ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μεταγραφές, αν κι εφόσον…

Μεταγραφές, αν κι εφόσον…

6/12/2012
Μεταγραφές, αν κι εφόσον…
Ανοικτό «παράθυρο» για μεταγραφική ενίσχυση αφήνουν στον Ολυμπιακό. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν φαίνεται να έχει ζητήσει επιτακτικά την ενίσχυση σε κάποια συγκεκριμένη θέση, αλλά εφόσον αποφασιστεί να υπάρξουν προσθήκες το Γενάρη, αυτές θα αφορούν τις θέσεις του κόφτη και του ακραίου φορ.

Για την πρώτη παρά τη δεδομένη ικανοποίηση που υπάρχει για τον Μοντέστο, υπάρχει η παράμετρος της ηλικίας καθώς ο Κορσικανός είναι 34 ετών και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του. Είναι λογικό, συνεπώς, να προετοιμάζεται το έδαφος για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ο Φέισα δεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Πορτογάλο προπονητή. Με την επάνοδο του Αβραάμ Παπαδόπουλου στη δράση και την ύπαρξη μίας ακόμη επιλογής για τα μετόπισθεν δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί ως αμυντικό χαφ ο Σιόβας.

Σε ό,τι αφορά στον ακραίο επιθετικό, κάποιες πηγές αναφέρουν πως τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για τον Έλντερ Μπαρμπόσα δεν είναι αβάσιμα. Ο Πορτογάλος ακραίος φορ ανήκει στην Μπράγκα, αλλά φέτος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, καθώς ο Ζοσέ Πεσέιρο δεν τον εμπιστεύεται όσο ο Ζαρντίμ. Λέγεται, δε, πως έχει γίνει μία διερευνητική κρούση για την πιθανότητα δανεισμού του για έξι μήνες με οψιόν αγοράς. Υπάρχει και ο Πάμπλο Πίνο, ο οποίος συνεχίζει προπονήσεις στου Ρέντη, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει… ενθουσιάσει. Δεν αποκλείεται πάντως να υπογράψει ο Κολομβιανός και να μείνει υπό δοκιμή μέχρι το καλοκαίρι.

Μετά το ντέρμπι οι ανανεώσεις

Όπως είναι φυσικό, το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φέρνει σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα θέματα στον Ολυμπιακό. Όχι μόνο τα μεταγραφικά, αλλά και τις υποθέσεις των συμβολαίων που πρέπει να ανανεωθούν. Μετά το πέρας του αγώνα στο ΟΑΚΑ θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να κλείσουν οι υποθέσεις των Τζεμπούρ και Χολέμπας που είναι σε πολύ καλό δρόμο, αλλά και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον Τοροσίδη, η περίπτωση του οποίου είναι η πιο δύσκολη από όλες.

Πλήρης και… φρέσκος

Πάνοπλος προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, καθώς ετοιμοπόλεμοι είναι όλοι οι παίκτες-πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, παράλληλα, έχει καταφέρει με το rotation που εφαρμόζει πετυχημένα να έχει κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του φρέσκους στο φινάλε ενός πολύ κουραστικού τριμήνου. Φαίνεται πως πέραν του Χολέμπας, που ήταν τιμωρημένος απέναντι στην Άρσεναλ, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Πάντως αλλαγές πολλές δεν θα γίνουν σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης, αφού πλέον το πρόγραμμα της ομάδας εξομαλύνεται και οι «βασικοί» θα έχουν περιθώρια ξεκούρασης ελλείψει υποχρεώσεων στην Ευρώπη. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε χθες κατ’ ιδίαν συζητήσεις με παίκτες της ομάδας ξεχωριστά. Μαζί του μίλησαν οι Μοντέστο, Τζεμπούρ, Τοροσίδης και Πάντελιτς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου