ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Όλοι την Κυριακή…

Όλοι την Κυριακή… 

5/12/2012

Όλοι την Κυριακή…
Πάνοπλος και με άριστη ψυχολογία μετά τη χθεσινή νίκη επί της Άρσεναλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Από σήμερα η Ευρώπη περνά σε δεύτερη μοίρα και πριν τα ματς του Φλεβάρη για το Europa League θα απασχολήσει την ερυθρόλευκη επικαιρότητα μόνο στην κλήρωση της 20ης Δεκεμβρίου.

Αυτό που προέχει είναι το μεγάλο ματς των «αιωνίων». Μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει πιο… άνετος από ποτέ στο ντέρμπι, έχοντας διαφορά δέκα βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 16 από τον Παναθηναϊκό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει με χαλαρότητα το παιχνίδι. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, με το γόητρο να παίζει πάντα τον δικό του ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο πονοκέφαλος του Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Σε σχέση, δε, με τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ διαθέσιμος είναι και ο Χοσέ Χολέμπας, που ήταν τιμωρημένος. Πιθανότατα, δε, ο διεθνής άσος θα πάρει τη θέση του αριστερού μπακ αντί του Βασίλη Τοροσίδη που θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, δεξιά, αντί του Ντρίσα Ντιακιτέ. Χωρίς απαραίτητα αυτή να είναι η μοναδική αλλαγή που θα γίνει…

Την Τετάρτη όσοι έπαιξαν απέναντι στην Τότεναμ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί στις 16:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου