ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Στο 9ο Γυμνάσιο Πειραιά οι ερυθρόλευκοι

Στο 9ο Γυμνάσιο Πειραιά οι ερυθρόλευκοι

Οι Γιάννης Μώραλης, Κούλης Δουρέκας, Βασίλης Βασιλειάδης και Γιάννης Ζαραδούκας επισκέφθηκαν την Παρασκευή (21/12) το 9ο Γυμνάσιο Πειραιά. Αποθέωση από τους μαθητές για τον 28χρονο άσο του Ολυμπιακού. Δείτε αποκλειστικά βίντεο του RedPlanet.gr.
Το 9ο Γυμνάσιο Πειραιά επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/12) αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από τα μέλη της διοίκησης κκ. Γιάννη Μώραλη, Κούλη Δουρέκα και Βασίλη Βασιλειάδη, ενώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο 28χρονος άσος των ερυθρολεύκων έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους μαθητές του σχολείου και για πολλή ώρα πολιορκήθηκε στην κυριολεξία καθώς όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τον παίκτη.

Στους μαθητές μοιράστηκαν μπάλες και μπλουζάκια της Super League, ενώ ακόμη 30 μπάλες θα στείλει στο σχολείο το προσεχές διάστημα η Θύρα 7. Οι κκ. Γιάννης Μώραλης και Βασίλης Βασιλειάδης μίλησαν στους μικρούς μαθητές, ενώ ο Διευθυντής του 9ου Γυμνάσιου, κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού για αυτή την κίνηση και όντας ερυθρόλευκων αισθημάτων και ο ίδιος ζήτησε την κατάκτηση του Europa League!


 



 
Να σημειώσουμε επίσης πως ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης ενημέρωσε τους μαθητές πως θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βέροια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 6/1.





Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως στη Νίκαια.

Συγκεκριμένα οι παίκτες της ομάδας Νέων, Κυριάκος Δημακάκος και Δημήτρης Βουτσιώτης, συνοδευόμενοι από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασίλη Βασιλειάδη, βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως στην Νίκαια και προσέφεραν χιλιάδες δέματα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Λίγη ώρα αργότερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Ζαραδούκας, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασίλη Βασιλειάδη και τον Διευθυντή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, κ. Κυριάκο Δουρέκα, επισκέφτηκε το 9ο Γυμνάσιο Πειραιά και μοίρασε δεκάδες μπάλες και μπλούζες στα παιδιά, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Super League («Μια μπάλα για τα παιδιά») ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε., κ. Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε μια μπάλα, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, στον διευθυντή του σχολείου. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης.

Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου