ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Το προφίλ των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού στους «16»

Το προφίλ των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού στους «16»

20/12/2012
 Ο Ολυμπιακός έχει βλέψεις για… ψηλά στο Europa League. Έτσι έχει το δικαίωμα να κοιτάζει στο βάθος το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στους «16» της διοργάνωσης.

Το προφίλ των υποψηφίων αντιπάλων του Ολυμπιακού στους «16»
Ασφαλώς για να κάνει ο Ολυμπιακός σχέδια για τη συνέχεια, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεβάντε. Καλό, όμως, θα είναι να προετοιμαστεί καλά για τον επόμενο αντίπαλο, καθώς αυτός θα προκύψει από το δυνατό ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρούμπιν Καζάν.

Για την Ατλέτικο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Πρόκειται για την ομάδα που κατέκτησε δύο φορές το Europa League την προηγούμενη τριετία, ομάδα που μετρά 109 χρόνια ιστορίας κι έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα κι ένα Σούπερ Καπ στην Ισπανία. Στο παλμαρέ της υπάρχουν ακόμη ένα Κυπελλούχων κι ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο. Έδρα της είναι το «Βιθέντε Καλντερόν» (55.000 θεατών), προπονητής των «ροχιμπλάνκος» είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε και μεγάλο αστέρι της ο Κολομβιανός επιθετικός Ρανταμέλ Φαλκάο. Πέρυσι τερμάτισε πέμπτη στην Primera Division, ενώ φέτος είναι δεύτερη μετά από 16 αγωνιστικές με 37 βαθμούς, εννέα πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Στους ομίλους τερμάτισε δεύτερη, πίσω από τη Βικτόρια Πλζεν, με απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες.

Η Ρούμπιν Καζάν είναι γνώριμη από πέρυσι στον Ολυμπιακό, όταν την είχε αποκλείσει για τους «32» του θεσμού με δύο νίκες με σκορ 1-0. Στην ομάδα αγωνίζονται οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Ιβάν Μαρκάνο, που πέρυσι φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Η Ρούμπιν, που τερμάτισε έκτη πέρυσι στο ρωσικό πρωτάθλημα, ιδρύθηκε το 1958. Αγωνίζεται στο «Τσεντράλνι» (28.500 θεατών) και στον πάγκο της έχει τον Κούρμπαν Μπέρντιγεφ. Φέτος μετά από 19 αγωνιστικές είναι έβδομη στο πρωτάθλημα έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 8 ήττες. Φέτος στους ομίλους του Europa League ήταν πρώτη στον όμιλό της με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου