ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Σκέψεις για Ολαϊτάν και Ντε Βισέντι

Σκέψεις για Ολαϊτάν και Ντε Βισέντι

Την περίπτωση απόκτησης των Ολαϊτάν και Ντε Βισέντι σκέφτονται στον Ολυμπιακό για το επόμενο καλοκαίρι. Συμφώνησε ο Κάρολ για ανανέωση συμβολαίου, την καλύτερη δυνατή λύση ψάχνουν στον Πειραιά για τον δανεισμό παικτών.
Η 1η Ιανουαρίου εκτός από το νέο χρόνο σηματοδοτεί και την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Πίνο ο οποίος προπονείται εδώ και 3 περίπου μήνες με τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο οι Πειραιώτες κοιτάζουν περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια αγορά και για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο Λιμάνι, είναι ο Ολαϊτάν της Βέροιας και ο Ντε Βισέντι του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα τους τσεκάρουν και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και εφόσον αμφότεροι ικανοποιήσουν, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους σε λίγους μήνες από τώρα.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ρόι Κάρολ έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ενώ οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για τον δανεισμό των παικτών που δεν υπολογίζει στα πλάνα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου