ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

«Να μείνει 100 χρόνια ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ»

«Να μείνει 100 χρόνια ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ»

20/12/2012
 Για το ξεκαθάρισμα που επίκειται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τον «πόλεμο που δέχεται η ομάδα», μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντηση με την «Θύρα 7».

«Να μείνει 100 χρόνια ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ»
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της «Θύρας 7».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας: «Θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό, από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι κάνουν κακό στους νέους, στους φιλάθλους» ενώ προανήγγειλε αποχωρήσεις και δανεισμούς αλλά και την προσθήκη του Πίνο τον Γενάρη.

Από εκεί και πέρα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανανέωση του συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να αναφερθεί στο θέμα του Τοροσίδη. Επιπλέον, υπογράμμισε την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας, την πετυχημένη «συνταγή» της ελληνοποίησης αλλά και τους οπαδούς της ομάδας.

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα:

«Θέλω πρώτα απ’ όλα να τονίσω ότι είναι καλό για όλους μας να ελαττώσουμε την γκρίνια. Είμαστε πάντα αυστηροί με την ομάδα μας και πάντα θέλουμε το καλύτερο. Όλοι. Αλλά από την άλλη πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά, τελείωσε τον πρώτο γύρο αήττητη, συνεχίζει στο Κύπελλο αλλά και στην Ευρώπη και κυνηγάει ρεκόρ.

Κάποιοι επιχειρούν να απαξιώσουν τα πάντα και να μας πουν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα για πλάκα. Καθόλου έτσι δεν είναι. Μάχες θα δώσουμε. Είδατε τι έγινε όπου και αν παίξαμε. Έπεφταν κορμιά. Όλοι έχουν κάνει τα καλύτερά τους παιχνίδια απέναντί μας. Εμείς προσφέρουμε

παρόλα αυτά εμείς προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα στην Ελλάδα και μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχουμε πολύ περισσότερες τελικές, ευκαιρίες, γκολ, άρα και καλύτερο θέαμα. Μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στενοχωρηθήκαμε αλλά δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα ισοπεδώσει όλα
».

Για το ρόστερ και τους νέους παίκτες:

«Η μέχρι τώρα πορεία μας και η πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδεικνύει πόσο δίκιο είχαμε το καλοκαίρι, όταν λέγαμε ότι έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που δεν ανανεώσαμε τον Μέλμπεργκ. Επενδύσαμε στην εμπειρία του Κοντρέρας και βάλαμε στην άμυνα δυο νια παιδιά, τον Μανωλά και τον Σιόβα. Ουσιαστικά "βγάλαμε" δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την παρουσία τους μας δικαίωσαν και είναι ήδη κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

Σας λέω ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο υλικό του Ολυμπιακού. Στέκομαι ιδιαίτερα στους νέους παίκτες γιατι με την παρουσία τους δίνουμε σάρκα και οστά στο όραμα που υπήρχε απο την αρχή να γεμίσουμε την ομάδα με νέους παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Εμείς δεν το κάνουμε απο... ανάγκη, όπως άλλοι. Το κάνουμε γιατι πιστεύουμε στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και γιατι η εποχή μας δίνει τη δυνατότητα να χτίσουμε μια ομάδα γεμάτη με τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, μια ομάδα ελληνική, που θα την καμαρώνουμε στην Ευρώπη
».

Για τις μεταγραφές:

«Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουμε τον Κολομβιανό, Πίνο ο οποίος προπονείται εδώ και καιρό στο Ρέντη και ο οποίος είναι υψηλών προδιαγραφών. Σίγουρα (και αυτό το έχω συζητήσει με τον προπονητή) θα μικρύνει το ρόστερ με απομακρύνσεις και τον δανεισμό κάποιων παικτών σε άλλες ομάδες ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Το πιθανότερο είναι να μη γίνουν άλλες κινήσεις πέρα απο τον Πίνο. Ευτυχώς με το νέο χρόνο επιστρέφει και ο Αβραάμ, οπότε δυναμώνει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Περιμένω και τον Μασάντο, τον οποίο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε πολύ. Όλοι θέλουν χρόνο προσαρμογής. Θυμηθείτε τον Αμπντούν.
..»

Για τις ανανεώσεις:

«Νομίζω ότι ο Τζεμπούρ θα συνεχίσει μαζί μας. Για τον Τοροσίδη δεν θέλω να μιλήσω τώρα...»

Για τον Αλαφούζο αλλά και την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού:

«Βλέπετε και εσείς τι πόλεμος γίνεται, ύπουλος και βρώμικος. Δεν μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά ούτε έχουν τις δικές μας δυνατότητες και έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να μην φαίνεται η δική τους ανυπαρξία. Κάνουν τους υπερασπιστές της νομιμότητας και της ηθικής, άνθρωποι με πολλά χιλιόμετρα στις δικαστικές αίθουσες, άνθρωποι καταδικασμένοι, άνθρωποι που εμπλέκονται με λαθρεμπόριο, με σκάνδαλα που συγκλόνισαν χώρες ολόκληρες και που ζούσαν στο εξωτερικό για χρόνια για να μην πληρώσουν το ελληνικό δημόσιο. Και τώρα το παίζουν οσίες και κάνουν τους τιμητές.

Να σας πω κάτι; Ειδικά για τον κ. Αλαφούζο, που παριστάνει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του Παναθηναϊκού, θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι κάνουν τόσο κακό στους νέους, στους φιλάθλους. Δηλητηριάζουν τόσο πολύ το ποδόσφαιρο που στο τέλος θα τους αποβάλλει από μόνο του
».

Για τους οπαδούς:

«Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στο γήπεδο τη χρονιά που πέρασε. Ξέρετε και ξέρω ότι το εύκολο είναι να κάνετε ζημιές στο γήπεδο. Εσείς όμως είστε μάγκες πραγματικοί και προστατεύετε αυτό που αγαπάτε. Έχετε φιλότιμο, είστε πραγματικοί μάγκας...

Για την κλήρωση:

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με τη Λεβάντε, να καταφέρουμε να περάσουμε μια ισπανική και ποιοτική ομάδα και μετά να δώσουμε τα πάντα για την υπέρβαση σε έναν αγώνα γιορτή, κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, αφού αν περάσουμε η λογική λέει ότι θα βρούμε μπροστά μας την Ατλέτικο».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου