ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Στέλνουν Μαξίμοβιτς στον Ολυμπιακό

Στέλνουν Μαξίμοβιτς στον Ολυμπιακό 

4/12/2012

Στέλνουν Μαξίμοβιτς στον Ολυμπιακό
Σερβικά δημοσιεύματα επικαλούμενα πηγές μέσα από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα κάνουν λόγο για πώληση του αμυντικού Νίκολα Μαξίμοβιτς στον Ολυμπιακό έναντι 2 εκατ. ευρώ! Άλλα ΜΜΕ στη χώρα αναφέρουν πως στην υπόθεση ίσως εμπλακεί και η Ρούμπιν Καζάν.

Το δημοσίευμα που θεωρεί δεδομένη την πώληση του 21χρονου άσου στον Ολυμπιακό αναφέρει πως Ερυθρός Αστέρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα βάλει στα ταμεία του το 75% του ποσού, ενώ τα υπόλοιπα θα μοιραστούν ο μάνατζερ του παίκτη και η πρώην ομάδα του, Σλόμποντα Ούζιτς.

Πάντως μοιάζει πολύ δύσκολο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για στόπερ το χειμώνα, δεδομένου ότι δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση, ενώ από το νέο έτος θα μπει σταδιακά στη μάχη και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο πανύψηλος Μαξίμοβιτς (1,93μ.) γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1991 και ήταν διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σερβίας, ενώ μετρά ήδη 4 εμφανίσεις με τους Άνδρες. Φέτος έχει δέκα συμμετοχές κι ένα γκολ στο σερβικό πρωτάθλημα, καθώς επίσης και έξι εμφανίσεις στο Europa League. Πέρυσι είχε 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Αστέρα, που τον είχε αποκτήσει για μόλις 30.000 ευρώ το Δεκέμβριο του 2011.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου