ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στέλιος Μανωλάς: "Όταν ο Κώστας κάνει να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ..."

Στέλιος Μανωλάς: "Όταν ο Κώστας κάνει να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ..."

Ο θείος του Κώστα Μανωλάς, Στέλιος, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την έως τώρα πορεία του 21άχρονου κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως ο ανιψιός του έκανε να ξεχαστεί το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ.
Ο νυν προπονητής της Νίκη Βόλου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα διαδρομή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ανιψιού του είναι ο χαρακτήρας νικητή που τον διέπει.
Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά στο "ΦΩΣ":

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ατού του; "Είναι νικητής. Αν και μικρός, βγάζει ηγετικές ικανότητες και πληροί όλα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας παίκτης σε αυτή τη δύσκολη θέση σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το ότι έχει ξεχαστεί ο πολύ μεγάλος σέντερ μπακ που λέγεται Μέλμπεργκ είναι δύσκολο επίτευγμα και μεγάλη επιτυχία".

Για την εικόνα του Κώστα Μανωλά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: "Όταν ο Κώστας κάνει να ξεχαστεί ο Μέλμπεργκ, παίκτης του Ολυμπιακού από την Γιουβέντους, με κόστος για τον Ολυμπιακό 2 εκ. ευρώ το χρόνο, και καλύπτεις αυτό το κενό με ένα νέο ελληνόπουλο που κόστισε λίγα χρήματα, είναι μεγάλη επιτυχία. Τόσο για την ομάδα όσο και για τον παίκτη".

Ποια είναι η ρήτρα στο συμβόλαιό του; "Υπάρχει ρήτρα, η οποία μάλιστα είναι πολύ υψηλή. Το παιδί μπορεί να αποφέρει μεγάλη υπεραξία στον Ολυμπιακό. Διότι αν συνεχίσει έτσι θα τον θέλουν ξένες ομάδες. Είναι μία εξαιρετική μεταγραφή δηλαδή που έγινε προς συμφέρον του Ολυμπιακού και προς συμφέρον του Κώστα".

Πως βλέπεις το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Κυριακή; "Ο Παναθηναϊκός έχει την έδρα και επίσης η αλλαγή προπονητή με τον ερχομό του Ρότσα τον έχει βοηθήσει. Δείχνει καλύτερη εικόα από πριν. Ο Ολυμπιακός όμως έχει καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τα ντέρμπι πάντως δεν έχουν φαβορί. Δεν πρέπει να προεξοφλείς. Και οι δυο ομάδες θα έχουν την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως με την Άρσεναλ, είναι πιο κοντά στη νίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου