ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αρχίζει και εξοικειώνεται ο Πάουελ στην ομάδα

Αρχίζει και εξοικειώνεται ο Πάουελ στην ομάδα

Ο Πάουελ όσο περνάει ο καιρός εξοικειώνεται όλο και περισσότερο στην ομάδα, βοηθώντας σε επίθεση, άμυνα και ριμπάουντ. Με την παρουσία του η ομάδα αποκτά πλουραλισμό στο σκορ.
Ο Τζος Πάουελ θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμος τον Γενάρη, αλλά σιγά-σιγά έχει αρχίσει και δείχνει πως εξοικειώνεται όλο και περισσότερο στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Αμερικανός σέντερ στην αρχή (όπως ήταν λογικό να συμβεί για έναν παίκτη που έρχεται να παίξει μπάσκετ για πρώτη φορά στην Ευρώπη) αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα προσαρμογής, προσπαθώντας να κατανοήσει καλύτερα τόσο τους κανόνες, όσο και τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες όμως, βελτιώνεται, παίζει καλύτερα και βοηθάει περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος φόργουορντ-σέντερ έχει ανεβάσει την απόδοση του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής προσπαθώντας να τον βοηθήσει να "δέσει" αγωνιστικά με τους συμπαίκτες του στο παρκέ. Και μέχρι στιγμής η παρουσία του Τζος Πάουελ στην πεντάδα του Ολυμπιακού φέρνει χαμόγελα ικανοποίησης.

Το προσόν του είναι το παιχνίδι του στην επίθεση, διαθέτοντας αξιόπιστο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Το ξέρει ο κόουτς και ήδη παρακολουθήσαμε στο παρκέ ορισμένα συστήματα ειδικά για τον Αμερικανό σέντερ ώστε να του δίνονται ευκαιρίες να σουτάρει, με τον 29χρονο φόργουορντ-σέντερ να είναι συνήθως αποτελεσματικός όποτε δοκιμάζει το χέρι του στην επίθεση.

Και στο low-post όμως καταφέρνει να βάλει την μπάλα στο καλάθι, βοηθάει αρκετά στα ριμπάουντ, όσο περνάει ο καιρός λειτουργεί καλύτερα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ συνεργάζεται και καλύτερα με τους συμπαίκτες του στο παρκέ. Θα είναι πολύτιμος ενόψει της συνέχειας, ενώ με την παρουσία του δίνει πλουραλισμό και περισσότερες λύσεις στον τρόπο που επιτίθεται ο Ολυμπιακός.

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου