ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πρόταση με... ημερομηνία λήξης

Πρόταση με... ημερομηνία λήξης

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Βασίλη Τοροσίδη, η οποία έχει... ημερομηνία λήξης στις 10 Ιανουαρίου. Κάτι περιμένει από εξωτερικό ο παίκτης και γι' αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνάντηση του με τους οργανωμένους δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Τοροσίδη και αυτό διότι τα πάντα είναι ακόμη ρευστά.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της ομάδας; Ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο, τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, ωστόσο απάντηση από τον "Τόρο" δεν υπάρχει ακόμη. Και αυτό διότι ο παίκτης εμπιστεύεται τον μάνατζερ του που του λέει πως θα φέρει πρόταση από το εξωτερικό.

Η γέννηση του παιδιού του, τον έφερε σε δίλημμα και σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα, γι' αυτό και ζήτησε όσα παίρνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, ωστόσο ο Τοροσίδης παραμένει αναποφάσιστος.

"Ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ και η πρόταση ισχύει ως τις 10 Ιανουαρίου. Μετά αποσύρεται", είναι η τελευταία πρόταση των ερυθρολεύκων προς τον παίκτη.

Τα λεφτά είναι πολλά, αλλά ο μάνατζερ του Τοροσίδη υπόσχεται στον πελάτη του προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, κι αν δεν φανεί συνεπής, μπορεί ο 27χρονος διεθνής αμυντικός να βρεθεί σε δύσκολη θέση...

Κι αυτό γιατί αν δεν απαντήσει θετικά ως τις 10 Ιανουαρίου, θα μείνει εκτός πλάνων του Ζαρντίμ, θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του και θα προωθηθεί ο Ντιακιτέ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου