ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο αγωνιστης Αττιλιο.....

 Ο Αττιλιο ηταν παντα αγωνιστης και η αγαπη του για τον Ολυμπιακο ηταν παντα ανιδιοτελης..αγνη αγαπη χωρις συμφεροντα, φιλαθλος-οπαδος παραδειγμα προς μιμησην για τις επομενες ερυθρολευκες γενεες.

Οπως και πολλοι αλλοι Ολυμπιακοι ετσι και αυτος κυνηγηθηκε απο το καθεστως της Χουντας και βεβαια δεν ηταν μονο αυτος αλλα και ολοκληρος ο Ολυμπιακος του Γουλανδρη, ενω ο Παναθηναικος απολαμβανε τις δημοσιες σχεσεις με τον Υπουργο Ασλανιδη και το Χουντεμπλευ...Ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του εκραζαν το καθεστως και οποιον τσακωναν βιωνε τις μαρτυρικες εμπειριες της εποχης, ενας απο αυτους ηταν και ο Βασιλης Δουριδας η Αττιλιο οπως τον ηξεραν παντου...

Δειτε στην παρακατω δημοσιευση εφημεριδες τις εποχης που καταγραφουν τα ιστορικα ντοκουμεντα...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΙΟ


 
Έχουμε πάρει μια πρώτη τζούρα για το τι συνέβη διαιτητικά τη σεζόν 1971-72 στο ποδόσφαιρο και πώς κυνηγήθηκε ο Θρύλος του Γουλανδρή, θέμα που θα αναλύσουμε στο μέλλον. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν στα κάγκελα και έκραζε τους πάντες, με πρώτο και καλύτερο τον Ασλάνα βεβαίως. Μετά το τέλος ενός αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου συνελήφθη ο ''Αττίλιο'', ο Βασίλης Δουρίδας και δικάστηκε από το καθεστώς. Ας δούμε τα πρακτικά της δίκης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-4-1972
 

 

 

 

 

 

 
Η έφεση εκδικάστηκε το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 21-12-1972
 

 
Είδαμε επομένως άλλη μια απόδειξη για το πώς το καθεστώς ''ευνοούσε το γαύρο''. Δεν φτάνει που τον έσφαζε μέσα στα γήπεδα, έστελνε μετά τον κόσμο του στα δικαστήρια αν τολμούσε να διαμαρτυρηθεί. Το ότι την υπεράσπιση του Βασίλαρου ανέλαβε ο κύριος Υδραίος, επί σειρά ετών διακεκριμένος παράγοντας του Ολυμπιακού και στέλεχος και της διοίκησης ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, είναι ενδεικτικό του τι θα πει ΤΙΤΑΝΑΣ, πόσο κοντά ήταν στον κόσμο της ομάδας και πώς συγκρούστηκε με τον Ασλάνα, τους κολαούζους του και την αγαπημένη του ομάδα, τον Ασλανιδιακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου