ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοεξαιρέθηκε ο Αμπντούν από την Εθνική Αλγερίας

Αυτοεξαιρέθηκε ο Αμπντούν από την Εθνική Αλγερίας

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αποφάσισε να μην πάει στο Κόπα Άφρικα καθώς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας με την Εθνική Αλγερίας δεν θα έχει αναρρώσει από τον πρόσφατο τραυματισμό του στον δικέφαλο. Στους 4 εφεδρικούς ο Ράφικ Τζεμπούρ.
Με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της "Le Buteur" (www.lebuteur.com) ο Τζαμέλ Αμπντούν αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Αλγερίας στο Κόπα Άφρικα! Ο άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 5 εβδομάδες (σ.σ. η επίσημη εκδοχή κάνει λόγο για απουσία 3 εβδομάδων) εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού στον δικέφαλο (σ.σ. χτύπησε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο), οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν έτοιμος για την διοργάνωση, αφού δεν θα μπορούσε να προπονηθεί κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των "πράσινων" στις αρχές Ιανουαρίου.

"Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση, καθώς θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για 5 εβδομάδες. Θα ήταν αντιεπαγγελματικό και ανέντιμο να πάρω τη θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Κόπα Άφρικα. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από το προσωπικό μου ενδιαφέρον.

Γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου.

Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η Ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοούν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δύο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία.

Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά τη φανταστική αυτή διοργάνωση, όπως είναι το Κόπα Άφρικα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 26χρονος εξτρέμ που σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα έχει ήδη ενημερώσει τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για την απόφαση του αυτή.

Παράλληλα λύθηκε και το... μυστήριο με τον Ράφικ Τζεμπούρ καθώς έγινε γνωστό πως ο 28χρονος φορ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε μια λίστα με 4 εφεδρικούς παίκτες που έχει ζητήσει ο Βόσνιος τεχνικός της Εθνικής Αλγερίας και ως εκ τούτου είχε φτάσει η κλήση του στον Ολυμπιακό από την Ομοσπονδία της χώρας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου