ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μαρινάκης πάει Ρέντη και στέλνει μήνυμα

Ο Μαρινάκης πάει Ρέντη και στέλνει μήνυμα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης την Δευτέρα (3/12) το απόγευμα θα πάει στο Ρέντη και θα μιλήσει στην ομάδα ενόψει των αγώνων κόντρα σε Άρσεναλ και Παναθηναϊκό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.
Σημαντική είναι η εβδομάδα που έρχεται για τους ερυθρόλευκους, καθώς θα κληθούν να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια. Την Τρίτη (4/12) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, ενώ την Κυριακή (9/12) οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Super League.
Για αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, γνωστοποίησε πως το απόγευμα της Δευτέρας (3/12) θα δώσει το "παρών" στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ώστε να μιλήσει τόσο στο προπονητικό-τιμ, όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στέλνοντας σε εκείνους το δικό του μήνυμα.

Διάθεση του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια και επιθυμεί να τονίσει σε όλα τα μέλη της ομάδας το πόσο σημαντικό είναι να κάνουν το "δύο στα δύο". Άγνωστο το αν θα τους τάξει πριμ. Για το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει τη νίκη επί των Λονδρέζων ώστε οι ερυθρόλευκοι να μπουν στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League για να έχουν αβαντάζ στην κλήρωση.

Επίσης, για το ματς με τους πράσινους, θα επισημάνει σε όλους πως παρά την μεγάλη διαφορά που έχουν αποκτήσει (στο +16) από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία, είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουν το "τριφύλλι" μέσα στο ΟΑΚΑ, τόσο για το πρεστίζι των Πειραιωτών επιβεβαιώνοντας περίτρανα την ανωτερότητα τους, όσο και για να δώσουν χαρά και ικανοποίηση στον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να τα δώσουν όλα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δείχνοντας στην πράξη οι παίκτες πως θα έχουν καταλάβει την σημασία των λέξεων του. Δεν θέλει να δει χαλαρότητα, εφησυχασμό και αδιαφορία από κανέναν! Επιθυμεί να δει τον Ολυμπιακό να κερδίζει τόσο την Άρσεναλ, όσο και τον Παναθηναϊκό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου