ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Έντονο ενδιαφέρον για τέσσερις ερυθρόλευκους

Έντονο ενδιαφέρον για τέσσερις ερυθρόλευκους

Παπάζογλου, Ζαραδούκας, Τάτος και Φετφατζίδης οδεύουν προς δανεισμό με πολλές ομάδες της Ελλάδας να ενδιαφέρονται για τους τρεις πρώτους και δύο γερμανικές για τον "Φέτφα". Προς οριστικό "διαζύγιο" με Ντιόγκο.
 O Ολυμπιακός εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ κοιτάζει και τις περιπτώσεις παικτών που θα αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, οι περισσότεροι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τάσος Παπάζογλου, ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Ανδρέας Τάτος είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι να παραχωρηθούν ως δανεικοί καθώς είναι πολλοί και οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την περίπτωση να τους εντάξουν στο ρόστερ τους. Για τον Παπάζογλου έχει κάνει ήδη κίνηση ο Άρης, ενώ εσχάτως προέκυψε έντονο ενδιαφέρον του Πανιωνίου που αντιμετωπίζει τραυματισμούς στις θέσεις των στόπερ.

Ο Τάτος φαίνεται πως έχει μεγάλη πέραση στην Super League αφού είναι πέντε οι ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τον πρώτο λόγο. Η Κρήτη γλυκοκοιτάζει τον Ζαραδούκα, καθώς ΟΦΗ και Πλατανιάς πολύ θα ήθελαν να τον έχουν στην διάθεση τους για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η περίπτωση του Γιάννη Φετφτατζίδη είναι ξεχωριστή. Ο 22χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εντός συνόρων και θα παραχωρηθεί δανεικός μόνο σε κλαμπ του εξωτερικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο σύλλογοι της Γερμανίας, η Μόναχο 1860 και η Γκρόιτερ Φιρτ ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωση του.

Τέλος, Ολυμπιακός και Ντιόγκο οδεύουν προς οριστικό "διαζύγιο" που μοιάζει η καλύτερη λύση για τις δύο πλευρές.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου