ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Free Mike

Free Mike

7/12/2012
Free Mike
Την… ελευθερία του κέρδισε ξανά ο Μάικ Μπατίστ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τακτοποίησε το χρέος των 200.000 ευρώ προς την εφορία που υπήρχε και αποδιδόταν στον παίκτη οδηγώντας χθες στην κράτησή του στο αεροδρόμιο μετά την άφιξη της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο 35χρονος άσος πέρασε τη νύχτα σε ειδική αίθουσα του «Ελ. Βενιζέλος» και σήμερα θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην παλιά του ομάδα, που έχει προγραμματίσει να τον βραβεύσει στο ημίχρονο.

Πρόκειται για μία αν μη τι άλλο περίεργη υπόθεση… Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως ήταν απολύτως συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της προς την Εφορία αναφορικά με τις απολαβές του παίκτη που τα προηγούμενα εννέα χρόνια αγωνιζόταν με τα πράσινα. Μάλιστα ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του καταβάλλοντας προσπάθειες για να αφεθεί ελεύθερος ή όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό να είναι δίπλα του η σύζυγός του, Σάρα.

Η πλευρά της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έκανε γνωστό χθες δια του τζένεραλ μάνατζερ Κεμάλ Ντιντσέρ πως το θέμα της οικονομικής εκκρεμότητας προς την Εφορία ήταν γνωστό στην ίδια και τον μάνατζερ του παίκτη εδώ και μία εβδομάδα, αλλά είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την άφιξή του στην Ελλάδα. Πάντως στον Παναθηναϊκό τονίζουν πως ουδέποτε έλαβαν ενημέρωση από τους Τούρκους ή τον μάνατζερ του παίκτη για το συγκεκριμένο πρόβλημα, προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους και ακόμη κι αν υπάρχει παράβλεψη από την πλευρά τους να διευθετήσουν το θέμα πριν φτάσουμε σε κρατήσεις και ταλαιπωρία του παίκτη. Όπως, δε, ανακοινώθηκε αργά το βράδυ από τη «Φενέρ», η κράτηση του Μπατίστ έγινε για χρέος που αποδίδεται στον παίκτη αλλά δεν όφειλε ο ίδιος να τακτοποιήσει, ενώ σημειώνει πως άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού διαβεβαίωσαν πως θα καλύψουν την οφειλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την ταλαιπωρία που υπέστη, ο Μάικ Μπατίστ δεν έχασε το κέφι του. Είχε δίπλα του πέρα από τη σύζυγό του, που έφτασε μία μέρα νωρίτερα από τον ίδιο στην Ελλάδα, αρκετούς φίλους από το πέρασμά του στη χώρα. Μάλιστα ο 35χρονος άσος έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν είχε κανένα παράπονο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και απορούσε πώς έφτασε το θέμα να πάρει τόσο μεγάλη έκταση.
 
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου