ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί ο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τον Βλαχοδήμο

Γιατί ο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τον Βλαχοδήμο

Ο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τον Βλαχοδήμο, διότι δεν τον ικανοποίησε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Έχει ταλέντο, αλλά δεν είναι και δουλευταράς, λένε στο Ρέντη.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Είναι από τα λεγόμενα "εύκολα" παιχνίδια, κυρίως επειδή ο αντίπαλος δεν έχει μεγάλη δυναμική και όλοι ανέμεναν πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός όχι μόνο θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση, αλλά και πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, προς έκπληξη όλων, απέκλεισε τον 21χρονο χαφ-εξτρέμ. Και δημιουργήθηκαν ερωτήματα για αυτή την απόφαση του. Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πολύ σωστά, λένε πως "προπονητής είναι, εκείνος ξέρει καλύτερα, εκείνος αποφασίζει".

Υπάρχουν φωνές όμως στο Ρέντη οι οποίες τονίζουν πως στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος δεν ικανοποίησε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ με την προσπάθεια του και για αυτόν τον άφησε εκτός.

Και γενικότερα σχολιάζουν πως ο Παναγιώτης Βλαχόδημος ναι μεν είναι ένας προικισμένος, ταλαντούχος και με προοπτική εξέλιξης ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είναι δουλευταράς. Μάλιστα αναφέρουν πως έγιναν και συστάσεις στον ποδοσφαιριστή ώστε να ανεβάσει τους ρυθμούς του στις προπονήσεις και να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση. Οπότε, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον άφησε εκτός ώστε να συμμορφωθεί.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου