ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σαν σημερα εφυγε ο Αττιλιο...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! (videos)

Σαν σημερα εφυγε ο Αττιλιο...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! (videos) 

11/11/2012
Δεκαοχτώ χρόνια πέρασαν από την ημέρα που σίγησε η πιο διάσημη τρομπέτα των ελληνικών γηπέδων. Στις 11 Νοεμβρίου του 1994 ο Βασίλης Δουρίδας, κατά κόσμον "Αττίλιο", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.


Αττίλιο... βαφτίστηκε όταν μια Κυριακή στο Καραϊσκάκη έσπρωχνε όποιον έβρισκε μπροστά του για να φτάσει στη θέση του. "Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι, ο Αττίλιο (διάσημος παλαιστής της εποχής);", του είπε κάποιος και του έμεινε το παρατσούκλι.

Γεννημένος το 1942 στην κατεχόμενη Αθήνα, μάζευε το χαρτζιλίκι της εβδομάδας για να βλέπει από κοντά τον Ολυμπιακό. Με την τρομπέτα του έδινε το ρυθμό στην εξέδρα για 40 χρόνια, έστω κι αν κάποτε οι γιατροί τού είχαν πει ότι ότι δεν θα αντέξουν τα πνευμόνια του. "Τι με νοιάζει; Εγώ για τον Ολυμπιακό ζω", απαντούσε ο ίδιος.

Ηταν φοιτητής της Ιατρικής, αλλά παράτησε τις σπουδές του στο 4ο έτος, για να αφοσιωθεί στον Ολυμπιακό. Σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί, στο κάγκελο της εισόδου της Θύρας 7, με την θρυλική τρομπέτα του να ξεσηκώνει τους φιλάθλους και να διηγείται με καλαμπούρι τις περιπέτειές του.

Τη δεκαετία του `90 είχε γίνει στόχος άνανδρων επιθέσεων από οπαδούς άλλων ομάδων, οι οποίοι του είχαν στήσει δύο φορές καρτέρι, χτυπώντας τον βάναυσα.

Η ατίθαση ζωή που έκανε επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν και το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου του 1994 έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας πνευμονικού οιδήματος.

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού συνόδευσαν το Αττίλιο στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε ένα κόκκινο φέρετρο...








ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου