ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πουρσανίδης: «Υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να τα πάει καλά στο Γιουρόπα»

Πουρσανίδης: «Υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να τα πάει καλά στο Γιουρόπα» 

5/12/2012

Πουρσανίδης: «Υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός να τα πάει καλά στο Γιουρόπα» 
Την υποχρέωση να τα πάει καλά στο Γιουρόπα Λιγκ για την ιστορία του και τον κόσμο του έχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ηλίας Πουρσανίδης στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα πλήρωσε της αλλαγές του καλοκαιριού, ενώ αν είχε κάνει κάποιες προσθήκες θα μπορούσε να τερματίσει πρώτος στον όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το αν ήταν επιτυχημένη η χρονιά για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

«Επιτυχημένη θα ήταν αν περνούσε τους ομίλους. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αλλαγές του καλοκαιριού καθώς χτίστηκε μία νέα ομάδα. Το δέσιμο που δεν ήρθε γρήγορα ήταν ο λόγος που δεν κέρδισε τα πρώτα παιχνίδια. Είδαμε ότι στην πορεία ήταν πολύ καλή η ομάδα και βρήκε τα πατήματά της».

Για το αν κυνηγούσε την Σάλε ο Ολυμπιακός και όχι την Άρσεναλ, σχολίασε:

«Ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ και τη Σάλκε που αντιμετώπισε φέτος θα μπορούσε να πάρει και την πρώτη θέση. Ειδικά αν είχε κάνει καλύτερες προσθήκες το καλοκαίρι και αν ήταν και όπως πέρυσι θεωρώ ότι θα είχε καλύτερη τύχη».

Όσον αφορά το κίνητρο που υπάρχει στο Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε:

«Υπάρχει απογοήτευση όταν βγαίνεις από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο το Γιουρόπα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Πρέπει ο Ολυμπιακός να το δει σοβαρά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει για την ιστορία του και τον κόσμο του. Άλλωστε δε νομίζω ότι πρέπει να μην δίνουν σημασία οι παίκτες, καθώς είναι σπουδαία διοργάνωση και σαν χώρα δεν έχουμε να επιδείξουμε πορείες και Κύπελλα, αν και μας ταιριάζει περισσότερο».

Αναφορικά με το κίνητρο που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, παρά το ότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον:

«Κίνητρο είναι ο κόσμος που έχει πάντα την πίστη και τη θέληση για τη νίκη. Κίνητρο είναι και μία νίκη απέναντι στην Άρσεναλ, όταν σε βλέπει σχεδόν όλος ο κόσμος. Το κίνητρο υπάρχει πάντα και πολλές φορές είναι προσωπικό για τον κάθε παίκτη. Είναι κίνητρο και μόνο το να παίζεις στον Ολυμπιακό».

Για το αν πρέπει να σκέφτονται στον Ολυμπιακό την κλήρωση, είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι καλός όταν είναι δεμένος. Ο μόνος του αντίπαλος, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν είναι ο εαυτός του. Αν η ομάδα είναι έτσι όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να έχει την απόδοση που είχε και με την Άρσεναλ, για να τα πάει καλά στο Γιουρόπα».

Για το αν κάνει ο κακό η έλλειψη ανταγωνισμού:

«Το πληρώνουν όλες οι ομάδες όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να βγουν στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά έχουν απλά μία τυπική παρουσία. Το καλό είναι που υπάρχουν Έλληνες παίκτες στις ομάδες, αλλά είναι και επικίνδυνο να “καούν” όταν παίζουν όλοι μαζί στον ίδιο σύλλογο, όπως γίνεται στην ΑΕΚ, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν ξέρεις αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των απαιτήσεων. Πάντα είναι κακό να μην υπάρχει ανταγωνισμός σε ένα πρωτάθλημα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου