ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - ΝΑΟ Κέρκυρας 17-3

Ολυμπιακός - ΝΑΟ Κέρκυρας 17-3

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 7η σερί νίκη του στην Α1 ανδρών, επικρατώντας με σκορ 17-3 του ΝΑΟ Κέρκυρας στο κολυμβητήριο Πειραιά και πέρασε μόνος πρώτος στην βαθμολογία, δύο βαθμούς μπροστά από τη Βουλιαγμένη.
Μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 πόλο ανδρών φιγουράρει ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 17-3 κόντρα στο ΝΑΟ Κέρκυρας την Πέμπτη (20/12) στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από τους Φαίακες και με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη έκαναν το "7 στα 7", έχοντας πλέον 2 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Βουλιαγμένη. Τώρα οι Πειραιώτες θα προετοιμαστούν για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για το Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 5-1, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Φλώρος Χρ., Δελακάς 1, Μάζης 1, Καπότσης 2, Φουντούλης Ι. 4, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Δερβίσης 3, Αργυρόπουλος, Καλογεράκος.

ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γαλανός 1, Μεζίλης, Μίσκοβιτς, Παυλίδης 1, Καλούδης, Βογιατζόγλου 1, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Κραουνάκης, Παπασπυρόπουλος.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου