ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Έτσι θέλω τον Φετφατζίδη»

Ζαρντίμ: «Έτσι θέλω τον Φετφατζίδη»

20/12/2012
 Σημαντικό για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τον Γιάννη Φετφατζίδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αρκεί όμως αυτό για να παραμείνει και να μη δοθεί δανεικός; Τι ισχύει με τους ενδιαφερόμενους.

Ζαρντίμ: «Έτσι θέλω τον Φετφατζίδη»
Επαίνους για τον Γιάννη Φετφατζίδη είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά την εμφάνιση του νεαρού μεσοεπιθετικού στο ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή, αλλά είναι άγνωστο αν αυτό αρκεί για να τον κρατήσει στην ομάδα ή θα προχωρήσει ο δανεισμός του.

Το ενδιαφέρον της Μόναχο 1860 είναι δεδομένο, ενώ η πλευρά του παίκτη έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα πρότασης από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπως επίσης από την Άντερλεχτ και μία ομάδα από την Αγγλία. Πάντως στον Ολυμπιακό ακόμη δεν έχει φτάσει πρόταση.

«Ο Φετφατζίδης προσπάθησε πολύ, είναι ένας παίκτης που δεν έπαιξε καιρό και από τη στιγμή που πέτυχε το γκολ ανέβηκε και προσπαθούσε ακόμα περισσότερο. Αυτή τη στιγμή δεν θα μιλήσω για αποχωρήσεις ή αφίξεις παικτών. Ο Φετφατζίδης είναι δικός μας παίκτης και σημαντικός για την ομάδα», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής. «Είδαμε πώς μέχρι και το γκολ δεν ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος. Από τη στιγμή που σκόραρε όμως φάνηκε ότι απελευθερώθηκε και όταν απελευθερώνεται πραγματικά, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Φετφατζίδης πρέπει να είναι πιο απελευθερωμένος, πρέπει να παίζει πιο ομαδικά, πρέπει να κάνει αυτό που έκανε στα τελευταία 20-30 λεπτά του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο θα παίζει και περισσότερο», πρόσθεσε.

Πάντως ο Πορτογάλος προπονητής σημείωσε αρκετά πράγματα που δεν του άρεσαν στο χθεσινό ματς. «Μπήκαμε πολύ άσχημα και δεχτήκαμε πολύ γρήγορα ένα γκολ. Απ' ό,τι κοίταξα στα στατιστικά του παιχνιδιού, κάναμε 15 τελικές προσπάθειες ενώ η Παναχαϊκή είχε δύο. Δεν ήμασταν καθόλου αποτελεσματικοί, αλλά πετύχαμε το ζητούμενό μας που ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Δεν είχαμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στην επανάληψη καταφέραμε να ανεβάσουμε κάπως την ένταση και τον ρυθμό. Είναι δύσκολο να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους που κλείνονται πίσω από τη γραμμή».

Με το νέο έτος ο Ολυμπιακός θα έχει δύο προσθήκες, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που ανεβάζει στροφές, αλλά και τον Χουάν Πάμπλο Πίνο. «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπαίνουν στην ομάδα ο Αβραάμ και ο Πίνο και για να βοηθήσουν ποιοτικά την ομάδα και να δώσουν λύσεις. Ωστόσο ο Αβραάμ επιστρέφει ύστερα από έξι μήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι 100% έτοιμος και θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί. Επίσης ο Πίνο θα μας δώσει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες λύσεις στην επιθετική μας γραμμή», ανέφερε.

Στο μεταξύ, από σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άδεια για τις γιορτές. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό ανήμερα της πρωτοχρονιάς.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου