ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

"Άρχοντας της Ελλάδας ο Ολυμπιακός!"

"Άρχοντας της Ελλάδας ο Ολυμπιακός!"

Εγκωμιαστικό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό από την επίσημη ιστοσελίδα της Λεβάντε.
Ένα άκρως εγκωμιαστικό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό φιλοξένησε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Λεβάντε ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League.
"Ολυμπιακός, ο άρχοντας της Ελλάδας και του Πρωταθλήματός της", είναι ο τίτλος του αφιερώματος στην επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας.

Μεταξύ άλλων, το κείμενο αναφέρει: "Η ομάδα μας θα κληθεί να πάει στην Αθήνα για να παίξει με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Η πόλη της Ακρόπολης και του Παρθενώνα είναι το σύμβολο ενός ένδοξου παρελθόντος, αναμφίβολα η Αθήνα σε τραβάει με την δύναμή της και σε γοητεύει με τον πολιτισμό της.

Για τους οπαδούς της Λεβάντε αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι πως ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος σε επίπεδο τίτλων και μία αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελλάδας. Επίσης, η χώρα αυτή έχει εξελιχθεί σε ένα μέρος που ελκύει αρκετούς Ισπανούς".

Ο Ολυμπιακός είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκεί αγωνίζεται ο Νταβίντ Φουστέρ. Σε αυτήν την ομάδα ήταν προπονητής ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ παίζει ο Αργεντινός, Αριέλ Ιμπαγάσα, που έχει πολύ μεγάλη παρουσία και εμπειρία από την Ισπανία".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου