ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Παίζεται» για μέσο

«Παίζεται» για μέσο

21/12/2012
 Δεν έχει προγραμματιστεί κάποια μεταγραφή για τη περίοδο του Ιανουαρίου στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Μαρινάκης στους οργανωμένους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που μπορεί να γίνουν.

«Παίζεται» για μέσο
Πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, πέρα από την προσθήκη του Πίνο στο ρόστερ της ομάδας, σύμφωνα με όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη «Θύρα 7».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποια κίνηση από πλευράς διοίκησης, όμως δεν απέκλεισε εντελώς αυτό το ενδεχόμενο.

Μόνο αν «βρεθεί κάτι» καλό θα κινηθούν οι Πειραιώτες και συνήθως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν προκύπτουν εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά από την πλευρά του εξωτερικού.

Ωστόσο, η SportDay γράφει ότι κάποια ουκρανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Λιούμπομιρ Φέισα. Αν το ενδιαφέρον μετατραπεί σε πρόταση και ο Σέρβος αποχωρήσει από τους «ερυθρολεύκους», τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κάποια μεταγραφή.

Επίσης, δεν τίθεται θέμα απόκτησης κάποιου ακραίου μεσοεπιθετικού, αφού στον Ολυμπιακού πιστεύουν ότι ο Τζαμέλ Αμπντούν θα καταφέρει να αποφύγει να μην αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα.

Χαμόγελα για Λεβάντε

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για πρόκριση της ομάδας στους «16» του Europa League, ύστερα από την χθεσινή κλήρωση με την οποία τίθεται αντιμέτωπος με τη Λεβάντε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη SportDay ο Γκέκας, η ομάδα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ έχει κάποια προβλήματα στο κέντρο της άμυνας (συγκεκριμένα στα στόπερ) και πρέπει να ασκήσει ασφυχτική πίεση για να μπορέσει να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι Πειραιώτες κοιτούν πρώτα την προσεχή τους αντίπαλο και μετά θα δουν αν θα παίξοιυν με τους «ροχινμπλάνκος» ή με την Ρούμπιν Καζάν των Ορμπάιθ και Μαρκάνο.


www.sport-fm.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου