ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Άλλαξε ημέρα ο τελικός, δύο "κολλητά" ματς με Παναθηναϊκό

Άλλαξε ημέρα ο τελικός, δύο "κολλητά" ματς με Παναθηναϊκό

Στις 4 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την Basket League ΟΠΑΠ και μία εβδομάδα αργότερα, στις 10 του ίδιου μήνα, οι δύο ομάδες αναμένεται να κοντραριστούν και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης αποφάσισε ο μεγάλο τελικός να γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, αντί για τις 17 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Κι αυτό γιατί θα υπάρχει διακοπή στην Ευρωλίγκα και οι δύο ομάδες θα μπορούν να προετοιμαστούν καλύτερα για την πρώτη κούπα της σεζόν.

"Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-2013, να διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2013", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 4/2 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για τον β' γύρο του πρωταθλήματος και θα τεθούν αντιμέτωποι ξανά στον τελικό του Κυπέλλου, αν περάσουν τα εμπόδια των Καβάλα και ΚΑΟΔ, αντίστοιχα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου