ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Βενγκέρ: "Ακόμη ένα ματς που θέλουμε τη νίκη"

Βενγκέρ: "Ακόμη ένα ματς που θέλουμε τη νίκη"

Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, παραδέχτηκε πως δεν νιώθει καθόλου πίεση παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ ξεκαθάρισε πως η Άρσεναλ θα παίξει για να κερδίσει στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός των "κανονιέρηδων" στην συνέντευξη Τύπου:
"Όταν παίζουμε με τραυματίες και κουρασμένους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολοι, όμως όλοι είναι έμπειροι, διεθνείς και πολλούς νέους που μπορούν να δώσουν δύναμη στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ.

Για το αν από την αποστολή φαίνεται πως έχει πάρει το ματς πιο... χαλαρά:

"Απλά βλέπω το ματς αυτό σαν ένα ακόμη που θέλουμε να νικήσουμε. Αν δεν είχαμε προκριθεί θα έφερνα έναν-δύο ακόμα ποδοσφαιριστές αλλά όχι περισσότερους. Είναι προς όφελος όλων να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό μετά την ήττα μας στην Αγγλία.

Για το αν είναι καλή συγκυρία αυτό το ματς για την ομάδα του:

"Μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λίγο. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Κι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη".

Για την διαχείριση της ομάδας μετά από σερί ηττών: "Πρέπει να κοιτάμε τι λένε τα στατιστικά και όχι ότι χάσαμε ένα ματς. Δεν νιώθω κάποια πίεση. Η μόνη πίεση που νιώθω είναι ότι θέλω να κερδίσω το επόμενο ματς και να δω τους παίκτες να παίζουν το αγαπημένο μου ποδόσφαιρο. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσο πίεση δεν νιώθω".

Για τις αντιδράσεις των παικτών του μετά την ήττα στα αποδυτήρια: "Δεν συνέβη τίποτα. Παραμένουν καλοί παίκτες, έχουν υψηλό κίνητρο και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Μας στεναχωρεί μονάχα η ήττα. Εγώ θέλω να βλέπω πάθος και σίγουρα δεν θα μου άρεσε να βλέπω γελάκια μετά από ήττα".

Για το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Λάμπαρντ και γενικά τι ισχύει με τις μεταγραφές: "Έχουμε 3 Δεκέμβρη και μέχρι την 1η Ιανουαρίου έχουμε πολλά ματς και δεν ξέρομε τι θα συμβεί αύριο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στα ματς και μετά θα δούμε. Αν πρέπει να κάνουμε κάτι, θα το κάνουμε. Θέλουμε να έχουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε πολλές ευκαιρίες και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Αν ανοίξει το θέμα των μεταγραφών θα δούμε, αν θα κάνουμε κάτι. Είμαστε στην χώρα του Σωκράτη που όλοι γνωρίζουν πως είπε την φράση: "Εν οίδα ότι ουδέν οίδα". Είχε πει πως: "αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω τίποτα". Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε το πρωτάθλημα Αγγλία μπροστά μας, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ που είμαστε παρόντες για 14η χρόνια και το FA Cup".

Για το γεγονός πως είχε πει πως σέβεται το συμβόλαιό του: "Σέβομαι τα συμβόλαια. Όταν υπογράφω κάτι δεν το αναπροσαρμόζω κι αυτό θα συνεχιστεί. Εμμένω σ' αυτό. Θα δούμε πως θα προχωρήσουμε μ' αυτό το θέμα".

Για την ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης" και τι έχει πει στους παίκτες του: "Τους είπα να να μην τους εκπλήξει η ατμόσφαιρα και να δείξουν αποφασιστικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα ιστορικό κλαμπ και κατά τη γνώμη μου έχει δείξει πολύ ποιότητα, αλλά ήταν άτυχοι με μας γιατί είχαν ευκαιρίες, όπως και με την Σάλκε".

Ξεκουράζει τα αστέρια του ο Βενγκέρ

Χωρίς τους Καθόρλα, Ζιρού, Ποντόλσκι, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Κοσιελνί, Σανιά, Γκιμπς, Σάντος, Μετερσάκερ και Γουόλκοτ, τους οποίους ο Βενγκέρ άφησε στην Αγγλία, θα εμφανιστεί η Άρσεναλ στο Φάληρο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Με πολλούς αναπληρωματικούς θα εμφανιστεί η Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τρίτη (4/12), στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να ξεκουράσει τους περισσότερους από τους αστέρες της ομάδας του, αφήνοντας στην Αγγλία παίκτες όπως οι Καθόρλα, Ζιρού, Ποντόλσκι, Αρτέτα, Τζουρού, Γουίλσιρ, Κοσιελνί, Σανιά, Γκιμπς, Σάντος, Μετερσάκερ και Γουόλκοτ!

Ο Αλσατός τεχνικός προτίμησε να συμπεριλάβει στην αποστολή ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, είτε είναι νεαροί και θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες.

Παράλληλα ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να μην "καίγεται" και τόσο για την πρώτη θέση του ομίλου, στην οποία θα βρίσκονταν οι "κανονιέρηδες" εφόσον η Σάλκε στραβοπατήσει στη Γαλλία με τη Μονπελιέ και οι Λονδρέζοι επικρατήσουν στο Φάληρο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η αποστολή της Άρσεναλ:

 1 Wojciech Szczesny
 5 Thomas Vermaelen
 7 Tomas Rosicky
15 Alex Oxlade-Chamberlain
16 Aaron Ramsey
18 Sebastien Squillaci
22 Francis Coquelin
23 Andrey Arshavin
25 Carl Jenkinson
27 Gervinho
29 Marouane Chamakh
38 Martin Angha
39 Zak Ansah
48 Sead Hajrovic
53 Jernade Meade
55 Elton Monteiro
60 James Shea
67 Chuba Akpom


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου