ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τα πλάνα με Άρσεναλ, η ομιλία Ζαρντίμ και βίντεο από την προπόνηση

Τα πλάνα με Άρσεναλ, η ομιλία Ζαρντίμ και βίντεο από την προπόνηση

Τα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Μόνο νίκη ζήτησε από τους παίκτες του ο Πορτογάλος προπονητής. Το RedPlanet.gr έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της Δευτέρας (3/12). Δείτε εννέα αποκλειστικά βίντεο από το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Άρσεναλ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Χολέμπας και ο Μοδέστο, για λόγους τακτικής και ξεκούρασης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι που ακολουθεί στο Πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όπως δήλωσε, μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου αν ο Ολυμπιακός έπαιρνε μόνο μία νίκη στα ματς με Άρσεναλ και Παναθηναϊκό, αυτή θα προτιμούσε να είναι στο ΟΑΚΑ. Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, είναι απαραίτητη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ για να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους και, φυσικά, για να φτάσουν τους εννέα βαθμούς και να επικεντρωθούν στο Europa League. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Άρσεναλ, τότε θα βρεθεί στους ισχυρούς στην κλήρωση της 20ης Δεκεμβρίου για τη φάση των "32" του θεσμού.

Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, με το οποίο θα παραταχθούν οι Πειραιώτες κόντρα στους Λονδρέζους, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται σε εντεκάδα με τους Κάρολ-Μανιάτη, Μανωλά, Κοντρέρας, Τοροσίδη-Φέισα, Γκρέκο-Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν-Τζεμπούρ, σε διάταξη 4-2-3-1. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Μανιάτης να παίξει κανονικά στη μεσαία γραμμή και ο Ντιακιτέ να πάρει θέση βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην περίπτωση αυτή, ο Φουστέρ θα μείνει στον πάγκο και θα παίξει δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Μασάντο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, επισημαίνοντας πως προέχει ο αγώνας με την αγγλική ομάδα και μετά άπαντες θα πρέπει να σκεφτούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Να τα δώσετε όλα με την Άρσεναλ για να κλείσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο φετινό Champions League", τόνισε, μεταξύ άλλων, στους ποδοσφαιριστές. "Θέλω τέσσερις νίκες μέχρι το τέλος του έτους. Nα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε", συμπλήρωσε ο 38άχρονος τεχνικός, ο οποίος κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον πρόεδρο του πειραϊκού συλλόγου, ο οποίος ζήτησε νίκες με Άρσεναλ, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Παναχαϊκή, στα τέσσερα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος του 2012.

Το τετ α τετ του Ζαρντίμ με τον Τοροσίδη και οι παρατηρήσεις του Ράντου στον Μέγκιερι

Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (3/12), τελευταίας πριν από τον εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ, άργησε να ξεκινήσει για περίπου μισή ώρα λόγω της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ πάτησαν χορτάρι λίγο μετά τις 19:00 και γυμνάστηκαν με κρύο και δυνατό αέρα.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν είχε ένα διάλογο με τον Λεάντρο Γκρέκο, όπως βλέπετε πιο κάτω στο αποκλειστικό βίντεο του Κόκκινου Πλανήτη, ενώ, πριν αρχίσει το ζέσταμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε τετ α τετ με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα παίξει κόντρα στην Άρσεναλ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μπορείτε, επισης, να δείτε την ξεχωριστή προπόνηση του Αλέκου Ράντου με τους τερματοφύλακες. Μάλιστα, ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον Μπάλας Μέγκιερι για τον τρόπο που έπεφτε σε κάποια σουτ που τού έκανε.

Δειτε τα βίντεο...


Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν στον... από redplanetgr



Ο Αμπντούν κάτι εξηγεί στον Γκρέκο από redplanetgr



Η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με... από redplanetgr



O Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους συνεργάτες του από redplanetgr



Η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με... από redplanetgr



Ο Ράντος σε μία άσκηση με τον Μέγκιερι από redplanetgr



Η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με... από redplanetgr



Σουτ του Ράντου στον Μέγκιερι από redplanetgr



Η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με... από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου