ 90-70.

Οι Βάσκοι είχαν για κορυφαίους παίκτες τους στην αναμέτρηση τον Αμερικανό κόμπο-γκαρντ, Μαρκ Όλεσον (16π), τον έμπειρο Αργεντινό σμολ-φόργουορντ Αντρές Νοτσιόνι (14π) ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από την σχεδόν οκταετή του θητεία στο ΝΒΑ, τον Πολωνό σέντερ Ματσέι Λάμπε (14π), αλλά και τον Ισπανό διεθνή γκαρντ-φόργουορντ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο (12π). Πλέον η ομάδα της Κάχα Λαμποράλ ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης στον Πειραιά.

CAJA LABORAL (90): Heurtel (0), Oleson (16), Nocioni (14), Nemanja Bjelica (11), Lampe (14) -quinteto inicial-, Rochestie (9), Cabezas (2), San Emeterio (12) y Causeur (12).

CAJASOL (70): Satoransky (12), Holland (8), Asbury (9), Buckman (9), Triguero (2) -quinteto inicial-, Tepic (4), Burjanadze (7), Sastre (3), Bogdanovic (11) y Balvin (5).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου