ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

6/10/2012

Τα αποτελεσματα της 6ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/10/2012

ΑΕΚ - Κέρκυρα

Βέροια - Ατρόμητος



ΟΦΗ - ΠΑΟΚ


ΚΥΡΙΑΚΗ 7/10/2012


ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος

Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Άρης - Πλατανιάς

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης


ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/2012


Λεβαδειακός - Πανθρακικός


Τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά… 

6/10/2012

Τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά…
Συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά η πρόσληψή του δεν θεωρείται δεδομένη. Αφενός μεν ο 38χρονος τεχνικός δεν έχει πάρει οριστικά την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα κι αφετέρου-και πιο σημαντικό-ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολιανένσε.

Η πρόταση της «Ένωσης» δεν ξεπερνά τις οικονομικές της δυνατότητες. Αφορά συμβόλαιο 1+1 χρόνων, με τις απολαβές του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ τον πρώτο χρόνο να είναι 90.000 ευρώ (ουσιαστικά 10.000 ευρώ το μήνα) και το δεύτερο 120.000 ευρώ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει βγάλει αρκετά χρήματα ως ποδοσφαιριστής, δεν έχει ως προτεραιότητά του το οικονομικό και αποδέχεται αυτούς τους όρους. Μάλιστα είναι σύμφωνος στο να έχει αυτές τις χαμηλές αποδοχές, προκειμένου να τον ακολουθήσουν στην ΑΕΚ ο Ζορζ Ροζάριο, άλλοτε συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην «Ένωση», αλλά και δύο ακόμη βοηθοί, ένας γυμναστής κι ένας «σκάουτερ».

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Ολιανένσε με την Μπράγκα θα κρίνει το μέλλον του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς η ομάδα του είναι προτελευταία μετρώντας τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και φέρεται να είναι προ των πυλών της εξόδου.

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να έχουν στα υπόψη τον Μίλινκο Πάντιτς, που επίσης καλείται να απαντήσει μέχρι την Κυριακή, ενώ έχει γίνει κρούση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αν «στραβώσει» το παιχνίδι με την Ομόνοια την Κυριακή. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει πάντα το όνομα του Μάκη Χάβου.

«Σιγουρα δεν είμαστε εμείς ο στόχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας» 

6/10/2012

«Δεν είμαστε εμείς στόχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας»
Τη βεβαιότητα πως η Skoda Ξάνθη δεν θα είναι… θύμα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκφράζει η διοίκηση του ακριτικού συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε κι επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Προφανώς η ομάδα της Θράκης θεωρεί πως με τη χθεσινή τοποθέτηση της «Συμμαχίας» μπορεί να επηρεαστεί η διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα την Κυριακή, αλλά τονίζει με σιγουριά πως στόχος δεν είναι να πληγεί η ίδια η Skoda Ξάνθη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων ό,τι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία παραμονές του κρίσιμου, όπως λέει, αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ, δεν έχει στόχο την SKODA ΞΑΝΘΗ. Είμαστε σίγουροι ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν θα ήθελε να είναι το θύμα η SKODA ΞΑΝΘΗ».

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ» 

6/10/2012

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ» 
Σε ανακοίνωσή της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, αφού τονίζει πως θεωρεί την ΕΠΟ ως βασικό υπεύθυνο για «την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου», χαρακτηρίζει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή «εντολοδόχο του Ολυμπιακού».
Η ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δηλώνει προβληματισμένη από την ανάδειξη του εντολοδόχου του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ, την οποία και θεωρούμε ως το βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Σαρρής έχει δείξει από την θητεία του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πόσο λίγο ικανός είναι και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη δράση του».

Παράλληλα, το σωματείο εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση στην οποία δίνει διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενες αναφορικά με τους «άρχοντες» των αγώνων:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζει ότι οι πάγιες επισημάνσεις της για την χαμηλή ποιότητα διαιτητών, παρατηρητών, αλλά και εκείνων που τους ορίζουν, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας μέσα στο γήπεδο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επομένως δεν αφορά ούτε και την Ξάνθη, την οποία θεωρούμε από τους πιο σταθερούς και συμπαγείς διοικητικά συλλόγους».

Διάψευση Σούπερ Λίγκας για το θέμα των τηλεοπτικών 

6/10/2012

Διάψευση Σούπερ Λίγκας για το θέμα των τηλεοπτικών
Με επιστολή της στο gazzeta.gr η Σούπερ Λίγκα διαψεύδει δημοσίευμα που έκανε λόγο για επαφές της Λίγκας με άλλο τηλεοπτικό φορέα για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν.

Στην επιστολή της η Σούπερ Λίγκα τονίζει ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον όμιλο Forthnet για την υπογραφή νέων συμβάσεων ώστε να καλύπτεται το νέο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα των 18 ομάδων.

Η επιστολή:

ΠΡΟΣ
1) ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ WWW.GAZZETTA.GR
2) ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ SITE ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "'ΔΙΧΤΥΑ' ΛΙΓΚΑΣ ΣΕ ΟΤΕ;" ΤΗΣ 4ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012-10-05

Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2012
Αριθ. Πρωτ.: 6485

Αγαπητοί κύριοι,

Αναφορικά με το ως άνω δημοσίευμα σας, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
α) Ο συνεταιρισμός της Super League και οι 16 ΠΑΕ - μέλη αυτού έχουν παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος "Super League ΟΠΑΠ", καθώς και των Πρωταθλημάτων Νέων Κ17 & Κ20, αποκλειστικά στον όμιλο Forthnet, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία.

β) Από το 2008, οπότε και ξεκίνησε η κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η Forthnet στήριξε εμπράκτως το εν λόγω εγχείρημα, καταβάλλοντας σημαντικά ποσά και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων της Super League, κάτι που εξακολουθεί να κάνει μέχρι και σήμερα. Παράλληλα, από το 2008 μέχρι και σήμερα, η Forthnet είναι απόλυτα συνεπής στην καταβολή των οικονομικών ανταλλαγμάτων που έχουν συνομολογηθεί στις μεταξύ μας συμβάσεις και ουδέποτε υπήρξε φαινόμενο υπερημερίας πληρωμών.

γ) Επισημαίνεται, δε, ότι ο συνεταιρισμός της Super League ήδη επεξεργάζεται, σε συνεργασία με τη Forthnet, την υπογραφή νέων συμβάσεων ώστε να καλύπτεται το νέο αναδιαρθρωμένο πρωτάθλημα των 18 ομάδων, το σύνολο των οποίων θα ενταχθεί υπό τη σκέπη της Forthnet μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

δ) Ουδέποτε η Super League ή ΠΑΕ-μέλος της ή εξουσιοδοτημένος συνεργάτης αυτών ή εν γένει πρόσωπο σχετιζόμενο άμεσα ή έμμεσα από το συνεταιρισμό μας και τις ΠΑΕ - μέλη αυτού δεν έχει εισέλθει σε καμία συζήτηση διερευνητική ή άλλη, επίσημη ή ανεπίσημη, με οποιοδήποτε τρίτο τηλεοπτικό φορέα (περιλαμβανομένης της πλατφόρμας ΟΤΕ TV ή της ίδιας της ΟΤΕ Α.Ε. ή προσώπου σχετιζόμενου με αυτές) περί δήθεν παροχής σε αυτές τηλεοπτικών δικαιωμάτων των Πρωταθλημάτων της Super League, είτε για την τρέχουσα συμβατική διάρκεια των υφιστάμενων συμφωνιών (ήτοι για την περίοδο από σήμερα μέχρι και τη λήξη της περιόδου 2014-15), είτε για το διάστημα μετά τη λήξη των εν λόγω συμβάσεων.

ε) Ως εκ τούτου, το ως άνω δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο site σας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και προκαλεί ιδιαίτερη ζημιά πρωτίστως στον Όμιλο Forthnet και δευτερευόντως και στο συνεταιρισμό μας, ενώ παράλληλα δημιουργεί σύγχυση στο τηλεοπτικό και φίλαθλο κοινό και δη στους συνδρομητές της πλατφόρμας Nova.

Για τους ως άνω λόγους σας ζητούμε να ανασκευάσετε άμεσα το ως άνω δημοσίευμα σας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, με όποιο πρόσφορο τρόπο θεωρείτε εσείς κατάλληλο.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Μώραλης
Πρόεδρος Δ.Σ.
SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Αλαφούζος: «Θα αποκαλύψουμε την παράγκα» 

6/10/2012

Αλαφούζος: «Θα αποκαλύψουμε την παράγκα»
Μετά από μια σειρά retweet από αθλητικές ιστοσελίδες επέκριναν την εκλογή Σαρρή στην ΕΠΟ, o Γιάννης Αλαφούζος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ήταν ακόμα πιο επιθετικός.

«Όσο κι αν φωνάζετε θα αποκαλύψουμε την παράγκα. Πάρτε το απόφαση» ήταν το μήνυμα του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Νωρίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κάνει retweet το δημοσίευμα αθλητικού site που έλεγε: Κόκκινη ΕΠΟ με τη... βούλα! Mετά την λαμπρή σταδιοδρομία στην Κ.Ε.Δ. τώρα άμισθος εντολοδόχος πρόεδρος!

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σε ένα λεπτό 

6/10/2012

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σε ένα λεπτό
Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ατρόμητο, αποτελεί παράδειγμα, ότι κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι και δίκαιο. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, οι Περιστεριώτες είχαν το υπέρ τους 2-0 μέχρι το 89’. Σε εκείνο το λεπτό είναι που αποδόθηκε η… δικαιοσύνη, καθώς οι γηπεδούχοι αρχικά με τον Καφέ και λίγα δευτερόλεπτα μετά με τον Μπαργκάν, έφτασαν σε μία απίστευτη ισοπαλία.

Σε ένα παιχνίδι, όπου η διαφαινόμενη νίκη του Ατρόμητου έμοιαζε με μαγική εικόνα, η Βέροια κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τελικά την ισοπαλία, που ήταν και το ελάχιστο από αυτό που δικαιούταν. Οι ευκαιρίες ήταν υπέρ της «βασίλισσας του Βορρά», τα γκολ, όμως, του Καραμάνου στο 13’ (το πρώτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου) και το αυτογκόλ του Γεωργέα στο 30’, έδιναν με… κυνισμό το προβάδισμα στους Περιστεριώτες.

Όμως, οι Καφές και Μπαργκάν στο 89’ και 90’ αντίστοιχα απένειμαν την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, χαρίζοντας τον έναν βαθμό στη Βέροια και αφήνοντας τον Ατρόμητο να αναρωτιέται για τα λάθη που έγιναν μέσα στο παιχνίδι.



Μπήκε δυνατά στον αγώνα η Βέροια και προσπάθησε να πάρει τα ηνία του ματς από την αρχή. Ωστόσο, το γκολ ήρθε για τον Ατρόμητο στο 13’ με τον Καραμάνο, με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Λαζαρίδη. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, παρά το τέρμα που δέχτηκαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Κορυφαία όλων στο 20ο λεπτό, με τον Κόστλι να κάνει εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε τη μπάλα στο πέναλτι, ο Φυτανίδης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η Βέροια συνέχισε να πιέζει, με τον Ιτάνζ να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις, το γκολ, όμως, ήρθε και πάλι για τον Ατρόμητο με αυτογκόλ του Γεωργεά στο 31’. Η «βασίλισσα του Βορρά» πίεσε, ώστε να μειώσει το σκορ, βρήκε, όμως, απέναντί της τον Ιτάνζ.

Το δεύτερο ημίχρονο για 44’ λεπτά ήταν μία απλή τυπική διαδικασία, με τον Ατρόμητο να έχει ουσιαστικά σφραγίσει τη νίκη. Στο 89’, όμως, όλα άλλαξαν, με τον Καφέ να μειώνει σε 2-1 και να δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπαργκάν έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας που δικαιούταν η «βασίλισσα του Βορρά».

Στην εντατική… 

6/10/2012

Στην εντατική…
Με την «αρρώστια» του να βλέπει την ΑΕΚ τελευταία στη βαθμολογία θα ζήσει μέχρι νεωτέρας ο κόσμος της.

Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την Κέρκυρα και με το 1-1 παραμένει διασωληνωμένη στον πάτο του πίνακα.

Το γκολ που και πάλι… κατάφεραν να δεχθούν στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου (Βενέτης, 30’) σόκαρε τους «κιτρινόμαυρους» και δεν τους επέτρεψε τίποτα παραπάνω από το να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στο 74’ με τον συγκινητικό Παυλή.

Πώς έπαιξε

Ενδεκάδα με μια έκπληξη και δυνατότητες… ελιγμών ήταν αυτή που παρέταξε για την ΑΕΚ ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «Ένωσης» λοιπόν άφησε εκτός βασικού σχήματος τους Κορδέρο και Γκερέιρο και ξεκίνησε σε αυτό (για πρώτη φορά φέτος) τον νεαρό Παπαδημητρίου. Το σχήμα που παρέταξε, δε, ήταν 4-4-2, αλλά μπορούσε να μετατραπεί και σε 4-2-3-1.

Με αυτά τα δεδομένα, οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοντοές, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και Αρκούδας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γιάγκο-Ρίκκα, στα άκρα οι Λαγός (αριστερά)




Πλάκα κάνεις…

Αν κάποιος εχθρός της ΑΕΚ έγραφε το σενάριο του πρώτου μέρους, δύσκολα θα το ‘κανε πιο άσχημο απ’ ότι η ίδια η πραγματικότητα. Διότι εκείνος το πολύ-πολύ να το ‘φερνε 0-3. Ακόμα κι αυτό όμως θα ‘μοιαζε λιγότερο οδυνηρό για την εξέδρα απ' όσο το σκηνικό του ΟΑΚΑ. Εκείνο που ξεκίνησε με την «Ένωση» κυρίαρχο. Να παίρνει δύναμη από τη συγκλονιστική υποστήριξη του κόσμου και να στριμώχνει τον αντίπαλο.

Να βλέπει τον Λαγό να χάνει μεγάλη ευκαιρία (κοντινό σουτ άουτ) και το δοκάρι να τη στοιχειώνει για μια ακόμα φορά στην κεφαλιά του Κατίδη (17’). Και τελικά όχι μόνο να μην «ψήνεται» το γκολ (όπως φαινόταν) αλλά να τσουρουφλίζεται η ίδια -και πάλι στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου (όταν ο Βενέτης εκμεταλλεύτηκε από θέση οφσάιντ στο 30’ την αδράνεια του Κουτρουμπή). Αυτό ήταν. Η ΑΕΚ ψυχοπλακώθηκε και το άγχος σκέπασε το ΟΑΚΑ…

Αν είχε δέκα Παυλήδες…

Το τέταρτο της ανάπαυλας αποδείχθηκε αρκετό για να μαζέψει κουράγιο η εξέδρα και να υποστηρίξει και πάλι την ΑΕΚ. Ούτε αυτό όμως αποδείχθηκε αρκετό για ν’ αλλάξει εικόνα η «Ένωση». Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» συνέχιζαν να απειλούν με ανορθόδοξο τρόπο που μεταφραζόταν σε στρεσαρισμένα γεμίσματα, στημένες φάσεις και μακρινά σουτ. Ευτυχώς για ‘κείνη, το… καθόλου μακρινό του Μπάρκογλου (όταν έφυγε σε κόντρα) σταμάτησε στον Αραμπατζή.

Παρόλα αυτά όμως -έστω και από το πουθενά, έστω και χωρίς να προηγηθεί κάποια οργανωμένη ενέργεια- η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει. Όταν ο ψυχωμένος Παυλής εκμεταλλεύτηκε τη μόνη προσφορά του Φουρτάδο στο ματς (κόντρα με τον Αναστασόπουλο) κι έδωσε 15 λεπτά στην «Ένωση» για να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή. Εκείνη που πλησίασε να πετύχει… μόνος του τελικά (κοντινή κεφαλιά έξω) πριν η λήξη αφήσει και πάλι σκασμένο τον κόσμο της ΑΕΚ. 

«Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει» 

6/10/2012

«Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά και την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ (1-1) εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας τόνισε πως είναι πολύ σημαντικός για τους Φαίακες ο πόντος κόντρα στην Ένωση, ενώ επισήμανε πως δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ κι ότι οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν στήριξη και χρόνο.

Διαβάστε όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Άκης Μάντζιος

«Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Κάναμε καλή εμφάνιση από πλευράς τακτικής, ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο. Μετά την αλλαγή του Σταμόγιαννου δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή, ήταν φυσικό που πίεζε, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό είναι όμως που πήραμε αυτό τον βαθμό, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω βελτιωνόμαστε. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον δρόμο της, γιατί πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ δεν υπάρχει».

Eπίσης, ρωτήθηκε αν φοβίζει τον αντίπαλο αυτή η ΑΕΚ και απάντησε: «Θα ήταν υπερβολικό να υπάρχουν απαιτήσεις. Βλέπω πάντως πως έχουν ταλέντο τα παιδιά της ΑΕΚ. Θέλουν δίπλα τους, όμως, παίκτες έμπειρους και καλούς. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι υπάρχει ταλέντο στην ΑΕΚ και θέλει στήριξη απ' όλους σας. Στήριξη και χρόνο».

Μπάγεβιτς: «Απρόσεκτοι στο τέλος» 

6/10/2012

Μπάγεβιτς: «Απρόσεκτοι στο τέλος»
Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Ατρόμητος στην ισοπαλία 2-2 με τη Βέροια, στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, μίλησε και για την απροσεξία των παικτών του στα τελευταία λεπτά, που στέρησε τη νίκη από την ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάγεβιτς:

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα σήμερα. Μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να βάλουμε και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό μας. Αν πετυχαίναμε ένα γκολ ακόμα θα ήταν διαφορετικά τώρα τα πράγματα. Ήμασταν απρόσεκτοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θα μπορούσαμε στο να είχαμε δεχτεί και τρία και τέσσερα γκολ»

Καρύδας: «Παλέψαμε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα» 

6/10/2012

Καρύδας: «Παλέψαμε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα» 
Για δικαίωση των προσπαθειών των παικτών του έκανε ο λόγο ο προπονητής της Βέροιας, Νίκος Καρύδας μετά το τέλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και το ισόπαλο 2-2. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του βάση της απόδοσής της δικαιούταν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Καρύδα:

«Νομίζω πως τα παιδιά δείξανε ότι δικαιούνται ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Δεχτήκαμε δύο γκολ που προήρθαν από δικά μας λάθη. Ήταν δύο κακές στιγμές. Παλέψαμε, όμως, δεν το βάλαμε κάτω και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη όπως ήρθε ο αγώνας»

Παπαδόπουλος: «Είναι μια δύσκολη μέρα» 

6/10/2012

Παπαδόπουλος: «Είναι μια δύσκολη μέρα»
Την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, περιέγραψε ο Μανώλης Παπαδόπουλος.

Ο υπηρεσιακός προπονητής που κάθισε στον πάγκο της «Ένωσης» στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα (1-1) μίλησε και για τον Ρότζερ Γκερέιρο αλλά και τον αποκλεισμό του Τσίτα.

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κέρκυρα για τον βαθμό που κέρδισε δίκαια. Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλη την ΑΕΚ. Ξέρετε ότι περνάει δύσκολες στιγμές, είναι και μία δύσκολη στιγμή για μένα προσωπικά. Δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα που υπήρχαν όλη την εβδομάδα και γενικά ακολουθούν την ομάδα εδώ και καιρό. Θέλω να πω μόνο ότι χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο, από πολύ άγχος, ατολμία, χωρίς να μπορέσουμε να πιέσουμε τον αντίπαλο όσο μπορούσαμε.

Τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσαν την ψυχή τους. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Μετά από τόσες αγωνιστικές είναι μία δύσκολη μέρα για μας. Θεωρώ ότι οι 15 μέρες που έρχονται, θα βοηθήσουν ώστε να επουλωθούν κάποιες πληγές. Πρέπει να δείξει δυνατή η ΑΕΚ για τη συνέχεια
».

Για τον Γκερέιρο είπε: «Η παρουσία του Ρότζερ στο διάστημα το οποίο είμαι εγώ στην ομάδα και με τον κύριο Βλάχο, δεν είναι αυτή που ίσως θα περιμέναμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Ίσως θα πρέπει κι αυτός να δει κάποια πράγματα. Είναι μία μονάδα που έκρινα ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Είχε σχέση και με το σύστημα που επέλεξα να ξεκινήσω, γιατί ξεκινήσαμε για πρώτη φορά με δύο επιθετικούς. Νομίζω όμως ότι τα παιδιά που μπήκαν αντί του Γκερέιρο, έδωσαν πολλά και ώθηση στην ομάδα. Ίσως αν επέλεγα να παίξουμε 4-3-3, όπως είχα αρχικά στο νου μου να έπαιζε».

Για τον αποκλεισμό του Τσίτα ανέφερε: «Αποκλείστηκε για πειθαρχικούς λόγους. Κάποια παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται. Και δεν μιλάω μόνο για τον Τσίτα».

«Έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ στην ΑΕΚ» 

6/10/2012

«Έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ στην ΑΕΚ»
Την άποψή του για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος τόνισε πως κάποιοι παίκτες της «Ένωσης» δεν έχουν καταλάβει πού παίζουν.

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Νίκος Αναστασόπουλος αιτιολόγησε τα λεγόμενα του συμπαίκτη του, μιλώντας για ένα άσχημο περιστατικό στα αποδυτήρια.

«Είναι κρίμα για την ΑΕΚ να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, αλλά είναι καλό οι παίκτες της ΑΕΚ να σοβαρευτούν γιατί έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ. Πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα είναι, τι φανέλα φοράνε, την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας», δήλωσε ο Γιώργος Μπάρκογλου, για να συμπληρώσει ο Νίκος Αναστασόπουλος:

«Ο συμπαίκτης μου το είπε αυτό για κάτι που έγινε στο ημίχρονο. Απαράδεκτο να βλέπεις παιδιά που ξεκινάνε να παίζουν ποδόσφαιρο τώρα, 19χρονα και 20χρονα, να βρίζουν μάνες, σπίτια και οικογένειες. Ήμουν εκεί και άλλοι μπροστά για αυτά που σας λέω».

Μπαργκάν: «Δείξαμε ψυχή και δύναμη» 

6/10/2012

Μπαργκάν: «Δείξαμε ψυχή και δύναμη» 
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο ήταν ο Κενάν Μπαργκάν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο σκόρερ του τέρματος που χάρισε τον ένα βαθμό στη Βέροια, χαρακτήρισε καλό το αποτέλεσμα, όπως τελικά εξελίχθηκε ο αγώνας. Επιπλέον στάθηκε και στην ψυχή και τη δύναμη που έβγαλε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπαργκάν:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, μας αιφνιδίασε ο Ατρόμητος. Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη δικά μας. Παρόλα αυτά δείξαμε ψυχή, δύναμη και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από τον Ατρόμητο και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το αυτογκόλ που σημείωσε ο Γεωργέας, είπε: «Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα είμαστε, δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε το αυτογκόλ. Παρόλα αυτά ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, να προσπαθήσουμε για τον Γεωργέα να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αναφορικά με το τελικό σκορ, αλλά και το τέρμα που σημείωσε ο ίδιος, είπε: «Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Μας βοήθησε και στο θέμα ψυχολογίας. Προερχόμασταν από μια νίκη και δύο ισοπαλίες και αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια. Το γκολ ήταν όμορφο, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Και ευχαριστημένοι να ‘ναι… 

6/10/2012

Και ευχαριστημένοι να ‘ναι… 
Σε ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Παπάζογλου (8’), έβαλε μπροστά την ομάδα του, κόντρα στην… πρώην, ενώ ο Φωτάκης (18’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γλύκου, ο ΠΑΟΚ, για ένα ημίχρονο, στη φάση που ο ΟΦΗ, έχασε πέναλτι με τον Σίσιτς. Αποβολή και για τον Βάντο στις καθυστερήσεις.



ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να κρατήσουν πρώτα το μηδέν στην εστία τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο. Το γκολ του Παπάζογλου, θα έπρεπε να δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Φωτάκης, ισοφάρισε, στην πρώτη του, ουσιαστική φάση, λίγο αργότερα, όμως το ένα λάθος, διαδεχόταν το άλλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και με μοναδική καλή στιγμή, να είναι ένα σουτ του Κάτσε από μακριά, ο ΟΦΗ, είχε σπουδαία ευκαιρία να φτάσει σε γκολ. Ο Σίσιτς, «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΟΚ, βρήκε τον Κουτσιανικούλη, εκείνος πέρασε τον Γλύκο, «κέρδισε» το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως ο Χακόμπο, ο οποίος πέρασε εκείνη στην στιγμή στην αναμέτρηση είπε «όχι» σε Σίσιτς και Κουτσιανικούλη, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα. Ο ρυθμός ήταν κακός, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ανύπαρκτες και τα λάθη στη μεσαία γραμμή διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ο ΠΑΟΚ, κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, την κυκλοφορούσε με τον Κάτσε να ελέγχει και τον Λάζαρ να προσπαθεί να πατήσει αντίπαλη περιοχή, όμως το ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ήταν εμφανές.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Χακόμπο. Με τον Παπάζογλου να δίνει «μάχες» με τα αντίπαλα σέντερ μπακ και τον Σίσιτς με τον Κουτσιανικούλη να προσπαθούν να δημιουργήσουν κενά, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Μόνο αξιοσημείωτο, η αποβολή του Βάντο στις καθυστερήσεις.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, έβαλε τέλος, σε ένα από τα χειρότερα, ποιοτικά, παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα σε αυτές τις έξι αγωνιστικές, με τις δύο ομάδες να παίρνουν έναν πόντο για την συνέχεια του θεσμού.

Δώνης: «Είχαμε κακή διαιτησία» 

6/10/2012

Δώνης: «Είχαμε κακή διαιτησία» 
Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Γιώργος Δώνης μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως κακώς δεν μέτρησε το γκολ της ομάδας του, ενώ -κατά τη γνώμη του- δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι στην ανατροπή του Κουτσιανικούλη.

Για την ισοπαλία (1-1): «Ο αγώνας ξεκίνησε περίεργα για εμάς με το γκολ που δεχθήκαμε. Αντιδράσαμε, είχαμε την υπεροχή, χωρίς να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις, αλλά φαινόταν ότι δεν θα απειληθούμε. Έχω μία πρώτη άποψη και για το γκολ που ακυρώθηκε και για το πέναλτι. Παίζαμε με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος, ωστόσο προσπαθήσαμε και γίναμε απειλητικοί. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ που ακυρώθηκε. Εφεύρεση είναι παρά φάουλ. Είχαμε κακή διαιτησία».

Για το πέναλτι του ΟΦΗ: «Επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο, ξέρω πότε ο ποδοσφαιριστής βουτάει και πότε ανατρέπεται. Δεν είμαι 100% βέβαιος, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει πέναλτι».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Συμπεριφέρεται άψογα σε όλα τα ματς. Είναι ένας από τους λόγους που μετά την αποβολή αποφασίσαμε να παίξουμε με τρία χαφ (Κάτσε, Φωτάκης, Λαζάρ) και δεν αντικαταστάθηκε επιθετικός παίκτης».

Για τον ΟΦΗ: «Παρότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες, πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ειδικά στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά».

Για το γεγονός ότι παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα: «Το έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα, το να βρίσκομαι στην εξέδρα. Εγώ γενικώς, πρέπει να είμαι πιο ήρεμος και όταν ακόμα και όταν έχω δίκιο, το χάνω. Ο κ .Αγγελίνας μια χαρά την έκανε τη δουλειά στον πάγκο. Απλώς όταν βλέπεις το παιχνίδι από πάνω έχεις άλλη οπτική γωνία και αυτό σε βοηθά να δώσεις κάποιες εντολές».

Χακόμπο: «Καλός και ο βαθμός» 

6/10/2012

Χακόμπο: «Καλός και ο βαθμός» 
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία (1-1) που πήρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Οβεγιέρο Χακόμπο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα μετά την κόκκινη που αντίκρισε ο Γλύκος, μίλησε και για το πέναλτι που απέκρουσε στο 40’.

«Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το γεγονός πως παίζαμε με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα μας επηρέασε. Η ισοπαλία δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμάς, αλλά έτσι είναι αυτά», είπε αρχικά για τον αγώνα ο Χακόμπο, ενώ για την απόκρουσή του στο πέναλτι τόνισε:

«Ήξερα πως έπρεπε να αντιδράσω, καθώς στις προπονήσεις κάνουμε καλή δουλειά. Χρειάστηκα φυσικά και τύχη για να πιάσω το πέναλτι. Ένας βαθμός εκτός έδρας και με παίκτη λιγότερο ειδικά στο δεύτερο είναι καλό. Ωστόσο, πλέον κοιτάμε μπροστά»

Παπάζογλου: «Αδικημένοι από την εμφάνισή μας» 

6/10/2012

Παπάζογλου: «Αδικημένοι από την εμφάνισή μας»
Την άποψη ότι ο ΟΦΗ άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία (1-1) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός των Κρητικών, ωστόσο, είχε ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς πέτυχε μεν το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν με την ομάδα, αλλά εις βάρος του «δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παπάζογλου:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νομίζω πως είμαστε αδικημένοι από την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο διαβασμένα. Ξέραμε ότι μπορεί να πετύχει γκολ. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα χωρίς να τα καταφέρουμε. Μετά έπαιξε ρόλο και η κούραση των παικτών», δήλωσε αρχικά ο επιθετικός του ΟΦΗ.

Όσον αφορά την δική του απόδοση και το γκολ που σημείωσε, είπε: «Σίγουρα σε προσωπικό επίπεδο νιώθω χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Όταν αυτό έρχεται απέναντι σε ένα σύλλογο που έχεις ζήσει αρκετά είναι παράξενο. Έτσι είναι η ζωή. Ελπίζω να μην αποβεί μοιραίο για τον ΠΑΟΚ και να φτάσει στους στόχους που θέλει φέτος».

Αναστόπουλος: «Καταθέσαμε την ψυχή μας» 

6/10/2012

Αναστόπουλος: «Καταθέσαμε την ψυχή μας» 
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Εκτός αυτού ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε για το χαμένο πέναλτι του Σίσιτς, αλλά και για την διακοπή των 15 ημερών, όπου και θα δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για την παρουσία του κόσμου:

«Χωρίς τον κόσμο μας είμαστε ένα τίποτα και αποτελεί έναν οδηγό για την προσπάθεια μας. Πόσα χρόνια θα βρίσκεται ο εκάστοτε Κουράκης, Μαχλάς και Πουλινάκης να πληρώνει; Έχουμε φιλοδοξίες και προσπαθούμε να βγάζουμε και νέα παιδιά. Δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο αυτό το βιολί. Κάθε καλοκαίρι φεύγουν έντεκα παίκτες και έρχονται άλλοι έντεκα. Ξέρετε που ήμασταν το καλοκαίρι».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σημασία έχει όμως ότι αν μας έλεγαν πριν από το παιχνίδι για το αν θα ήμασταν ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι, θα το κερδίζαμε. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Είχαμε ένα πολύ καλό 30λεπτο, δεχτήκαμε την ισοφάριση σε μια στιγμή αδράνειας. Σημασία έχει ότι μπορέσαμε και καταθέσαμε την ψυχή μας γιατί είμαστε μια νέα ομάδα η οποία πρέπει να στηριχθεί. Βεβαίως, έχουμε αδυναμίες, βεβαίως και είμαστε μια νέα ομάδα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον Μάιο θα κάνουμε ταμείο. Δεν μπορώ να κάνω την Πυθεία την 5η αγωνιστική για το που θα τερματίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μου. Ακολουθεί η διακοπή 15 μερών του πρωταθλήματος και πάνω εκεί θα δουλέψουμε. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι 2-3 παίκτες και όταν είμαστε πλήρεις σίγουρα και η απόδοση μας θα ανέβει και θα δείξουμε και άλλο πρόσωπο».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές:

«Η ομάδα θέλει τον χρόνο της. Δεν γίνεται μέσα σε 5 παιχνίδια να είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε κάποιες αδυναμίες και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς. Είναι εύκολο για έναν προπονητή να κουράζει το μυαλό του για το ποιον παίκτη θα βάλει».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό μειονέκτημα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είτε παίζει με δέκα, είτε παίζει με έντεκα παίκτες είναι μια γρήγορη και καλή ομάδα. Επειδή ακολουθεί μια δύσκολη τριάδα αγώνων για εμάς, θέλαμε τους τρεις βαθμούς απόψε. Εδώ, η ΑΕΚ είχε κατοχή 70% όμως έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα».

Για το χαμένο πέναλτι του Σίσιτς:

«Εγώ ξέρω ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα στο ματς με την ΑΕΚ. Πριν από το παιχνίδι είχαμε ορίσει πρώτα τον Σίσιτς και μετά τους Ιωαννίδη, Παπάζογλου. Και εγώ έχανα πέναλτι. Το μόνο που εγώ θέλω πω είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Αν μια ομάδα δεν κάνει την προετοιμασία της, δεν θα είναι έτοιμη. Μας βοηθάει η διακοπή γιατί θα ετοιμαστούν παίκτες όπως οι: Μπούρμπος, Σαρ, Βαλεριάνος, Ζαχαράκης».

Ξεκαθαρίζει για προπονητή στην ΑΕΚ 

6/10/2012

Ξεκαθαρίζει για προπονητή στην ΑΕΚ
Το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ το θέμα του προπονητή. Στην Ένωση, μετά και την νέα απώλεια βαθμών στο ματς με την Κέρκυρα, έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και «τρέχουν» το συγκεκριμένο θέμα. Κονσεϊσάο, Πάντιτς και Χάβος οι τρεις βασικές περιπτώσεις που έχουν όμως τις ιδιαιτερότητές τους.

Σε ότι αφορά τον Κονσεϊσάο, ο τεχνικός της Ολανιένσε αποτελεί την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος θα περιμένει και το κυριακάτικο ματς με την Μπράγκα και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του. Αυτό όπως είναι λογικό θα ανοίξει και τον δρόμο στην Ένωση για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς ο οποίος είναι στην δεύτερη θέση της λίστας της Ένωσης. Η απάντησή του αναμένεται αλλά στην ΑΕΚ ουσιαστικά θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να πάρουν τον Κονσεϊσάο.

Όσο για τον Μάκη Χάβο, είναι η τελευταία περίπτωση στην λίστα και θεωρείται δεδομένο ότι αν η ΑΕΚ αποφασίσει να κινηθεί γι΄αυτόν, θα υπάρξει και συμφωνία.

Καφές: «Να πάμε την ομάδα ψηλά» 

6/10/2012

Καφές: «Να πάμε την ομάδα ψηλά» 
Άκρως ικανοποιημένος από την ισοπαλία της Βέροιας με τον Ατρόμητο (1-1), εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Παντελής Καφές μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς ήταν απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας μέσος, τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πολύ καλή και άπαντες θέλουν να πάνε ψηλά τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καφές:

«Μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ νωθρά και δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα από μία στημένη φάση. Το θέμα είναι πως αντιδράσαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είχαμε μια άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ του Νίκου και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε την προσπάθεια και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει νοοτροπία και παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό. Όση τύχη είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν την είχαμε σήμερα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και θεωρώ ότι είναι μια επιτυχία για την ομάδα. Και το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και το ότι για τέταρτο παιχνίδι παραμένει αήττητη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια και την καλή δουλειά που γίνεται εδώ και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά τη νοοτροπία που έχει η ομάδα, αλλά και το αν αλλάζει του στόχους αυτή η ισοπαλία, είπε: «Έχουμε μια καλή νοοτροπία. Είναι κάτι που το συζητάμε μεταξύ μας και με τον προπονητή μας συνεχώς, γιατί είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θέλουμε να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε να παρουσιάζουμε καλή εικόνα και τα έχουμε καταφέρει ως ένα σημείο και ελπίζουμε στη συνέχεια να τα πάμε καλύτερα».

Ενώ αναφορικά με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βέροιας, σχολίασε: «Προσπαθούμε, δίνουμε την ψυχή μας για την ομάδα και έτυχε σήμερα να είμαι εγώ».

Προλαβαίνει… 

6/10/2012

Προλαβαίνει…
… και να πέσει και να σωθεί η ΑΕΚ! Πέρα από τις ελπίδες, τους πόθους και τα θέλω του κάθε φιλάθλου, υπάρχουν και οι αριθμοί οι οποίοι έρχονται αμείλικτοι να παρουσιάσουν την αλήθεια.

Αναλύοντας τα στοιχεία των πρωταθλημάτων από το 2000 και μετά το sport-fm.gr σας παρουσιάζει γιατί ο υποβιβασμός της «Ένωσης» είναι ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει –δυστυχώς για τους φίλους της- αρκετές πιθανότητες.

Υπάρχει όμως κι ένας οιωνός σωτηρίας για το «Δικέφαλο», όσο απίστευτο κι αν ακούγεται αυτό!

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Στηριζόμενοι λοιπόν, στο ρητό που λέει πως εκείνος που γνωρίζει την ιστορία μπορεί να προβλέψει το μέλλον, ψάξαμε τα στατιστικά, τουλάχιστον εκείνα του 21ου αιώνα και τα αποτελέσματα είναι διφορούμενα. Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα σ’ αυτήν τη ζωή, είναι όπως το δει κανείς.

Η ΑΕΚ, η μοναδική ομάδα μαζί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ομάδα που δεν έχει βιώσει ποτέ την πίκρα ενός υποβιβασμού από την εποχή που συγκροτήθηκε η Α’ Εθνική, έχει μαζέψει μετά από 6 αγωνιστικές μόλις 2 βαθμούς. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το γεγονός ότι παράλληλα βρίσκεται στην τελευταία θέση, ας ασχοληθούμε με τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της.

Όσο απογοητευτική και αν είναι αυτή, αποτελεί -απίστευτο κι όμως αληθινό- οιωνό σωτηρίας για την «Ένωση». Από το 2000 και μετά, άλλες έξι ομάδες βρέθηκαν μετά από ισάριθμες αγωνιστικές να έχουν 2 βαθμούς και οι πέντε εξ αυτών στο τέλος της χρονιάς κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ την περίοδο 2000-01, η Ξάνθη τη σεζόν 2003-04, ξανά οι «Ακρίτες» μαζί με τον Ηρακλή το 2005-06 και ο Ατρόμητος το 2009-10, είχαν αντίστοιχη συγκομιδή και στο τέλος, άλλοι άνετα κι ωραία και κάποιοι με την ψυχή στο στόμα, σώθηκαν. Η μόνη ομάδα που αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για την ΑΕΚ είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος τη σεζόν 2004-05 έχοντας μαζέψει μόνο 2 βαθμούς, έγινε αυτόματα φαβορί για υποβιβασμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο τέλος με τους Κρητικούς να υποβιβάζονται.

Αυτά είναι τα… καλά νέα, γιατί υπάρχουν κι άλλα.

Ρίχνοντας μια ματιά στις βαθμολογίες όπως είχαν διαμορφωθεί από το 2000 και μετά στις 6 πρώτες αγωνιστικές και ελέγχοντας την πορεία των ομάδων που βρίσκονταν ή μοιράζονταν με άλλες σε ορισμένες περιπτώσεις, την τελευταία θέση του πίνακα, όπως φέτος η ΑΕΚ, διαπιστώνουμε πως μιλάμε για 50-50 πιθανότητες παραμονής. Συνολικά, αυτά τα χρόνια 18 ομάδες βρέθηκαν σε αυτήν τη δύσκολη θέση. Οι μισές από αυτές… έπεσαν. Ας τις δούμε αναλυτικά.

2000-01
Ο ΟΦΗ με μόλις 2 πόντους βρέθηκε να παλεύει από την αρχή της χρονιάς, τελικά σώθηκε με 33 βαθμούς.

2001-02
Σπουδαία πορεία από την 6η μέρα και μετά για το Αιγάλεω που έχοντας μόλις 1 βαθμό, θεωρήθηκε πως θα πέσει και μάλιστα εύκολα. Τερμάτισε στη 10η θέση και σώθηκε.

2002-03
Ούτε ισοπαλία δεν είχε πάρει εκείνη την περίοδο η Παναχαϊκή. Καθόλου περίεργο που αποχαιρέτησε την κατηγορία εκείνη τη χρονιά.

2003-04
Σε αντίστοιχη θέση με αυτήν της ΑΕΚ βρέθηκε εκείνη τη σεζόν η Ξάνθη 2 βαθμούς και τελευταία. Κι όμως, κατάφερε να συγκεντρώσει 30 και να σωθεί τερματίζοντας 10η.

2004-05
Ο Άρης είχε βγει από το κλαμπ των ομάδων που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ το 1997. Οκτώ χρόνια αργότερα έζησε ξανά μαύρες μέρες. Χωρίς βαθμό μετά από 6 αγωνιστικές, τελικά υποβιβάστηκε τρίτος από το τέλος.

2005-06
Ίδια κατάληξη και για την Καλλιθέα που είχε μαζέψει μόνο 1 βαθμό κι έπεσε αφού έμεινε προτελευταία στην κατάταξη.

2006-07
Ηρακλής και Ξάνθη μοιράζονταν την τελευταία θέση με 2 βαθμούς. Τελικά, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να σωθούν στο… «τσακ», καταλαμβάνοντας την 14η θέση, ενώ ακόμη πιο εύκολη αποδείχτηκε η παραμονή για την Ξάνθη, η οποία τερμάτισε 10η.

2007-08
Εργοτέλης, Καλαμαριά και Λεβαδειακός βρίσκονταν στην ουρά μετά από 6 αγωνιστικές και τελικά η μία από αυτές, ο Απόλλων Καλαμαριάς ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Τον ακολούθησαν Ατρόμητος και Βέροια.

2008-09
Ηρακλής, ΟΦΗ, Θρασύβουλος με 3 μόλις βαθμούς στριμώχνονται στην ουρά. Το τέλος της χρονιάς φέρνει δάκρυα στους δύο εξ αυτών. ΟΦΗ και Θρασύβουλος πληρώνουν το κακό τους ξεκίνημα και με παρέα τον Πανσερραϊκό αποχαιρετούν τη μεγάλη κατηγορία.

2009-10
Μετά από 6 αγωνιστικές εκείνη τη σεζόν ο Πανθρακικός είχε συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό. Γεγονός που αιτιολογεί απόλυτα το γιατί τελικά ήταν η ομάδα που υποβιβάστηκε και μάλιστα νωρίς μιας και στο τέλος με 12 συνολικά βαθμούς, ήρθε τελευταίος.

2010-11
Βάζοντας στην άκρη τους υποβιβασμούς για λόγους μη αγωνιστικούς, Πανιώνιος και Πανσερραϊκός ήταν οι δύο ομάδες που είχαν ξεκινήσει άσχημα και μετά από 6 αγωνιστικές μοιράζονταν την τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Κι ενώ οι Νεοσμυρνιώτες έσωσαν τελικά την παρτίδα, δεν συνέβη το ίδιο και με τα «λιοντάρια» που στο τέλος αποχαιρέτησαν τη Σούπερ Λίγκα.

2011-12
Αφού για πολύ καιρό ψάχναμε τις ομάδες Α και Β, τελικά μάθαμε πως αυτές θα ήταν η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός οι οποίες αναγκάστηκαν να δίνουν το ένα ματς μετά το άλλο για να προφτάσουν τους υπόλοιπους. Στα 6 πρώτα της παιχνίδια τότε, η Δόξα συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό και βρέθηκε στην τελευταία θέση, όπου παρέμεινε μέχρι τέλους.

Κουτσιανικούλης: «Κάθε βαθμός μετράει» 

6/10/2012

 
Κουτσιανικούλης: «Κάθε βαθμός μετράει» 
Την άποψη πως κάθε βαθμός που παίρνει ο ΟΦΗ είναι σημαντικός για την πορεία του στο πρωτάθλημα, τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο βραχύσωμος επιθετικός μίλησε και για τη φάση του πέναλτι στην οποία ήταν πρωταγωνιστής.

Για το τελικό αποτέλεσμα:

«Θέλαμε τη νίκη. Αφού δεν τα καταφέραμε με ένα χαμένο πέναλτι, πήραμε ένα βαθμό. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν και φορμαρισμένος, όμως είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

Για τη φάση του πέναλτι:

«Νομίζω πως ήταν πέναλτι γιατί με ανέτρεψε ο τερματοφύλακας. Ο διαιτητής το είδε και σωστά το έδωσε».

Σαλπιγγίδης: «Μας ακύρωσε καθαρό γκολ» 

6/10/2012

Σαλπιγγίδης: «Μας ακύρωσε καθαρό γκολ» 
Σίγουρος πως δεν υπήρχε καμία παράβαση στην φάση του ακυρωθέν γκολ του Γιώργου Φωτάκη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Εκτός αυτού ο στράικερ του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε και για την συνολική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον σύλλογο του Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη:

Για το ακυρωθέν γκολ του Φωτάκη:

«Κανένας δεν έχει καταλάβει .Δεν ξέρω τι έδωσε. Τον ρωτήσαμε και δε μας απάντησε. Εγώ δεν είδα κάποια παράβαση, δεν ξέρω τι έδωσε ο βοηθός και ο διαιτητής. Η συμπεριφορά μας στον διαιτητή και στον επόπτη σε εκείνη τη φάση, δεν ήταν η καλύτερη αλλά νομίζω ακύρωσε ένα καθαρό γκολ. Στην ένταση ξεφεύγουμε λίγο, αλλά είναι φυσιολογικό όταν νιώθεις πως έχεις αδικηθεί».

Για το τελικό αποτέλεσμα:

«Δε θέλω να κρίνω αν ήταν δίκαιο ή άδικο. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το δουν και να μας που αν είναι δίκαιο ή άδικο. Εμείς προσπαθήσαμε».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ:

«Είναι μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, προσπαθεί για το καλύτερο και αυτό κάναμε και σήμερα. Σε αυτήν τη φάση είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Αύριο ξεκινάει μια άλλη μέρα και κοιτάμε μπροστά».

Υπέρ Σο, κατά εφημερίδας ο Αλαφούζος 

7/10/2012

Υπέρ Σο, κατά εφημερίδας ο Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος «ξαναχτύπησε»!

Λίγες ώρες μετά τις χθεσινές τοποθετήσεις του μέσω Twitter, ο πρόεδρος της ΠΑΕ επέλεξε τον ίδιο τρόπο αφενός μεν για να εκφράσει τη στήριξή του στον Χαμπίμπ Σο που φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για πιθανό διαζύγιο λόγω του τραυματισμού του, αφετέρου δε για να τα βάλει με κυριακάτικη εφημερίδα την οποία κατηγορεί πως εκφράζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φίλους του Ολυμπιακού κάνοντας κακό στον Παναθηναϊκό.

Για τον Σο ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρει…



«Επαφές με Λυσσαρίδη και Gazprom» 

7/10/2012

«Επαφές με Λυσσαρίδη και Gazprom» 
Το πλάνο για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ αναλύει σήμερα (07/10) η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής». Ο νέος ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φέρεται να σκέφτεται να εμπιστευτεί τη θέση του προέδρου στον Γιώργο Λυσσαρίδη, ενώ έχει έρθει σε επαφή για χορηγία από τον ρωσικό κολοσσό Gazprom.

Η εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει χαρακτηριστικά

«Με δεδομένο το (πολιτικό) πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπει την επένδυση του στον ΠΑΟΚ ο κ. Σαββίδης, η φημολογία που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για αναζήτηση στελεχών για την ΠΑΕ με ευρύτερο κοινωνικό προφίλ δεν φαίνεται να στερείται βάσης. Μάλιστα ενδέχεται, αν ο ίδιος ο Ρώσος επιχειρηματίας δεν καταλάβει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η «συνταγή» αυτή να εφαρμοστεί και για τη θέση του επικεφαλής του Δικέφαλου του Βορρά.

Η ονοματολογία έχει ήδη ξεκινήσει και περιέλαβε ακόμη και τον πρώην υπουργό Άμυνας και πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Φραγκούλη Φράγκο, γνωστών ΠΑΟΚτσήδικων αισθημάτων. Ο τελευταίος όμως αφού τόνισε ότι "με τιμά ιδιαίτερα η οποιαδήποτε σκέψη περί ανάληψης προεδρίας του ΠΑΟΚ" ξεκαθάρισε ότι "υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Βρύζας και ο Ιωσηφίδης, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο και είναι στη διακριτική ευχέρεια του επενδυτή να τους χρησιμοποιήσει".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η συζήτηση νια το πρόσωπο του κ. Γιώργου Λυσσαρίδη, ενός ανθρώπου με σημαντική διοικητική εμπειρία στο ποδόσφαιρο, καθώς διετέλεσε επί δεκαετία πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, αλλά και επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, έχοντας οικοδομήσει το προφίλ του αδιάφθορου και πολέμιου των κυκλωμάτων της βρώμικης μπάλας. Ο κ. Λυσσαρίδης, που δεν έχει κρύψει τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, έχει διατελέσει ακόμη Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο 1996) και Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από τον Οκτώβριο του 1997 έως το Μάρτιο του 2004.

Ιδιαίτερα ισχυρός πυλώνας του «σχεδίου Σαββίδη» είναι και η προώθηση μέσω του ΠΑΟΚ των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας. Ως πρώτο βήμα ο ρώσος επιχειρηματίας θεωρεί τη δική του κίνηση με την οποία «ήθελα να διακηρύξω προς τo μεγάλο κεφάλαιο της Ρωσίας ότι μπορεί να επενδύσει στην Ελλάδα χωρίς φόβο».

Το δεύτερο βήμα είναι η εξεύρεση ισχυρών χορηγών από τη Ρωσία για τον ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σαββίδης δεν δίστασε να στοχεύσει όσο πιο ψηλά γινόταν χτυπώντας την πόρτα της μεγαλύτερης ρωσικής εταιρείας και της κορυφαίας στον κόσμο στον τομέα της παραγωγής φυσικού αερίου, της περίφημης Gazprom.

Ο ρωσικός κολοσσός που έχει στην ιδιοκτησία του την πρωταθλήτρια Ρωσίας Ζενίτ Αγιας Πετρούπολης είναι χορηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αγγλικής Τσέλσι, της γερμανικής Σάλκε, του σερβικού Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Χαρακτηριστικό των ποσών που επενδύει στο ποδόσφαιρο η Gazprom είναι ότι μόνο η χορηγία προς τον Ερυθρό Αστέρα φθάνει στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφατα δαπανήθηκαν 100 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει η Ζενίτ δύο παίκτες (τον Βραζιλιάνο Χουλκ και τον Βέλγο Βιτσέλ)!

Με δεδομένο ότι η Gazprom είναι κρατική εταιρεία, οι επιλογές της δεν υπαγορεύονται μόνο από οικονομικά κριτήρια, αλλά και με παραμέτρους γεωπολιτικές, γεγονός το οποίο γνωρίζει ο κ. Σαββίδης και το λαμβάνει υπόψη του στις επαφές του με τον ρωσικό κολοσσό. Ο ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίας έχει στο οπλοστάσιο των επιχειρημάτων του για να πείσει τη διοίκηση της Gazprom τη γεωπολιτική θέση της Ελλάδας, αλλά και το προφίλ του ΠΑΟΚ που συνδέεται έντονα λόγω της καταγωγής του, της Κωνσταντινούπολης και των συμβόλων του, με την Ορθοδοξία
».

Περιμένοντας τον προπονητή στην ΑΕΚ 

7/10/2012

Περιμένοντας τον προπονητή στην ΑΕΚ
Υπό το βλέμμα του Μανώλη Παπαδόπουλου και περιμένοντας να δουν τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή, οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν την πρωινή τους προπόνηση.

Στα… πιτς έμειναν Φούντας και Κατσικοκέρης, οι οποίοι πιθανότατα προλαβαίνουν το ματς με τον ΠΑΟΚ (20/10) για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ίσως να είναι ευεργετική για την Ένωση. Αρχικά, γιατί μέχρι τότε θα έχει προσληφθεί ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Βλάχου ενώ εκτός απροόπτου θα έχει ο νέος τεχνικός θα υπολογίζει και στις επιστροφές των τραυματιών Φούντα και Κατσικοκέρη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ ο δεύτερο έκανε ατομικό.

Στην σημερινή προπόνηση, δεν έλαβαν μέρος οι διεθνείς Χρήστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά ενώ την Δευτέρα και την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό.

Κατίδης: «Κάτι καλό…» 

7/10/2012

Κατίδης: «Κάτι καλό…» 
Ως μία διέξοδο από τα προβλήματα της ΑΕΚ αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κατίδης την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, σύμφωνα με σχόλιο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

«Κλήση στην Εθνική Ελπίδων. Κάτι καλό», έγραψε ο 19χρονος χαφ, ο οποίος χθες δεν κατάφερε μαζί τους συμπαίκτες του να επικρατήσουν της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ και βλέπουν την Ένωση στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δείτε το σχετικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου