ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μανιάτης: "Πληρώσαμε την ήττα στο πρώτο ματς"

Μανιάτης: "Πληρώσαμε την ήττα στο πρώτο ματς"

Ο Γιάννης Μανιάτης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως στοίχισε στους ερυθρόλευκους η ήττα από την Σάλκε στο Φάληρο, ενώ υποστήριξε πως είναι κίνητρο μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Τρίτη (4/12) στην αυλαία των ομίλων του Champions League. Ο 26χρονος διεθνής άσος υποστήριξε πως ουσιαστικά η ήττα από την Σάλκε στο Φάληρο στοίχισε στην ομάδα του την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας παράλληλα πως μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί κίνητρο για τους Πειραιώτες.
Ο Μανιάτης επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός άξιζε 100% την τρίτη θέση καθώς ήταν καλύτερος από τη Μονπελιέ, ενώ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κοιτάζουν πρώτα το ματς με τους "κανονιέρηδες", έχοντας στην άκρη του μυαλού τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Σήμερα το απόγευμα είναι η τελευταία προπόνηση ενόψει Άρσεναλ. Είναι δύσκολο ματς, που μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία αφού έχουμε προκριθεί στο Γιουρόπα, αλλά θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στους ισχυρούς και φυσικά για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να κλείσουμε τη διοργάνωση με επιτυχία. Επίσης θέλουμε να δείξουμε πως πάμε στο Γιουρόπα όσο πιο δυνατοί μπορούμε και να κάνουμε μια αξιοπρεπής πορεία", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα διεθνή άσου.


 
Για το αν υπάρχουν κίνητρα: "Είναι ματς Τσάμπιονς Λιγκ και παίζουμε με την Άρσεναλ, που είναι μεγάλη ομάδα ακόμα και τώρα που έχει κάποια προβλήματα. Όλοι περιμένουν αυτά τα ματς. Τα περιμένουμε εμείς και ο κόσμος και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. Θα είναι πολύ όμορφο να γίνει ένα ματς όπως το περσινό".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπορεί και φέτος με 9 βαθμούς να αποκλειστεί (όπως και πέρσι): "Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για εμάς. Το περσινό μας ενόχλησε πάρα πολύ. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε με δύσκολες ομάδες και πιστεύω πως πληρώσαμε την ήττα στο πρώτο ματς. Αν δεν είχαμε ηττηθεί από την Σάλκε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά".

Για την διαφορά του Ολυμπιακού από το πρώτο ματς: 'Έχουμε βελτιωθεί σε κάποιους τομείς. Και με τον Πλατανιά και με την Παναχαϊκή δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αν και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Η ομάδα δουλεύει κάθε μέρα και πιστεύω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Ελπίζω αυτή την ομάδα να σκοράρουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το αν νιώθουν παράπονο που δεν ήρθε η πρόκριση: "Σε κάθε παίκτη μένει ένα παράπονο και ειδικά αν φτάσουμε και τους 9 βαθμούς, αλλά υπάρχει και το κίνητρο του Γιουρόπα. Πέρσι δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί και μπορούμε και φέτος, να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες".

Για το αν άξιζε η τρίτη θέση και για το ντέρμπι με ΠΑΟ: "Αξίζαμε την τρίτη θέση γιατί κάναμε δύο μεγάλες νίκες με την Πρωταθλήτρια Γαλλίας κι αν ήμασταν πιο τυχεροί θα περνάγαμε στους "16". Εμείς κοιτάμε το αυριανό ματς, αν και έχουμε στην άκρη του μυαλού μας τον Παναθηναϊκό. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, θέλουμε να νικήσουμε την Άρσεναλ και μετά θα έχουμε 5 μέρες για να σκεφτούμε τον ΠΑΟ".

Τι είπε ο Γιάννης Μανιάτης για την τρίτη θέση... από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου