ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η απόφαση της CEV για τα επεισόδια στη Σόφια

Η απόφαση της CEV για τα επεισόδια στη Σόφια

Και τυπικά στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup προκρίθηκε η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Δείτε την απόφαση της CEV.
Όπως ενημέρωσε, την Παρασκευή (21/12), η CEV τον Ολυμπιακό, η εκτελεστική επιτροπή της CEV ασχολήθηκε με τα περιστατικά που είχαν συμβεί στη διάρκεια του αγώνα Λέφσκι Σόφιας –Ολυμπιακός στις 12 Δεκεμβρίου 2012 στη Βουλγαρία.

Μετά από αναλυτική εξέταση των γεγονότων αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0).

Ως εκ τούτου και σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της πειραϊκής ομάδας με 3-1 σετ επί της Λέφσκι, ο Ολυμπιακός προκρίνεται στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Επίσης, η CEVγνωστοποιεί ότι πιθανές περαιτέρω κυρώσεις θα επιβληθούν στη βουλγαρική ομάδα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της CEV, που έχει προγραμματιστεί στα τέλη του επόμενου μήνα στην Πράγα.

Να θυμίσουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας είχε διακοπεί οριστικά  στο τρίτο σετ (9-8 υπέρ του Ολυμπιακού) με υπαιτιότητα της Λέφσκι εξαιτίας σοβαρών επεισοδίων που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί της και ενώ το σκορ του ήταν 1-1 σετ.

Στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup, ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του την Στρόιτελ Μινσκ από τη Λευκορωσία. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ρέντη.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου