ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Χάινς: "Θα έχουμε να πούμε πολλά με τον Αγγέλου"

Χάινς: "Θα έχουμε να πούμε πολλά με τον Αγγέλου"

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (3/12) το απόγευμα (19:00, ET-1) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Ο Κάιλ Χάινς στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον νέο προπονητή των κιτρινόμαυρων, Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Πειραιά την περασμένη σεζόν κατακτώντας τόσο το Πρωτάθλημα Ελλάδας, όσο και την Ευρωλίγκα. "Θα έχουμε να πούμε πολλά", είπε ο Αμερικανός σέντερ.
Ο Κάιλ Χάινς σχολίασε τα εξής για το ματς κόντρα στον Άρη: "Προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κούραση. Και αυτό γιατί έχουμε μάθει να δίνουμε συνεχόμενα ματς, η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει και πάλι να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον Άρη.

Δεν κοιτάμε τι έχει κάνει ο Άρης στα προηγούμενα παιχνίδια του και αυτό γιατί πιστεύω πως η εικόνα του θα βελτιωθεί μέσα στη σεζόν. Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για όσα παιδιά ήμασταν και πέρσι στην ομάδα και αυτό γιατί θα βρούμε απέναντι μας τον κ. Βαγγέλη Αγγέλου με τον οποίο συνεργαστήκαμε πέρσι καθώς ήταν βοηθός του κ. Ντούσαν Ίβκοβιτς.

 Μαζί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος και την Ευρωλίγκα και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά. Μετά το παιχνίδι, όμως, γιατί για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αφού ο καθένας θα θέλει το καλό για τη δική του ομάδα". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου