ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός αποστολής Τένεβα και Καβαθά

Εκτός αποστολής Τένεβα και Καβαθά

Το πρωί της Τρίτης (4/12) θα αναχωρήσει για την Πολωνία ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει την AZS Metal-Fach Bialystok. Εκτός αποστολής οι Τένεβα και Καβαθά.
Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της φάσης των "32" του CEV Challenge Cup και εκτός αποστολής έμειναν η Ράντι Τένεβα και η Άννα Καβαθά. Οι δύο βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν ώστε να είναι έτοιμες για τον αγώνα της Α1 βόλεϊ γυναικών με τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος, συμπεριέλαβε στην αποστολή της εξής βολεϊμπολίστριες: Χριστοδούλου, Τέζα, Γιακουμή, Μπλάνκο, Μπίλια, Λούκοβιτς, Κοσμά, Κωνσταντίνου, Κονόμη και Μπουζουνιεράκη.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης (5/12, 20:00) ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει στο "www.olympiacos.org": "Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Μπορεί να μην βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία αλλά παίζει συνεχώς δύσκολα παιχνίδια και διαθέτει τρεις καλές ξένες βολεϊμπολίστριες. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος καθώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα μας". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου