ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Ο νάνοι δεν μπορούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό»

«Ο νάνοι δεν μπορούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό»

19/12/2012
«Ο νάνοι δεν μπορούν να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό»Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στην Πάτρα στον αγώνα με την Παναχαϊκή.
Μετά το τέλος της επεισοδιακής αναμέτρησης μεταξύ Παναχαϊκής και Ολυμπιακού (1-1) στην Πάτρα για το κύπελλο Ελλάδας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο, τονίζοντας ότι αυτά τα γεγονότα «μικραίνουν» τον ιστορικό σύλλογο της Παναχαϊκής.
Ο κ. Καραπαπάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτά που έγιναν τα αντίκρισε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που ασχολείται με τον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να σταματήσει η ασυλία σε ορισμένα άτομα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κάποιος ήθελε να προκαλέσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τη στιγμή που η μισή αστυνομία δεν ήθελε να δημιουργηθεί το παραμικρό, ανέβαιναν στις κερκίδες διμοιρίες των ματ χωρίς καμία εντολή με σκοπό να προκαλέσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στα γήπεδα, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ανεβαίνουν διμοιρίες των ΜΑΤ στην εξέδρα.

Η Παναχαϊκή είναι ιστορικός σύλλογος, τη σεβόμαστε όπως σεβόμαστε και τον κόσμο της που είναι φιλήσυχοι και υποδέχονταν τον Ολυμπιακό όπως έπρεπε. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο μέγεθος και δεν μπορούν να του κάνουν κακό νάνοι, οι νάνοι όμως μπορούν να κάνουν κακό σε ιστορικές ομάδες όπως η Παναχαϊκή».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου