ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αντίπαλος την Τετάρτη η Λέφσκι

Αντίπαλος την Τετάρτη η Λέφσκι

Το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 32 του CEV Challenge Cup θα δώσει την Τετάρτη (19:00) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών. Καζάζης: "H απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα". Φιλίποφ: "Eίναι πρόκληση".
Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στο κλειστό του Ρέντη τη Λέφσκι Σόφιας την Τετάρτη (5/12) το απόγευμα (19:00) και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του Ολυμπιακού φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, απέναντι στην ισχυρή βουλγαρική ομάδα.
"Εφτασε η ώρα για το πιο δύσκολο  παιχνίδι μας απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα που συναντάμε, έως τώρα, στο δρόμο μας. Ολοι γνωρίζουμε το επίπεδο του Βουλγαρικού βόλεϊ και που βρίσκεται παγκοσμίως. Η Λέφσκι Σόφιας διαθέτει πολύ καλούς, εν ενεργεία διεθνείς και έμπειρους βολεϊμπολίστες", δηλώνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης και προσθέτει: "Θα πρέπει η δική μας απόδοση να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στις δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις. Θα είναι παιχνίδια που θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας,  θα μας βοηθήσουν τακτικά και θα μας κάνουν καλύτερους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σίγουρα αποτελεί ντεσαβαντάζ ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Σόφια,  καθώς θα πρέπει να νικήσουμε και μέσα στην έδρα της Λέφσκι.

Ανεξαρτήτως από αυτό εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά και περιμένουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Ο κόσμος δεν πρέπει να επαναπαυτεί από τις συνεχείς νίκες μας. Η ομάδα τους χρειάζεται και σε κάθε παιχνίδι έχει ανάγκη την ενέργεια και το πάθος  που της μεταδίδουν".

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ τονίζει: "Αυτοί  οι αγώνες είναι  πρόκληση για κάθε ομάδα. Πρόκειται για τη δυσκολότερη αντίπαλο που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Αυτό όμως είναι καλό και για εμάς καθώς θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την απόδοσή μας για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Λέφσκι. Σίγουρα θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια και αποτελεί ευκαιρία για τους φιλάθλους μας να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου".

Για το παιχνίδι με τη Λέφσκι Σόφιας μίλησε και ο κεντρικός μας, Μίλαν Γιούρισιτς στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ με αφορμή την ανάδειξή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague: "Είναι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό αυτά τα παιχνίδια γιατί η Λέφσκι είναι μια πολύ καλή ομάδα κι ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Την έχω αντιμετωπίσει πριν από μια 7ετία όταν εγώ αγωνιζόμουν στην Βοϊβοντίνα και στη Λέφσκι ήταν οι Ζέκοφ, Γιορντάνοφ. Είναι ψηλή ομάδα με έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους παίκτες, σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο και πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε τη ζωή μιας πιο εύκολη στη ρεβάνς. Ο καλός Ολυμπιακός πάντως παίζοντας χωρίς λάθη, μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες".

*Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται αύριο από τις 09:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) και τα εναπομείναντα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου