ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δηλωσεις προπονητων

 Δηλωσεις προπονητων

 21/12/2012

Λίνεν: «Παίζουμε καλά, αλλά…»

20/12/2012
 Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να σκοράρει και να νικήσει τους αντιπάλους της, τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Καβάλα ο Έβαντ Λίνεν.

Λίνεν: «Παίζουμε καλά, αλλά…»
Ωστόσο, ο τεχνικός της «Ένωσης» εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, καθώς υπογράμμισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ενισχυθούν στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου και θα ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λίγκας.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Έβαντ Λίνεν μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για το παιχνίδι με την Καβάλα:

«Ξέραμε πως έπρεπε να παρατάξουμε μια διαφορετική ομάδα, καθώς είχαμε πολλές απουσίες και έτσι έπαιξαν πολλά νέα παιδιά. Το ίδιο πρόβλημα που έχουμε στο πρωτάθλημα είχαμε και απόψε, δηλαδή παίζουμε καλά, έχουμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και ούτε να σκοράρουμε. Ξέραμε πως όσο πέρναγε η ώρα τα πράγματα θα ήταν όλο και πιο δύσκολα για εμάς, καθώς ο αντίπαλος από μία αντεπίθεση θα μπορούσε να σκοράρει, όπως και έγινε».


Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Η ομάδα που αγωνίστηκε απόψε δεν έχει τους ίδιους παίκτες με εκείνους του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη έναν ολόκληρο γύρο ακόμη για να παίξουμε και με τις κατάλληλες προσθήκες η ΑΕΚ θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Παπαδόπουλος: «Δίκαια προκριθήκαμε κόντρα στην ΑΕΚ»

20/12/2012
 Για δίκαιη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και παράλληλα πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε λόγο ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Δίκαια προκριθήκαμε κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο τεχνικός των «αργοναυτών» εστίασε στην προσήλωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και στους δύο αγώνες, μοιράζοντας συγχαρητήρια. «Σέβομαι από μικρός την ΑΕΚ, της εύχομαι καλή επιτυχία», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω πως αν δούμε και τα δύο ματς που έπαιξαν οι δύο ομάδες, αξίζαμε την πρόκριση. Αυτό πιστεύω. Ήμασταν πολύ καλοί και στους δύο αγώνες, σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος ήταν υπέρ μας», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Διαλέξαμε να πάμε σε αργό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας βοήθησε. Σέβομαι την ΑΕΚ από πολύ μικρός, είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πω περισσότερα για το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα και πήραν μια πανάξια πρόκριση. Η διακοπή θα μας κάνει καλό για να ξεκουραστούμε για τη δύσκολη συνέχεια, καθώς πρέπει να είμαστε δυνατοί στο πρωτάθλημα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ό, τι καλύτερο στην ΑΕΚ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου