ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Ηθικός αυτουργός ο Κούγιας"

"Ηθικός αυτουργός ο Κούγιας"

Τον Αλέξη Κούγια θεωρούν υπεύθυνο στον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν στο "Κώστας Δαβουρλής" και οδήγησαν στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό στο 88ο λεπτό του αγώνα.
Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου για την φάση των "32" ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακό στο "Κώστας Δαβουρλής" δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ο διαιτητής Δημητρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι στο 88' μετά από συνεχείς ρίψεις μπουκαλιών και αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο ρέφερι του αγώνα είχε προειδοποιήσει δις πως αν δεν υπάρξει ομαλοποίηση της κατάστασης στις εξέδρες θα διακόψει το ματς οριστικά, όπερ και εγένετο στο 88ο λεπτό.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέδειξαν ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων τον Αλέξη Κούγια. Ξεκαθάρισαν πως αυτός είναι ο βασικός υπαίτιος των όσων διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς πυροδότησε με κάθε τρόπο την αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών υποστήριξαν πως είναι ντροπή για την Πάτρα και την Παναχαϊκή να τους προσβάλλει ο κάθε Κούγιας με τις πρακτικές του!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου