ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ιμπαγάσα: "Ομάδα-αποκάλυψη η Λεβάντε"

Ιμπαγάσα: "Ομάδα-αποκάλυψη η Λεβάντε"

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χαρακτήρισε ομάδα-αποκάλυψη τη Λεβάντε, ενώ πέτυχε διάνα, καθώς πριν την κλήρωση είχε ζητήσει ισπανική ομάδα.
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αγωνίστηκε για δώδεκα χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα και γνωρίζει πολύ καλά τις ομάδες από την χώρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε ομάδα-αποκάλυψη την Λεβάντε, η οποία πραγματοποιεί καλή σεζόν, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν καλό να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στην πόλη της Βαλένθια.

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος το Φεβρουάριο: "Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο που είχαμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες και είχαμε αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών. Το τεχνικό τιμ έχει κάνει την καλύτερη προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι το Φεβρουάριο".

Για το αβαντάζ που έχει ο Ολυμπιακός επειδή ο επαναληπτικός είναι στην έδρα του: "Το ότι θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας στην έδρα μας παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν θα κρίνει τίποτα για την πρόκριση. Πέρυσι με τη Μέταλιστ πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, αλλά χάσαμε την πρόκριση μέσα στην έδρα μας".

Για το ποια είναι η προτίμησή του για την κλήρωση: "Θα ήταν ωραίο να αναμετρηθούμε με ισπανική ομάδα, διότι τα 12 χρόνια παρουσίας μου στα ισπανικά γήπεδα, με κάνουν να γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού τους".

Για την πιθανή παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό της διοργάνωσης: "Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε στον τελικό. Είναι ένα ωραίο όνειρο, αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας τώρα και σιγά-σιγά να προχωρήσουμε μέχρι εκεί".

Για το πώς είδε την κλήρωση του Champions League: "Το Ρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα παιχνίδι που θα θέλαμε όλοι να παίξουμε. Είναι δύο σπουδαίες ομάδες και σίγουρα περιμένουμε να δούμε δύο πολύ ωραία παιχνίδια".

Για το πώς αισθάνθηκε που είδε τη Σάλκε να συμμετέχει στην κλήρωση του Champions League: "Στεναχωριόμαστε που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειόμαστε με 9 βαθμούς".

Εν συνεχεία, για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη Λεβάντε, είπε: "Είναι μία ομάδα-αποκάλυψη, με πολύ καλό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Φέτος τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας".

Για την κλήρωση στη φάση των "16", που πιθανόν να φέρει στο δρόμο του Ολυμπιακού την Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε: "Πρώτα θα πρέπει να περάσουμε τη Λεβάντε. Θα είναι δύσκολα και τα δύο παιχνίδια".

Για το αν οι "ροχιμπλάνκος" μπορούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, τόνισε: "Φυσικά. Είχαμε πει ότι καλό θα ήταν να αποφύγουμε αυτήν την ομάδα. Εκτός του ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει και αυξημένη αυτοπεποίθηση".



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου