ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πανέτοιμες οι ερυθρόλευκες για την πρεμιέρα

Πανέτοιμες οι ερυθρόλευκες για την πρεμιέρα

Ξεκινά το 15ο Πρωτάθλημα Ελλάδας Α1 πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, υποδέχεται, το Σάββατο (22/12, 15:00), τον Νηρέα Χαλανδρίου.
Η νεανική ομάδα του Θρύλου πριν από μερικές εβδομάδες κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Len Champions Cup.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του και το δύσκολο δρόμο της Α1. Το που θα φτάσει  δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς.

Τι επιθυμεί να δει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, από την ανανεωμένη ομάδα; "Θέλω να έχουμε στην ομάδα αυτό που έλειπε πέρυσι. Ενθουσιασμό στις προπονήσεις και στους αγώνες. Να αποδείξουν τα νέα κορίτσια, όχι σε εμένα γιατί τις ξέρω καλά, ότι δεν είναι τυχαίες οι τεράστιες επιτυχίες τους με τις Εθνικές μας ομάδες. Γνωρίζουμε καλά ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάρει το Πρωτάθλημα.

Βέβαια, όπως συνέβη και στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Καπ, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι και τις ιδιαιτερότητές του ξεχωριστά", είπε στο www.olympiacos.org ο Έλληνας τεχνικός και σε ερώτηση για την πορεία της προετοιμασίας απάντησε: "Θα μπορούσαμε να έχουμε προετοιμαστεί  καλύτερα και ποσοτικά και ποιοτικά. Είχαμε ένα κενό δυόμιση εβδομάδων λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στο ξεκίνημα ταλαιπωρηθήκαμε τόσο από τραυματισμούς όσο και από την έλλειψη πισίνας".

Η κανονική περίοδος είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα πλέι οφ (4 πρώτες ομάδες), από τις 15 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου. Η 8η και τελευταία ομάδα της κατάταξης, στην κανονική περίοδο, υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου