ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

4/12/2012

Μετράει παρουσίες ο Δώνης 

3/12/2012

Μετράει παρουσίες ο Δώνης 
Την «λευκή» ισοπαλία μέσα στον βούρκο της Βέροιας καλείται να αφήσει πίσω του ο ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το τρίτο σερί ματς για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αποτελεί μονόδρομο η κατάκτηση των τριών βαθμών. Ωστόσο, από σήμερα ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, έχοντας στους απόντες τον Ματέους Βιβιάν που αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο στόπερ, δεδομένη θεωρείται η απουσία του Πάμπλο Γκαρσία που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα, ο 43χρονος προπονητής περιμένει τρεις παίκτες για να τους δώσει - ενδεχομένως - φανέλα βασικού στον προσεχή αγώνα των Θεσσαλονικέων.

Στη διάθεση του Έλληνα προπονητή επιστρέφει ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος εξέτισε τη ποινή των δυο αγωνιστικών για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Παναγιώτη Γλύκου στη Βέροια ο Δώνης έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον παίκτη που θα υπερασπίσει την εστία της ομάδας.

Όσον αφορά τον Λιαμ Λόρενς, θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς με τους συμπαίκτες του, ενώ σε διαδικασία επιστροφής είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης που θα προσπαθήσει και εκείνος να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο κέντρο της άμυνας είναι πιθανό να αγωνιστεί ο Χρήστος Ιντζίδης μετά την αποβολή του Βιβιάν και τον τραυματισμό του Κατσικά. Στο χθεσινό ματς ο Δώνης κράτησε στον πάγκο τον νεαρό στόπερ, ρισκάροντας με την τοποθέτηση του Σταφυλίδη στο κέντρο της άμυνας στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν παράπονα για τους λόγους που ξεκίνησε η χθεσινή αναμέτρηση στη Βέροια από τη στιγμή που είχαν δημιουργηθεί «λίμνες» στο γήπεδο. Τρεις υπάλληλοι της «βασίλισσας του Βορρά» προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αφαιρέσουν το νερό από τον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά δουλειά οι σκούπες, η πρώτη σκέψη που έγινε ήταν να γίνουν τρύπες στο έδαφος!

Το ρεκόρ του Ζαρντίμ 

3/12/2012

Το ρεκόρ του Ζαρντίμ 
Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει και τα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος, πριν από εκείνα του Champions League.

Έτσι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έγινε ο πρώτος τεχνικός μετά τον Τροντ Σόλιντ (τη σεζόν 2006/07) που σημειώνει αυτό το επίτευγμα.

Μοναδική διαφορά ανάμεσα στις δύο αγωνιστικές περιόδους είναι ότι τότε οι Πειραιώτες είχαν τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου (πίσω από Βαλένθια, Ρόμα και Σαχτάρ), ενώ τώρα θα συνεχίσουν στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.

  Το 2007/08 ο Τάκης Λεμονής είχε μία απώλεια, το 1-1 στην έδρα του Άρη.

  Το 2008/09 ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δύο απώλειες, το 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το 1-1 στην Λάρισα.

  Το 2009/10 ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε το 0-0 με την Καβάλα στο «Καραϊσκάκη» και το 2-2 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

  Το 2011/12 ο Βαλβέρδε είχε τρεις απώλειες: το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, το 2-2 με τον ΟΦΗ στο Φάληρο και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό πάλι εντός έδρας.

«Ο Παναθηναϊκός δε συγχωρεί» 

3/12/2012

«Ο Παναθηναϊκός δε συγχωρεί»
Στα λάθη αδράνειας που έκανε ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που αποτέλεσμα είχαν να αναγκάσουν τους «κυανέρυθρους» να γευτούν την ήττα με 2-1 αναφέρθηκε ο Χρήστος Αραβίδης μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 25χρονος επιθετικός τόνισε πως παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πτώση τη φετινή σεζόν, είναι μια δυνατή ομάδα που δεν συγχωρεί τέτοια λάθη.

Ακόμη, τόνισε πως στη Νέα Σμύρνη βλέπουν την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για την αναμέτρηση και τα λάθη του Πανιωνίου:
«Νομίζω ότι έχει μία πτώση φέτος ο Παναθηναϊκός όσον αφορά στην απόδοσή του. Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε ψηλά είναι μία καλή ομάδα. Αυτό που έχω να πω είναι για τη δική μας ομάδα. Δεν ήμασταν αντάξιοι της εικόνας που έχουμε από την αρχή της σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές στιγμές αδράνειας που μας κόστισαν κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Γίνανε λάθη αυτοσυγκέντρωσης τα οποία και τα πληρώνεις. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έρχονταν για τη νίκη, γιατί έχει δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και έχει να καλύψει και τη βαθμολογική διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Νομίζω ότι το έχουμε κάνει σε δύο ματς, να έχουμε ένα κακό ξεκίνημα κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτό κάναμε και χτες, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μπήκαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό όταν έχεις έναν τέτοιο δύσκολο αντίπαλο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Καλό είναι να βλέπουμε τις αδυναμίες και να συνεχίζουμε. Δεν επαναπαυόμαστε, βλέπουμε τα λάθη μας και προσπαθούμε για καλύτερη συνέχεια. Εμείς έχουμε μία χτίσει μία νοοτροπία τους τελευταίους μήνες. Παλεύουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά για ό,τι καλύτερο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

«Δεν θα κινδυνεύσουμε» 

3/12/2012

«Δεν θα κινδυνεύσουμε»
Σημαντικό χαρακτήρισε το βαθμό που πήρε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό (1-1) ο σκόρερ των Κρητικών, Αλέξης Περογαμβράκης, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, συμπληρώνοντας πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα έχουν καλύτερη απόδοση.

Ο 24χρονος επιθετικός ακόμη εξέφρασε την πεποίθησή ότι ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:
«Πέτυχα ένα όμορφο γκολ, είδα την κίνηση του Παπάζογλου έκανα την κεφαλιά και μπήκε το γκολ. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση όπως και στους τελευταίους αγώνες. Για αυτό και αυτός ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι»

Για τον ΟΦΗ:
«Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Ακόμη, ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και όπως όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα. Εμείς δουλεύουμε και ακούμε τον προπονητή μας. Στόχος μας είναι η παραμονή μας στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο:
«Έχουμε ένα δύσκολο ματς την επόμενη αγωνιστική. Στόχος μας να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία».

Για τη διαφορά μεταξύ τρίτης και πρώτης κατηγορίας:
«Η τρίτη κατηγορία, όπου αγωνιζόμουν με τον Ρούβα, έχει πολλές διαφορές από την πρώτη. Μαθαίνω πολλά πράγματα στην προπόνηση και κάθε μέρα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Τελικά, καλό είναι το ρόστερ του Φερέιρα… 

3/12/2012

Τελικά, καλό είναι το ρόστερ του Φερέιρα…
Ανάμεσα στις δικαιολογίες που χρησιμοποιούσε μονίμως ο Φερέιρα όσο βρίσκονταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ήταν πως δεν είχε το ρόστερ που θα επιθυμούσε, για να φτιάξει την ομάδα που ήθελαν να δουν οι φίλοι του «τριφυλλιού».

Βλέποντας κανείς όμως την… μεταμόρφωση των ποδοσφαιριστών από τότε που ανέλαβε ο Ρότσα, καταλαβαίνει πολύ καλά, πως αυτός που δεν… έκανε για να φοράει τα πράσινα, δεν ήταν οι παίκτες, αλλά άλλος...

Και είναι πολύ εύκολα τα παραδείγματα για να επιβεβαιώσουν και να αποδείξουν τα παραπάνω.

Αφού, από την μέρα που ανέλαβε ο Ρότσα, α) οι ίδιοι και περισσότεροι τραυματισμοί υπάρχουν (άλλη μια δικαιολογία του Φερέιρα), β) τα ίδια και περισσότερα ματς δίνει ο Παναθηναϊκός (έχει και Κύπελλο εκτός από Ευρώπη), γ) τις ίδιες και χειρότερες διαιτησίες αντιμετωπίζει η ομάδα (βλέπε Πλατανιά) και δ) το ίδιο ρόστερ έχει… Με τα ίδια λεφτά.

Τόσο απλά λοιπόν ΚΑΙ οι τέσσερις δικαιολογίες που πιπίλιζε σαν καραμέλα ο Πορτογάλος επί 2,5 χρόνια έχοντας μια τρομερή ασυλία για το άθλιο θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα του, έπεσαν σαν… χάρτινος πύργος!

Ο Ρότσα, έκανε κάποια πολύ απλά πραγματάκια και τα… γατάκια, ξαφνικά, χαρακτηρίζονται τίγρεις! «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κι αν έχει αντίπαλο. Και οφείλει να παίζει επιθετικά για να το κατορθώσει αυτό. Έτσι είναι το DNA της ομάδας από τότε που υπάρχει» έλεγε και ξανάλεγε ο Αργεντινός στους παίκτες του. Κάτι, που το ξέρει καλά ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχοντας ζήσει ένδοξες στιγμές αυτά τα 22 χρόνια που είναι δίπλα στην ομάδα. Μαζί με την ψυχολογία του «είστε καλύτεροι, χαρείτε το ματς και μπείτε επιθετικά», έκανε και δύο-τρία τεχνικά τρικ και έδεσε το γλυκό.

Καταρχάς, καθιέρωσε τον Σισοκό στον άξονα. Αφού φαίνονταν από… χιλιόμετρα πως ο Ιβοριανός είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τεχνικής απόψεως από τους υπόλοιπους και εκεί, θα βοηθήσει περισσότερο από ότι στα άκρα. Δεύτερον, επανέφερε τον Πετρόπουλο. Έτσι και ανάσες δίνει στον Τοτσέ και έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή κερδίζει. Τρίτον, χρησιμοποιεί καλύτερα και πιο ελεύθερα τον Φορναρόλι που ακόμη κι αυτός σκόραρε κι αρχίζει να «φωνάζει» πως δεν είναι τόσο κακός τελικά. Και γενικότερα, πλέον, κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν δείχνει τόσο κακός όσο φαίνονταν επί Φερέιρα και αυτό, σίγουρα, δεν είναι έργο του Πορτογάλου…

Έπιασε δουλειά ο Αλκαράθ 

3/12/2012

Έπιασε δουλειά ο Αλκαράθ
Στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου βρέθηκε σήμερα ο νέος προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος φόρεσε τη φόρμα του και σήκωσε μανίκια.

Ο Ισπανός τεχνικός σε μία προσπάθεια να μάθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους παίκτες του τους ζήτησε να φορέσουν τις επίσημες εμφανίσεις τους με τα νούμερα που αντιστοιχούν στον καθένα τους, ώστε να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του ρόστερ.

Λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς της δέκατης τέταρτης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, ο νέος προπονητής προέβη σε σύντομες δηλώσεις.

«Ήρθα στον Άρη για να φέρουμε εις πέρας έναν μεγάλο στόχο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Οι στόχοι εξαρτώνται από τη δουλειά που θα κάνουμε όλοι στις προπονήσεις. Εύχομαι να βγούμε σύντομα απ` αυτή κατάσταση», ήταν τα λόγια του 46χρονου τεχνικού για να συνεχίσει:

«Θα χρειαστεί βοήθεια απ` όλους, κυρίως από τους οπαδούς μας, από τους οποίους απ` όσο βλέπω την έχουμε και αυτό είναι σημαντικό. Κυρίως όμως θα χρειαστώ τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου και υπόσχομαι πολλή δουλειά».

Προσπάθειες ομαλής διεξαγωγής… 

3/12/2012

Προσπάθειες ομαλής διεξαγωγής…
Αίτημα στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Παναθηναϊκός, με το οποίο ζητάει η προθέρμανση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού να γίνει μπροστά από τις θύρες 17-19 και όχι από το άλλο πέταλο, που θα φιλοξενεί τους οργανωμένους.

Κίνηση, με την οποία δείχνει και έμπρακτα η ΠΑΕ πως προσπαθεί όσο μπορεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επειδή αλλιώς είναι οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν ζέσταμα μπροστά από την θύρα 1 που όπως και να το κάνουμε είναι το πιο ένθερμο κομμάτι της κερκίδας και θα γεμίσει ενδεχομένως και μία ώρα πριν τον αγώνα, αλλιώς στο άλλο πέταλο…

Και η κίνηση αυτή από πλευράς διοίκησης Αλαφούζου, αν μη τι άλλο, είναι στην «γραμμή» που πρέπει για πριν από ντέρμπι.

Εισιτήρια για Βέροια και Καρδίτσα 

3/12/2012

Εισιτήρια για Βέροια και Καρδίτσα
Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε τις τιμές και τις μέρες διάθεσης των εισιτηρίων, για τα παιχνίδια απέναντι στην Βέροια (Σούπερ Λίγκα, 15/12) και Αναγέννηση Καρδίτσας (Κύπελλο, 13/12).

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση θα γίνεται απο τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
Θύρες 3 και 4: 15 ευρώ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Παράλληλα με τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια, θα πωλούνται και τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του Πλατανιά με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 16.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου, όπως η Π.Α.Ε. Πλατανιάς είχε ανακοινώσει πριν ξεκινήσει τη διάθεσή τους.
Γενική είσοδος για τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας: 10 ευρώ».

«Ο Χατζηχρήστος αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ» 

3/12/2012

«Ο Χατζηχρήστος αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ» 
Ξεκάθαρη θέση για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου πήρε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή του το σωματείο καταδικάζει την επίθεση (και με γιαούρτι πέρα από βαριές εκφράσεις) που δέχθηκε ο ηγέτης της ORIGINAL και τονίζει ότι τέτοιες τακτικές επιδεινώνουν την κατάσταση του συλλόγου.

Υπενθυμίζει, δε, ότι ο Χατζηχρήστος ήταν εκείνος που αναγέννησε την Ερασιτεχνική, με δωρεές που έγιναν επί προεδρίας του, οι οποίες κράτησαν ζωντανά τα τμήματα και τα οδήγησαν επιπλέον και σε μεγάλες επιτυχίες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ καταδικάζει το ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ περιστατικό που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της 2/12/2012 από φίλαθλο της ΑΕΚ εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Οι μέθοδοι και οι τακτικές αυτού του είδους όχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, αντίθετα διογκώνουν και επιδεινώνουν την ήδη βεβαρημένη κατάστασή της.

Η προσωπική επίθεση που έγινε στον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Δημήτρη Χατζηχρήστο, όχι μόνο μας βρίσκει αντίθετους, αλλά μας δίνει και την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στον φίλαθλο που δημιούργησε το επεισόδιο, ότι επί Προεδρίας του Δ. Χατζηχρήστου εκτός από τις Δωρεές και ΜΟΝΟΝ που έφερε στο Σωματείο και μ’ αυτόν τον τρόπο συντηρήθηκε και συντηρείται ακόμη, τα τμήματα της ΑΕΚ διακρίθηκαν, έφεραν τίτλους Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων μετά από αρκετά χρόνια ανυποληψίας και αφάνειας καθώς επίσης και πολλά από αυτά επαναδραστηριοποιήθηκαν.

Με λίγα λόγια είναι ο άνθρωπος που αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Προφανώς αυτά να μην τα γνωρίζει ο συγκεκριμένος φίλαθλος ή να μην σημαίνουν τίποτα γι ’αυτόν.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο του, δηλαδή να κρατάμε ζωντανό το Σωματείο μακριά από προσωπικές αντιδικίες και από προσωπικά συμφέροντα, με γνώμονα ΜΟΝΟ την σωτηρία της ΑΕΚ και την βιωσιμότητά της.

ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ»
.

«Να ξεφύγει η ΑΕΚ από τη τελευταία θέση» 

3/12/2012

«Να ξεφύγει η ΑΕΚ από τη τελευταία θέση»
Το κεφάλι… κάτω κρατάει ο Φώντας Φέτσης.

Μετά την έλευση του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ, ο 22χρονος μέσος έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Γερμανό, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι έχει πολύ… δρόμο ακόμα μπροστά του.

«Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η σκέψη για τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεφύγουμε από τη τελευταία θέση», τόνισε σχετικά με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Φώντας Φέτσης στο match program:

Τι έφταιξε και μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Βέροια η ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό;
«Στον συγκεκριμένο αγώνα πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι. Μπήκαμε δυνατά, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας για να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι».

Θεωρείς ότι ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την παραμονή;
«Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η σκέψη να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση».

Πιστεύεις ότι οι απουσίες βασικών θα επηρεάσουν την ομάδα ή μπορούν να καλυφθούν επάξια από άλλους παίκτες;
«Όλα τα παιδιά προσπαθούν στις προπονήσεις, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είμαι βέβαιος ότι όποιος κληθεί να παίξει θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τον προπονητή για την επιλογή του».

Νιώθεις δικαιωμένος για το ότι κατάφερες να γίνεις βασικός ενώ στην αρχή της σεζόν δεν υπολογιζόσουν;
«Είναι μια προσωπική δικαίωση. Προσπάθησα πολύ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και τον ευχαριστώ για τη στήριξη».

Είσαι ικανοποιημένος από την προσωπική σου απόδοση ή μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον;
«Ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνομαι με μοναδικό σκοπό να βοηθήσω την ομάδα μας».

Σε ποιους τομείς του παιχνιδιού σου πιστεύεις ότι πρέπει να δουλέψεις περισσότερο;
«Θα ήθελα να συμμετέχω περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, είναι κάτι θα προσπαθήσω να βελτιώσω και μπορώ να το καταφέρω».

Σε βοήθησε ο δανεισμός στον ΑΟ Γλυφάδας ή καθυστέρησε την εξέλιξή σου;
«Μπορώ να πω ότι δεν με βοήθησε πραγματικά. Ήταν μια κακή παρένθεση. Το συγκεκριμένο σωματείο έχει πολλά προβλήματα και δεν κάνει καλό σε ένα νέο παίκτη. Ίσως ήταν η λάθος η επιλογή μου».

Ποια είναι η άποψή σου για τον Κορδέρο, με τον οποίο αποτελείτε τις τελευταίες αγωνιστικές το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων;
«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με τεχνικά χαρίσματα. Έχουμε καλή χημεία και θεωρώ ότι συνεργαστήκαμε καλά σε όσα ματς παίξαμε μαζί».

Έχεις όνειρο να αγωνιστείς σε κάποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού και αν ναι, σε ποιο;
«Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ιταλία, αλλά προς το παρόν η μοναδική μου σκέψη είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ και να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;
«Από την πλευρά μου θέλω να ξέρουν ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο, να είναι σίγουροι ότι δίνουμε το 100% και με τη στήριξή τους τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα».

Τρέχει να προλάβει ο Σουμπίνιο 

3/12/2012

Τρέχει να προλάβει ο Σουμπίνιο
Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρόμητου, έχει ένα χτύπημα στον έσω σύνδεσμο και διαπιστώθηκε πως έχει κάκωση. Αυτό σημαίνει πως μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε τους παίκτες του να παίζουν καλά κόντρα στον Άρη, να δημιουργούν φάσεις και να φτάνει σε ένα τέρμα, στο φινάλε της αναμέτρησης. Πλέον, η προσοχή πέφτει στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, όπου είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουν οι «κυανόλευκοι» στα τρίποντα.

Εκτός από τον Σουμπίνιο, άπαντες είναι έτοιμοι. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους «κίτρινους» έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και υδρομασάζ, ενώ ουσιαστικά, η προετοιμασία ξεκινάει την Τρίτη, στο γήπεδο του Περιστερίου.

Τέλος η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε σήμερα υπόψη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης την παρακάτω επιστολή:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 επιθυμεί να εκφράσει τις βαθιές ευχαριστίες της στο προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προς εσάς προσωπικά για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων σας στον αγώνα της 1ης Δεκεμβρίου 2012 με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προστασία της σωματικής ακεραιότητας των μελών του διοικητικού μας συμβουλίου αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος κάτω από τρομερά αντίξοες συνθήκες οφείλεται αποκλειστικά στις δικές σας προσπάθειες και είστε άξιοι συγχαρητηρίων».

Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι 

3/12/2012

Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι
Μπορεί στο «πράσινο» στρατόπεδο όλοι να σκέφτονται το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο που θα κρίνει πρόκριση ή αποκλεισμό από το Europa League, όμως την Κυριακή, είναι το «ντέρμπι» με τον Ολυμπιακό.

Και τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από την Τρίτη. Με κόστος από 10 μέχρι 50 ευρώ. Και είναι δεδομένο, πως εάν ο Παναθηναϊκός κάνει διπλό και πρόκριση στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, τότε την Κυριακή το ΟΑΚΑ θα θυμηθεί παλιές καλές στιγμές, από πλευράς προσέλευσης κόσμου.

Διότι το «τριφύλλι», μετά την απομάκρυνση Φερέιρα και την προσέλευση του Ρότσα, αρχίζει και αποδίδει και πάλι καλά, κάτι που έχει ζεστάνει κάπως τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τρίτη 04 Δεκεμβρίου τα εισιτήρια του αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 09/12/2012 και ώρα 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10€ έως 50€.

Μάχιμος και με σπασμένο δάχτυλο 

3/12/2012

Μάχιμος και με σπασμένο δάχτυλο 
Οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια (0-0 με την τοπική ομάδα), αποδείχθηκε πως δεν ήταν η μόνη απώλεια για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Βιβιάν αποβλήθηκε και θα λείψει από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (8/12).

Όχι όμως και ο Κωνσταντινίδης, που έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο για μεγάλο μέρος του χθεσινού παιχνιδιού μέχρι που αντικαταστάθηκε από το Έτο.

Με την κατάλληλη επίδεση στο αριστερό του χέρι (υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο δάχτυλο) θα συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε 2-3 θα είναι έτοιμος και ο Λίαμ Λόρενς να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Από εκεί και πέρα σε ατομικό πρόγραμμα περιορίστηκαν οι Γκαρσία και Γεωργιάδης. Ο τελευταίος θα δοκιμάσει ν’ ανεβάσει ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα.

Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον της Βέροιας και δεδομένης της επιβάρυνσης από τον κακό αγωνιστικό χώρο, έκαναν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

* Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε κάρτες) ο Στέφανος Αθανασιάδης.

«Η διαφορά του ΟΣΦΠ με τους άλλους είναι τεράστια» 

3/12/2012

«Η διαφορά του ΟΣΦΠ με τους άλλους είναι τεράστια»
Η πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα ήταν… εξασφαλισμένη για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Χατζάρας στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» και τον NovaΣΠΟΡ 94,6, καθώς η διαφορά ποιότητάς του είναι τεράστια.

Ο έμπειρος προπονητής σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που περιμέναμε και γι’ αυτό έμεινε τόσο πίσω στη βαθμολογία.

«Ο Άρης είναι στη πιο δύσκολη κατάσταση», ανέφερε για την κούρσα του υποβιβασμού, ενώ ξεκαθάρισε ότι και η ΑΕΚ θα χρειαστεί να παλέψει.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Χατζάρας στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας: «Νομίζω ότι τα πράγματα ήρθαν φυσιολογικά. Εκείνο που πιθανώς να είχε άλλη εξέλιξη, ήταν το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να πάρουν το τρίποντο. Δεν βοηθήθηκαν να δείξουν τις αρετές τους, καθώς το γήπεδο δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο».

Για τον αποκλεισμό Κατίδη: «Εξαρτάται από το παράπτωμα για το αν θα αποκλειστεί ένας παίκτης. Ο προπονητής για να στείλει εκτός ομάδας έναν παίκτη, νομίζω θα είναι σοβαρό. Πρέπει να διαφυλάξεις την πειθαρχία μέσα στην ομάδα σου κυρίως. Ο γυμναστής είναι συνεργάτης του προπονητή, οπότε είναι σαν να έχεις επεισόδιο με τον ίδιο τον τεχνικό».

Για την... κούρσα του υποβιβασμού: «Για μένα όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν σερί και να... αναπνεύσουν βαθμολογικά. Ο Άρης είναι αδύναμος σε ποιότητα και υλικό και νομίζω είναι στην πιο δύσκολη θέση από όλες τις ομάδες που είναι χαμηλά. Όλα βέβαια γίνονται στο ποδόσφαιρο. Σε μικρότερο βαθμό συμβαίνει και στην ΑΕΚ, καθώς τέτοιου είδους ομάδες δεν έχουν συνηθίσει να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Είναι ένα βάρος να βρίσκονται χαμηλά, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που το έχουν ζήσει στο παρελθόν και γνωρίζουν πώς να το γυρίσουν».

Για το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ έρχεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχει καλό σερί και δείχνει καλό πρόσωπο. Της ΑΕΚ της λείπει αυτή τη στιγμή εκτός της ποιότητας και η τύχη».

Για το προσεχές ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Η πρώτη θέση έχει εξασφαλιστεί πριν αρχίσει. Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι τεράστια. Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες στιγμές, λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ έχει ξεκινήσει και με το -2 στη βαθμολογία. Η πρώτη θέση ήταν ένα όνειρο εξ' αρχής. Στα δέκα πρώτα παιχνίδια, είχε δείξει ένα μέτριο προς κακό πρόσωπο. Δεν είχε αυτοπεποίθηση, δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που περιμέναμε. Υπολείπεται του Ολυμπιακού, όμως στα ντέρμπι δεν μετράνε μόνο αυτά, καθώς όλα είναι πιθανά».

Για το που θα έδινε βάση αν ήταν ο... Ρότσα: «Αν είσαι ο Παναθηναϊκός και αντιμετωπίζεις μια ομάδα, όπως η Τότεναμ, δεν έχεις πολλές ελπίδες για διάκριση στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον Ολυμπιακό…».

Τα έκανε όλα... κι ανακοινώθηκε 

3/12/2012

Τα έκανε όλα... κι ανακοινώθηκε
Ο Αλκαράθ έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του Άρη, παρακολούθησε την νέα του ομάδα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα έγινε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανακοινώθηκε κι επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

«Θα χρειαστεί βοήθεια απ’ όλους για να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση», το μήνυμα του Ισπανού τεχνικού.

«Ευχαριστώ» από την ΠΑΕ σε Πασσιαλή - Μπουγιουκλή που ανέλαβε προσωρινά την ομάδα.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Λουίζ Γκονζάλεθ Λούκας Αλκαράθ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός ήρθε σε οριστική συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΡΗ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, που βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, σήμερα το μεσημέρι γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

«Ήρθα στον ΑΡΗ για να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και εύχομαι να βγούμε σύντομα απ’ αυτή. Θα χρειαστεί βοήθεια απ’ όλους, κυρίως από τους οπαδούς μας, από τους οποίους απ’ όσο βλέπω την έχουμε και αυτό είναι σημαντικό. Κυρίως, όμως, θα χρειαστώ τη βοήθεια των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να αγωνιστούν. Είμαι απαιτητικός από τον εαυτό μου και υπόσχομαι πολλή δουλειά», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Το «who is who» του Λούκας Αλκαράθ:

Ο Λούκας Αλκαράθ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1995 στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, αναλαμβάνοντας τη Γρανάδα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Αλμερία (1998-’99), ενώ την σεζόν 1999-2000 προπονούσε την Ντος Ερμάνας (Γ’ κατηγορία Ισπανίας).

Την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο ανέλαβε την Ρεκρατίβο Ουέλβα, στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια. Μάλιστα, στη δεύτερη σεζόν του κατάφερε να την ανεβάσει στη Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά από 23 χρόνια, ενώ την τρίτη και τελευταία του χρονιά την έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με αντίπαλο την Μαγιόρκα. Ακολούθησε το 2003 η Ράσινγκ του Σανταντέρ (Πριμέρα Ντιβιζιόν), ενώ το 2005-’06 ανέλαβε την Χερέθ (Σεγούντα Ντιβιζιόν), την οποία οδήγησε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.

Την αμέσως επόμενη χρονιά κάθισε στον πάγκο της Μούρθια (Σεγούντα Ντιβιζιόν), με την οποία κέρδισε την άνοδο στην πρώτη του χρονιά. Την σεζόν 2008-’09 επέστρεψε στη Ρεκρατίβο Ουέλβα (Πριμέρα Ντιβιζιόν), ενώ το καλοκαίρι του 2009 ανέλαβε την Κόρδοβα (Σεγούντα Ντιβιζιόν). Τελευταία του ομάδα στην Ισπανία ήταν η Αλμερία (Σεγούντα Ντιβιζιόν), από την οποία αποχώρισε στις 3 Απριλίου του 2012.

Ο Λουίζ Γκονζάλεθ Λούκας Αλκαράθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1966. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει πτυχίο φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδα, ενώ είναι καθηγητής στρατηγικής παιχνιδιού και τακτικής στην Εθνική σχολή προπονητών Ισπανίας.

* Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ εντός των προσεχών ημερών θα παρουσιαστεί επίσημα και θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

** Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους Νίκο Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή για την πολύτιμη προσφορά τους στο διάστημα που βρέθηκαν στο τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας.

*** Στη σημερινή προπόνηση οι Κώστας Καζναφέρης και Κώστας Καπετάνος, για προληπτικούς λόγους, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησαν θεραπεία. Ο πρώτος έχει ένα χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην πελοποννησιακή πόλη (09/12, 17:15) επανέρχεται ο Γιάννης Γκέσιος, που εξέτισε την ποινή του.

**** Για αύριο υπάρχει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

***** Ο Μανώλης Παπαστεριανός, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

«Όλα τα λεφτά» ο Ζορμπάς 

3/12/2012

«Όλα τα λεφτά» ο Ζορμπάς
Με προσωπικό show του Παναγιώτη Ζορμπά, που πέτυχε τρία γκολ, ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1 του Αλμυρού, με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου που δεν ξεκίνησαν βασικοί να έχουν την ευκαιρία για «ξεμούδιασμα».

Ο «χρυσός» σκόρερ των Κρητικών κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, Αλέξης Περογαμβράκης κέρδισε πέναλτι, από όπου προήλθε και το ένα γκολ του ΟΦΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «Αναστό» χρησιμοποίησε τους: Αγριμάκη, Βάντο, Βαλεριάνο, Μπανούση, Κουρδάκη, Νύκταρη, Χατζηκοσμά, Ζορμπά, Περογαμβράκη, Βιτώρο και Καπουράνη, ενώ στο δεύτερο μέρος πήραν λεπτά συμμετοχής και οι: Ροβίθης, Κολιακουδάκης, Δαμιανάκης, Γιαγκιόζης και Παχάκης.

Όσοι δεν συμμετείχαν στο φιλικό, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση νωρίς το απόγευμα στις 16:00.

Μαρινάκης: «Κλείστε στόματα στο ΟΑΚΑ» 

3/12/2012

Μαρινάκης: «Κλείστε στόματα στο ΟΑΚΑ» 
Να τα δώσουν όλα απέναντι στην Άρσεναλ αλλά και τον Παναθηναϊκό κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ομιλία του πριν την σημερινή προπόνηση της ομάδας. «Ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους μας σε αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να κλείσετε στόματα», ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου των ερυθρολεύκων.

«Αύριο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για την συνέχεια μας στο Europa League, αφού με καλό αποτέλεσμα θα έχουμε καλύτερη κλήρωση αλλά και για το γόητρο της ομάδας που είναι σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε μια ομάδα Champions League που θα συνεχίσει στο Europa League και πρέπει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Δώστε τα όλα αύριο απέναντι στην σπουδαία Άρσεναλ», είπε –αρχικά – για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων συνέχισε αναφερόμενος στο ντέρμπι…

«Τώρα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους μας σε αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να κλείσετε στόματα. Να τους δείξετε ποιοι είστε. Θέλω να τα δώσετε όλα, το ξαναλέω και να κλείσετε στόματα.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν ήμουν ευχαριστημένος και το ξέρετε. Όχι γιατί δεν παίξατε καλά αλλά γιατί δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ ώστε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε. Θέλω σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώνονται οι καλές εμφανίσεις σας και να γίνονται νίκες και πόντοι για την ομάδα», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του επεσήμανε για άλλη μια φορά στους παίκτες της ομάδας πόσο σημαντικό είναι να νικούν αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για να δίνουν χαρά στους οπαδούς.

«Σας είπα την άλλη φορά που ήμουν εδώ ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τους φιλάθλους μας, με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και με τις οικονομικές δυσκολίες, το γήπεδο είναι μια ευχάριστη διέξοδος. Είναι μια ευχαρίστηση για όλους τους φιλάθλους μας να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Και με χαρά μου είδα την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να κάνει ευκαιρίες. Πολλές ευκαιρίες. Και να προσφέρει θέαμα. Σας έχω πεί πολλές φορές πόσο σας πιστεύω και θέλω μέσα στο γήπεδο να ματώνετε για την ομάδα. Και για τους οπαδούς μας».

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στα άλλα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι…

«Εκτός από αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ένα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο. Να είστε Ολυμπιακός. Είδατε πόσο αντιαθλητικά έπαιξε η Παναχαϊκή στο Καραϊσκάκη. Τελειώστε αυτό το ματς και την πρόκριση από τα πρώτα λεπτά. Κάντε τέσσερις νίκες για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να κάνουν οι οπαδοί μας ευτυχισμένες γιορτές».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια αναφορά για πριμ…

«Για πριμ δε θέλω να μιλάω. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και ξέρετε καλά ότι θα κάνω και εγώ αυτό που πρέπει και με το παραπάνω. Είναι λογικό να ασχολούνται όλοι μαζί σας. Τα ΜΜΕ, όλοι… Είστε οι πρώτοι. Μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Να γελάτε με τους ψευτοαναλυτές. Και να απαντάτε μέσα στο γήπεδο… Για τον εαυτό σας, για τον προπονητή σας, για μένα, για την ομάδα και τον κόσμο της», κατέληξε.

Ουζουνίδης… reloaded 

3/12/2012

Ουζουνίδης… reloaded 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης. Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβρη, όμως την Δευτέρα ανακοινώθηκε η πρόσληψή του και πάλι από την ακριτική ομάδα, αντικαθιστώντας τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο «Κωστέ» ανέλαβε την ομάδα, μετά το «διαζύγιο» με του Ουζουνίδη, όμως το γεγονός πως δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα της ομάδας τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Τα ονόματα του Γιάννη Ματζουράκη και του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν την εμφάνισή τους, όμως τελικά ήρθε η έκπληξη.

Ο Ουζουνίδης, αναλαμβάνει εκ νέου την ομάδα και παράλληλα αναλαμβάνει να την βγάλει από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Όπως είναι λογικό γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα, ξέρει τους παίκτες αφού αυτός ήταν που έκανε την προετοιμασία το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, πιάνει δουλειά, από την Τρίτη.

Η ανακοίνωση: «Από αύριο προπονητής της ομάδας μας, θα είναι ο κος. Μαρίνος Ουζουνίδης».

Αλκαράθ: «Θα παλέψουμε» 

3/12/2012

Αλκαράθ: «Θα παλέψουμε»
Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, ο Λούκας Αλκαράθ την μετέφερε και μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter. O νέος προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μάλιστα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει για να έχει μια επιτυχημένη θητεία στους κίτρινους.

«Τελικά συμφώνησα και έκανα την πρώτη προπόνηση με τον Άρη. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα παλέψουμε και θα σας ενημερώνω», έγραψε στο twitter του.

Μαρίνος in, Κούινσι out 

3/12/2012

Μαρίνος in, Κούινσι out 
Ευχάριστα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Χουάν Ρότσα, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Τότεναμ και Ολυμπιακό που έρχονται. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Στέργο Μαρίνο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του προπονητή του.

Το μοναδικό ερωτηματικό για το ματς του Λονδίνου κόντρα στους «Spurs» ήταν ο Έλληνας αμυντικός, αφού το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο. Σήμερα έβγαλε κανονικά όλο το μέρος της προπόνησης και σίγουρα δίνει ακόμα μια λύση στα «χέρια» του Ρότσα, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την πρόκριση.

Απών ήταν για ακόμα μια ημέρα ο Κούινσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ούτως ή άλλως δεν προλάβαινε το παιχνίδι του Europa League και συνέχισε την θεραπεία μόνος του.

Την Τρίτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσουν τη τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ενώ στο τέλος αυτής ο Ρότσα θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Σταματήσ-τε να υποτιμάτε την ΑΕΚ!  

3/12/2012

Σταματήσ-τε να υποτιμάτε την ΑΕΚ! 
Σαφές μήνυμα σε φίλους και εχθρούς έστειλε η ΑΕΚ!

Παρόλο που της «στράβωσε» το ματς, παρόλο που ο Γκερέιρο έχασε πέναλτι και παρόλο που απέναντί της είχε έναν εξαιρετικό ΠΑΣ, η «Ένωση» πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-1!

Ο Ανδρέας Σταματής λύτρωσε τους «κιτρινόμαυρους» στο 82’ (είχαν προηγηθεί τα γκολ του Φούντα στο 2’ και του Μιχαήλ στο 26’) και τους επέτρεψε να αποτινάξουν επιτέλους τη «ρετσινιά» της τελευταίας θέσης.

Συγκινητικές στιγμές μετά τη λήξη, με όλους τους «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν στο πέταλο των οργανωμένων και να αφιερώνουν τη νίκη στον αδικοχαμένο Πάνο.

Πώς έπαιξε

Μια αναμενόμενη και μια… καθόλου αναμενόμενη αλλαγή είχε η σύνθεση που παρέταξε ο Έβαλντ Λίνεν. Όπως έμοιαζε λογικό, ο Γερμανός ξεκίνησε τον Παυλή στη θέση του Κατίδη, αλλά στα χαφ επεφύλαξε μια έκπληξη, χρησιμοποιώντας τον Κοτσαρίδη (και όχι τον Γιάγκο που δοκίμαζε στις προπονήσεις). Κατά τ’ άλλα, ο Αρκούδας ήταν εκείνος που επιλέχθηκε για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Κοντοέ να μένει στο κέντρο της.

Έτσι, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Αρκούδας, Κουτρουμπής, Κοντοές και Βλάχος. Στα χαφ βρέθηκαν οι Φέτσης-Κοτσαρίδης, στην τριάδα μπροστά τους οι Φουρτάδο (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Παυλής.



Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα πριν τη σέντρα την ευνοούσαν. Ο Φουρτάδο έκανε την καλύτερη πάσα του ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Γκερέιρο την καλύτερη σέντρα του από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Και ο Φούντας (που έγινε κατάληξη του όμορφου συνδυασμού) έκανε την «Ένωση» απρόσμενα νωρίς αφεντικό. Προσωρινά όπως αποδείχθηκε… Διότι οι παίκτες του Λίνεν υποχώρησαν ανεξήγητα μετά το γκολ.

«Κάλεσαν» τον (φανερά ποιοτικό) αντίπαλο στην περιοχή τους. Κι αφού δεν το έβαλε μόνος του (τετ-α-τετ του Ντε Βινσέντι που απέκρουσε ο Κωνσταντόπουλος) τον… κέρασαν εκείνοι ένα ακόμα γκολ. Προσφορά λογίζεται, εξάλλου, το να ανεβαίνει ο μπακ (Μιχαήλ) σε εκτέλεση φάουλ και χωρίς την παραμικρή ενόχληση να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Και δεν φτάνει που πίσω η ΑΕΚ ήταν γενναιόδωρη. Ήταν και μπροστά… τσιγκούνα, με τον Γκερέιρο να σπαταλά το πέναλτι που κέρδισε ο πεισματάρης Παυλής από τη γκέλα Τζημόπουλου-Φεγκρούς.

Η ΑΕΚ που επέστρεψε από τ’ αποδυτήρια είχε φιλότιμο. Είχε διάθεση να πιέσει τον ΠΑΣ. Δεν είχε όμως και ποικιλία τρόπων για να τον απειλήσει. Πέραν ενός ωραίου σουτ από τον Φούντα λοιπόν (το οποίο έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι) οι παίκτες του Λίνεν δεν έμοιαζαν επικίνδυνοι. Αντίθετα, ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις παρέμεναν οι Ηπειρώτες -όπως σε αυτή του 54’ που ο Γεωργίου καθυστέρησε όσο χρειαζόταν για να έρθει ο Αρκούδας και να τον… φάει στην κόντρα.

Κάποια στιγμή όμως θα έπρεπε να ανταμειφθεί και μια ομάδα που «έτρωγε σίδερα». Και αλήθεια είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να το κάνουν και όταν δεν τους πήγαινε το ματς. Όταν ο ΠΑΣ έμοιαζε να πηγαίνει για έναν εύκολο πόντο. Όταν ο Λίνεν προσπαθούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ρίχνοντας στο γήπεδο και τους Γιάγκο και Σταματή. Ε, υπάρχει Θεός και… έβλεπε (όπως αποδεικνύεται). Διότι ήταν θέλημα -και- του Μεγαλοδύναμου να περάσει η μπάλα απ’ όλους μέσα στην περιοχή, να στρωθεί στον Σταματή και να τον κάνει τον «ήρωα» που ξύπνησε την ΑΕΚ από τον εφιάλτη της τελευταίας θέσης.







ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας (80’ Ρίκκα), Κουτρουμπής, Κοντοές, Βλάχος, Φέτσης, Κοτσαρίδης (63’ Γιάγκο), Φουρτάδο (67’ Σταματής), Γκερέιρο, Φούντας, Παυλής

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Κατσικοκέρης, Γροντής, Τσούπρος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος, Λίλα (81’ Κεϊτά), Τσουκαλάς (86’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80’ Βίλα), Ίλιτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Ταμπάσης, Οικονόμου, Νικλητσιώτης, Αυγενικού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Δεν ξέχασαν τον Πάνο… 

3/12/2012

Δεν ξέχασαν τον Πάνο…
Φορτισμένο ήταν το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες της «Ένωσης» μαζί με τον προπονητή τους, Έβαλντ Λίνεν κατευθύνθηκαν προς το πέταλο του ΟΑΚΑ και κατέθεσαν λουλούδια, ως φόρο τιμής για τον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας, Πάνο.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός έφυγε τελευταίος από το σημείο μνήμης, όπου είχε τοποθετηθεί η φωτογραφία του νεαρού, που άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ πήγαινε να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΚ, Ταξιαρχής Φούντας, μετά το 1-0 που σημείωσε κατευθύνθηκε προς το σημείο που ήταν η φωτογραφία του Πάνου και αφιέρωσε το γκολ του.

«Να τα δώσουμε όλα και ότι βγει» 

3/12/2012

«Να τα δώσουμε όλα και ότι βγει»
«Ντόπες» από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην προπόνηση της Δευτέρας προς τους παίκτες του, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League και να επιτευχθεί η πρόκριση, παρά τις δυσκολίες ενός τέτοιου παιχνιδιού. «Πάμε και ότι βγει», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός.

Η καλή εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη και η νίκη επί του Πανιωνίου με σκορ 2-1 ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ο νέος στόχος του τριφυλλιού είναι να πάρει την πρόκριση στην επόμενα φάση του Europa League. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται το διπλό στο Λονδίνο και όπως τόνισε ο Ρότσα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, οι παίκτες οφείλουν να παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι το ντέρμπι στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι στο πίσω μέρος του μυαλού του για την ώρα και να το σκεφτούν μετά την Τότεναμ.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Τώρα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αρχικά με την Τότεναμ, πάμε να τα δώσουμε όλα και ότι βγει και από εκεί και πέρα όταν επιστρέψουμε θα δούμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», ;ήταν τα λόγια προς τους "πράσινους".

Χριστόπουλος: «Η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση» 

3/12/2012

Χριστόπουλος: «Η χειρότερη φετινή μας εμφάνιση» 
Έντονα προβληματισμένος από την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την ήττα 2-1, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων θεωρεί ότι αυτή είναι η χειρότερη εμφάνιση που έκαναν τη φετινή σεζόν οι παίκτες του, ενώ τόνισε ότι έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται το παιχνίδι με την Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χριστόπουλος:

«Δυστυχώς κάναμε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση μας, κυρίως σε ό,τι αφορά την ένταση και τη συγκέντρωση σε πολλές φάσεις. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια και σε μια στιγμή, μετά το 80', δεχθήκαμε το 2-0. Πολλοί παίκτες μας έκαναν πολλά λάθη. Αυτή την αγωνιστική δε δείξαμε το γνωστό μας πρόσωπο. Εχουμε άλλους δύο αγώνες και ματς κυπέλλου για να ολοκληρωθεί το πρώτο μισό της σεζόν και ήδη σκεφτόμαστε το ματς που ακολουθεί με την Κέρκυρα».

Λίνεν: «Να αλλάξει συμπεριφορά ο Κατίδης» 

3/12/2012

Λίνεν: «Να αλλάξει συμπεριφορά ο Κατίδης» 
Ξεκάθαρο μήνυμα στον Γιώργο Κατίδη έστειλε ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, πως ο διεθνής άσος πρέπει να αλλάξει άμεσα συμπεριφορά και να δείχνει σεβασμό.

Όσον αφορά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ (2-1), ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε πως οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και όχι η εμφάνιση, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και τη νίκη: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί έτσι μπορούμε να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες και να αφήσουμε την τελευταία θέση έστω στη διαφορά των γκολ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ψυχολογικά και η ομάδα άξιζε αυτή τη νίκη. Ίσως να μην ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση αλλά αυτή τη στιγμή μετράει μόνο η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η αμυντική δουλειά μας κάποιες στιγμές αλλά ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα που παίζει γρήγορα και είναι δύσκολο να τους πρεσάρεις. Είχαμε λοιπόν κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε νωρίς αλλά αυτό μερικές φορές δε βοηθάει γιατί μπορεί να... χαμηλώσει το βαθμό συγκέντρωσης και επιθετικότητας. Χάσαμε και το πέναλτι μετά για να ξαναπάρουμε το προβάδισμα... Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως η ομάδα τα έδωσε όλα για τη νίκη και την αξίζουν οι παίκτες μου. Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ δεν είχε ευκαιρία παρά μόνο μια αντεπίθεση και ένα σουτ που έφυγε άουτ. Δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το επεισόδιο του Κατίδη με τον Πήδουλα: «Άκουσα, έμαθα τι δημοσιεύθηκε για το σκηνικό με τον Κατίδη και τον Πήδουλα. Αυτά που βγήκαν προς τα έξω δεν έχουν σχέση με το τι πραγματικά έγινε. Η συμπεριφορά του Κατίδη δεν μου άφησε καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να του πω ότι θα είναι εκτός αποστολής. Θα έχουμε μια συζήτηση και με τον πρόεδρο τις επόμενες μέρες για να δούμε τι θα γίνει γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι πολύ σημαντική η συμπεριφορά για κάθε ποδοσφαιριστή και δυστυχώς αυτός ο παίκτης δε δείχνει να μαθαίνει από τέτοια πράγματα... Όλη την εβδομάδα δούλευα για να μάθω γιατί χάσαμε το ματς με τον Λεβαδειακό και ένας από τους λόγους είναι ότι κάποιοι παίκτες στην ομάδα δεν συμπεριφέρονται στα αποδυτήρια με τον σωστό τρόπο. Έτσι έχουμε πρόβλημα... Ήθελα να ξεκαθαρίσω αυτή την κατάσταση πριν το ματς για να έχουμε όλοι το μυαλό μας στο παιχνίδι. Όλοι δέχθηκαν τις παρατηρήσεις μου, εκτός από έναν (σ.σ. Κατίδης) που δεν συμπεριφέρθηκε σωστά και έμεινε εκτός... Πρέπει όλοι να δείχνουν σεβασμό σε όλους. Αν όχι, δε θα πετύχεις τίποτα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και είμαι πολύ εκνευρισμένος με αυτό. Για μένα ο Πήδουλας είναι ένας από τους καλύτερους γυμναστές που έχω συνεργαστεί και εκπληκτικός χαρακτήρας. Είναι απίστευτο ένας 19χρονος να συμπεριφέρεται έτσι και σίγουρα θα υπάρξουν συνέπειες στο μέλλον».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο στα Σπάτα: «Το δεύτερο γήπεδο στα Σπάτα είναι σε καλό δρόμο αλλά μάλλον μέχρι τα Χριστούγεννα δε θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε... Με είχαν ενημερώσει οι συνεργάτες μου για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και στο ΟΑΚΑ».

«Ρωσία» καλεί Άρη; 

3/12/2012

«Ρωσία» καλεί Άρη;
Στο «Κλ. Βικελίδης» βρέθηκε το Σάββατο ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο.

Παρουσία που συνδέθηκε με πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον του για τους «κίτρινους», ενώ φέρεται να ζήτησε συνάντηση με την Κοινωνία Μελών Άρη.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης ήταν σε σουίτα του γηπέδου μαζί με άλλο επιχειρηματία, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι για τυχόν ενδιαφέρον του ή οτιδήποτε άλλο που να σχετίζεται στους Θεσσαλονικείς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες εμφανίζεται να δραστηριοποιείται κυρίως στη Ροστόφ της Ρωσίας και λιγότερο στη συμπρωτεύουσα.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ότι θα έχει συνάντηση με την ΚΜΑ, τότε αναμένεται με ενδιαφέρον ώστε να φανούν και οι προθέσεις του.

Σταματής: «Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα» 

3/12/2012

Σταματής: «Σημαντικό να κερδίζει η ομάδα» 
Ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ Στο 82’, Ανδρέας Σταματής δεν θέλησε να σταθεί στο γκολ που πέτυχε, αλλά στη συνολική σημασία που έχουν για την «Ένωση» οι τρεις βαθμοί που κατέκτησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιπλέον, ο νεαρός άσος εστίασε και στη σωστή αντίδραση που έδειξε η ομάδα μετά το γκολ που δέχθηκε.

«Επικρατεί μια δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία. Αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το γκολ της ισοφάρισης που προήλθε από ένα λάθος και καταφέραμε να πάρουμε τελικά του τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό για μένα, όμως πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα, γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε».

Νέα μέλη, ντέρμπι και Λεωφόρος 

3/12/2012

Νέα μέλη, ντέρμπι και Λεωφόρος
Σε τρεις άξονες βασίστηκε η συζήτηση, στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, από τη στιγμή που συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση, μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Το άνοιγμα σε νέα μέλη, τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και η επιστροφή στη Λεωφόρο ήταν τα κύρια θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι θα υπάρξουν ισχυρά αστυνομικά μέτρα στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», εκφράζοντάς τους την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και το ντέρμπι θα κυλήσει ήρεμα. Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι όχι μόνο να μην επαναληφθούν τα περσινά, αλλά να διεξαχθεί ένα από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι των τελευταίων ετών.

Σε ότι αφορά το θέμα της επιστροφής στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε για την πορεία των έργων, αλλά και για τα περί του νόμου Μπιρμπίλη. Ως γνωστόν, γίνονται προσπάθειες, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα τον Ιανουάριο και ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται από το νέο έτος στη φυσική του έδρα.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα ανοίγματος σε νέα μέλη. Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» θέλει να αυξήσει κατά πολύ τη συμμετοχή του κόσμου, γι’ αυτό και έγινε συζήτηση για νέους τρόπους προσέγγιση του κόσμου. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δ.Σ. αναφέρθηκαν εκτενώς στο οικονομικό θέμα της ομάδας, με τον Αλαφούζο να τονίζει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύφους 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και την πιθανότητα δανειοδότησης.

"Τελειώνει" ο Σιδεράκης 

3/12/2012

 
Παρελθόν από τον Πανιώνιο αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάννης Σιδεράκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο και σύντομα αναμένεται η λύση του συμβολαίου του.

Μάλιστα την Δευτέρα υπήρξε και συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Δεκατρείς αγωνιστικές και… ούτε ευρώ! 

4/12/2012

Δεκατρείς αγωνιστικές και… ούτε ευρώ!
Απλήρωτοι από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές της Σούπερ Λίγκας! Η δυσαρέσκεια μεταξύ των διαιτητών είναι έκδηλη, ενώ από τη διοργανώτρια λέγεται πως τις επόμενες ημέρες θα εισπράξουν ένα σημαντικό μέρος από την αποζημίωσή τους.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος του, ωστόσο η Σούπερ Λίγκα δεν έχει καταβάλει φέτος και μέχρι στιγμής τις αμοιβές σε διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές. Ήδη μεταξύ των διαιτητών εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια.

Από τον συνεταιρισμό διαρρέεται πως το πρόβλημα έχει να κάνει με την καθυστέρηση της επισημοποίησης της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ, ωστόσο λέγεται ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των διαιτητών ένα σημαντικό μέρος από τα οφειλόμενα.

Ο ΠΑΟΚ στο Allianz Arena! 

4/12/2012

Ο ΠΑΟΚ στο Allianz Arena! 
Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλή τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Μάκη Γκαγκάτση, βρέθηκε τη Δευτέρα στο γήπεδο Allianz Arena και στο Bayern Zentrum, προκειμένου να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις στο στάδιο και στο προπονητικό κέντρο της γερμανικής ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τους αρχιτέκτονες της εταιρίας που έχει αναλάβει την ανακαίνιση μεγάλου αριθμού χώρων, όπως είναι τα γραφεία της ΠΑΕ, τα αποδυτήρια, τα VIP, αίθουσα Τύπου, στο γήπεδο της Τούμπας, βρέθηκε την Κυριακή στο Μόναχο και επισκέφτηκε τους αντίστοιχους χώρους της Allianz Arena και του προπονητικού κέντρου της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τόμας Ρέτσκε εκ μέρους της Μπάγερν και ο Ντάνιελ Κερστ εκ μέρους του Σταδίου Allianz Arena ξενάγησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στις δύο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου αγωνίζεται και προπονείται η Μπάγερν Μονάχου.

Στην Allianz Arena η ξενάγηση περιλάμβανε επίσκεψη στους χώρους των επισήμων, 3.400 θέσεων, στις 106 Vip's σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 1.400 άτομα, τα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου κ.α.

Στο προπονητικό κέντρο Bayern Zentrum συνολικής έκτασης 80.000 m2 φιλοξενούνται:
- Το κέντρο εξυπηρέτησης (περιλαμβάνει κατάστημα προϊόντων της Μπάγερν, σημεία πώλησης εισιτηρίων, πληροφορίες).
- Κτήριο διοίκησης με τα γραφεία της εταιρίας.
- Κέντρο Παρουσίασης.
- Γραφεία Ακαδημιών και τμημάτων τζούνιορ της Μπάγερν.
- Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων.
- Πέντε γήπεδα (δύο με θερμαινόμενο χλοοτάπητα) και δύο γήπεδα με τεχνητό χλοοτάπητα
».

Μεγάλη συμμετοχή στο «Μια μπάλα για τα παιδιά» 

4/12/2012

Μεγάλη συμμετοχή στο «Μια μπάλα για τα παιδιά»
«Βροχή» από μπάλες για τα παιδιά σημειώθηκε στα γήπεδα των ομάδων που αγωνίστηκαν εντός έδρας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, στην πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές που υλοποιείται η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της Σούπερ Λίγκας «Μια μπάλα για τα παιδιά», σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ της κατηγορίας.

Ενθουσιώδης η συμμετοχή από φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και μέλη των διοικήσεων των ομάδων, οι οποίοι στήριξαν την κίνηση ευαισθησίας με μπάλες που τοποθέτησαν στους ειδικούς συλλέκτες στις θύρες των γηπέδων.

Η δράση αυτή θα συνεχιστεί τόσο τη 14η, όσο και τη 15η αγωνιστική. Οι μπάλες που φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι, θα διανεμηθούν κατά τη διάρκεια των γιορτών σε ιδρύματα, σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης, σε παιδιά που τις έχουν ανάγκη.

Δεν παίρνουν ανάσα στην Κέρκυρα 

4/12/2012

Δεν παίρνουν ανάσα στην Κέρκυρα 
Σε αδιάκοπους ρυθμούς συνεχίζει να δουλεύει η ομάδα της Κέρκυρας, οι παίκτες της οποίας επέστρεψαν τη Δευτέρα στο νησί –έπειτα από 6 μέρες που ήταν σε Λάρισα και Λιβαδειά- και πήγαν κατευθείαν για προπόνηση. Οι Φαίακες φιλοξενούν τον ΠΑΣ Γιάννινα το προσεχές Σάββατο και έτσι δεν περισσεύει χρόνος για ξεκούραση, με αποτέλεσμα να μην δοθεί για αυτή την εβδομάδα ούτε ένα ρεπό!

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό προπονήθηκαν κανονικά, ενώ όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής έκαναν χαλάρωμα και θα μπουν στο πρόγραμμα από την Τρίτη.

Εξαίρεση αποτελεί ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Καραλής, ο οποίος αν και ήταν εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, έκανε χαλάρωμα μαζί με όσους αγωνίστηκαν. Πάντως η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς και όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά στην διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Θωράκιση με Σο 

4/12/2012

Θωράκιση με Σο
Τη χρησιμοποίηση δύο κλασικών ανασταλτικών μέσων σκέφτεται για το ματς του Παναθηναϊκού την Πέμπτη με την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Europa League ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σχεδιάζει να θωρακίσει τη μεσαία γραμμή με την ταυτόχρονη παρουσία Βιτόλο και Σο, τον Σισοκό σε πιο ελεύθερο ρόλο και τους Ζέκα-Μαυρία στα άκρα.

Από εκεί και πέρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να είναι η τετράδα της άμυνας, με τους Πετρόπουλο και Τοτσέ να διεκδικούν τη θέση του σέντερ φορ. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Μαρίνος, ενώ ο Κουίνσι παρότι ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αναμένεται να μείνει στην Αθήνα και να ετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Πίντο και Μπουμσόνγκ.

Η εν Ελλάδα προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση το μεσημέρι, εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποτελείται από 22 παίκτες, ενώ το απόγευμα (19:00) θα υπάρξει η αναχώρηση για το Λονδίνο.

* Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» υπολογίζεται πως θα βρίσκονται τουλάχιστον 2.000 φίλοι της ομάδας.

Θέλει να μείνει ο Πετρόπουλος

Αναγεννημένος δείχνει και αισθάνεται ο Αντώνης Πετρόπουλος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο 26χρονος επιθετικός έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έτσι ενώ μέχρι πρότινος η αποχώρησή του από την ομάδα το Γενάρη ως ελεύθερος θεωρείτο δεδομένη, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο Πετρόπουλος δείχνει διάθεση να παραμείνει παρότι έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού (π.χ. Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Αλαφούζος: «Να μαζέψουμε λεφτά για το σπίτι μας» 

4/12/2012

Αλαφούζος: «Να μαζέψουμε λεφτά για το σπίτι μας»
Την αναγκαιότητα συγκέντρωσης χρημάτων όχι απλώς για να… βγει η χρονιά, αλλά και για να καταστεί δυνατή η ταχύτερη δυνατή μετακόμιση του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ στη Λεωφόρο τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος στο χθεσινό ΔΣ της «Συμμαχίας». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επανέλαβε πως η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου είναι δυσχερής και ανακοίνωσε το σχέδιό του για την προσέλκυση νέων μελών στη «Συμμαχία».

«Το ΟΑΚΑ είναι ζημιογόνο, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και βγαίνουν και με αυτά που λένε δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις για μας. Εκτός αυτού δεν είναι και έδρα. Θα επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, στόχος είναι να γίνει τον Γενάρη και να μείνουμε εκεί για τρία χρόνια μέχρι να πάμε στον Βοτανικό. Όσο για την οικονομική κατάσταση, είναι δύσκολη και το ξέρετε», ανέφερε στο ΔΣ και πρόσθεσε: «Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο κίνητρο για να έρθει να γραφτεί. Να κάνουμε καμπάνια και να πούμε ότι όποιος βάλει λεφτά θα πάνε για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου».

Παράλληλα σημείωσε πως για να επιστρέψει η ομάδα στην ιστορική της έδρα, πέρα από τις εργασίες ανακατασκευής χλοοτάπητα που έχουν αρχίσει, είναι απαραίτητο να γίνει κάποια έργα κάτω από τις θύρες 6-7, η τοποθέτηση καθισμάτων και η στεγανοποίηση, ενώ αναγκαία είναι και η αλλαγή του νόμου Μπιρμπίλη.

Πέρα από τους απλούς φίλους της ομάδας, στο ΔΣ ειπώθηκε ότι θα πρέπει να ζητηθεί η συνδρομή οικονομικά επιφανών φίλων της ομάδας.

«Δεν υπήρξε εξέλιξη με τους τρεις» 

4/12/2012

«Δεν υπήρξε εξέλιξη με τους τρεις» 
Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε χθες στην υπόθεση των ανανεώσεων των Τοροσίδη, Χολέμπας και Τζεμπούρ, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τους παίκτες του Ολυμπιακούς στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρχε η πληροφορία ότι ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα έχει τετ-α-τετ με τους τρεις ποδοσφαιριστές, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη διοίκηση.

Οι Πειραιώτες αισιοδοξούν ότι στις νέες συναντήσεις που θα υπάρξουν καταφέρουν να τα βρουν στο οικονομικό με τους Τζεμπούρ και Χολέμπας, ενώ θα γίνει συζήτηση από μηδενική βάση με τον Τοροσίδη που έχει στο μυαλό του τη μεταγραφή στο εξωτερικό.

Με αφορμή το δημοσίευμα για τον Σάντσες, οι διοικούντες υποστήριζαν ότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποια μεταγραφή για τον Ιανουάριο και δεν έχει γίνει ξανά κάτι με τον Κολομβιανό μέσο.

Άνεμος αισιοδοξίας 

4/12/2012

Άνεμος αισιοδοξίας
Χαμόγελα και πάλι στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η μοναξιά στον πάτο της βαθμολογίας έπαψε να είναι θλιβερό προνόμιο αποκλειστικά για την «Ένωση» που ανάσανε, αλλά γνωρίζει καλά πως δεν πρέπει να εφησυχάσει λεπτό και οφείλει να απομακρυνθεί εγκαίρως από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ωστόσο έβγαλε χαρακτήρα στο γήπεδο. Αντέδρασε στην ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο γρήγορο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα και δικαιώθηκε στο τέλος με το γκολ του Ανδρέα Σταματή, ο οποίος στα 64 λεπτά που έχει χρησιμοποιηθεί συνολικά σε τρεις αγώνες της Σούπερ Λίγκας έχει πετύχει ήδη δύο γκολ.

Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς τις σημαντικές απουσίες των Κορδέρο και Κατίδη, αλλά και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν στο τέλος.

Κρίσιμο ματς στην Κομοτηνή

Κάθε ματς για την ΑΕΚ είναι «τελικός». Μετά το σημερινό ρεπό, η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο Βαλεντίνος Βλάχος λόγω καρτών, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που εξέτισε την τιμωρία του. Οι τραυματισμοί που αποκόμισαν χθες Κοτσαρίδης και Αρκούδας δεν κρίνονται ανησυχητικοί κι αναμένεται αμφότεροι να είναι διαθέσιμοι.

Στο μεταξύ, στο χθεσινό ματς συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του (Πανθρακικό εκτός, Ατρόμητο εντός, Αστέρα εκτός και Skoda Ξάνθη εντός). Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Κατίδης, Γκερέιρο, Κουτρουμπής και σε αυτό των έξι ο Βλάχος.

Αποφασίζουν για Κατίδη

Εξηγήσεις στον Έβαλντ Λίνεν και τη διοίκηση θα κληθεί να δώσει ο Γιώργος Κατίδης για τη συμπεριφορά του. Ο Γερμανός προπονητής είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη στάση του νεαρού μεσοεπιθετικού και το επεισόδιο που είχε με τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Θέλει να διατηρήσει την πειθαρχία στα αποδυτήρια της ομάδας και γι’ αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει έτσι. Μένει να φανεί ποια τιμωρία θα επιβληθεί στον παίκτη κι αν θα υπολογίζεται για τα αμέσως προσεχή παιχνίδια.

Δίκες και ραντεβού

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των προσφυγών των Σάχα και Αργυρίου κατά της ΑΕΚ. Μάλιστα η περίπτωση του Αργεντινού τερματοφύλακα εγκυμονεί κινδύνους, καθώς πρόκειται για τελεσίδικη υπόθεση και η «Ένωση» κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Πάντως από την ΠΑΕ λεγόταν πως υπάρχει συμφωνία να πάρουν οι παίκτες από 10.000 ευρώ και να αναβληθεί η εκδίκαση για τουλάχιστον ένα μήνα.

Στο μεταξύ, σήμερα θα συνεχιστούν οι επαφές με πιστωτές της ΠΑΕ από τους συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη. Όσο για τη συνάντηση στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά που έχει καλέσει ο εφοπλιστής Γιάννης Δαλακούρας, θα γίνει κανονικά αλλά είναι αμφίβολο αν το «παρών» θα δώσουν οι Δημήτρης Μελισσανίδης ή η οικογένεια Βιντιάδη (είναι πιθανό να έχουν απλώς κάποιον εκπρόσωπο).

Ψάχνει για φορ και στόπερ 

4/12/2012

Ψάχνει για φορ και στόπερ
Στην αναζήτηση ενός περιφερειακού επιθετικού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν έναν παίκτη που μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι σε θέση να δέσει καλύτερο το κέντρο με την επίθεση, που θα έχει την ικανότητα να πατάει την αντίπαλη περιοχή και θα μπορεί να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Με λίγα λόγια, στον «Δικέφαλο του Βορρά» ψάχνουν έναν ακόμη Λόρενς. Έναν παίκτη, δηλαδή, που θα μπορεί να παίξει στην επίθεση και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το «ενιάρι» της ομάδας.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ο Γιώργος Δώνης, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει έναν παίκτη τύπου… Φυτανίδη για να χτιστεί πάνω του η ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ένας… Κοντρέρας, ο οποίος όταν είχε αποκτηθεί κόστισε περίπου 500.000 ευρώ και ήταν ο ηγέτης στην άμυνα.

Με βάση όλα τα στοιχεία που προκύπτουν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, οι «ασπρόμαυροι» δύσκολα θα προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρώτον δεν μένει κάποιος ποδοσφαιριστής ελεύθερος τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δεν υπάρχει κάποιος που μπορούν να διατεθούν για χάρη του χρήματα, ώστε να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η παρουσία του Τσιστιακόφ - που είναι γνώστης της ρωσικής και ουκρανικής αγοράς - θα παίξει από εδώ και πέρα μεγάλο ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Νέος κίνδυνος από Μενδρινό 

4/12/2012

Νέος κίνδυνος από Μενδρινό 
Ακόμη έναν κίνδυνο επιβολής ποινής αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει ο Άρης, αφού μετά τον Θέμη Κουλουχερη συζητείται σήμερα στο διαιτητικό της ΕΠΟ η αίτηση του Κώστα Μενδρινού, για επιβολή ποινών αφαίρεσης βαθμών και μη ορισμού αγώνα.

Ο νυν παίκτης του Πανιωνίου προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, επειδή δεν του καταβλήθηκαν τα χρήματα (44.000 ευρώ) σε δόσεις που είχαν συμφωνηθεί από την περασμένη χρονιά και αξιώνει όλο το ποσό των 54.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θα προτείνουν νέες δόσεις και θα αποφασίσει το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας.

Ακόμη χθες εκδικάστηκε έπειτα από δυο αναβολές η προσφυγή του Ρονάλντο (300.000 ευρώ) καθώς και του Πρίττα που κατέφυγε στην προσφυγή για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του (175.000 ευρώ).

Για τις δυο υποθέσεις δόθηκε προθεσμία δύο εβδομάδων για υπομνήματα, προκειμένου να βρεθεί λύση.


ALEX WEB RADIO/TV




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου