ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Γκόγκιτς: «Μπορεί πολύ ψηλά στο Europa o Ολυμπιακός»

Γκόγκιτς: «Μπορεί πολύ ψηλά στο Europa o Ολυμπιακός» 

5/12/2012

Γκόγκιτς: «Μπορεί πολύ ψηλά στο Europa o Ολυμπιακός» 
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Europa League, εμφανίστηκες σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Ο Σερβοκύπριος παλαίμαχος επιθετικός, ο οποίος μεταξύ άλλων φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» για τρία χρόνια, μίλησε και για την εμφάνιση του Νταβίντ Φουστέρ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Λουτσιάνο: «Να παίζουν μαζί Τζεμπούρ- Μήτρογλου».

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Σίνισα Γκόγκιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


Για τη νίκη του Εργοτέλη απέναντι στην Καλλιθέα με 2-1:


«Πιστεύω μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Το πρωτάθλημα είναι ένας “μαραθώνιος” και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε διάρκεια και στη συνέχεια, όμως φαίνεται πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πιστεύω πως όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι, όπου και αν παίζουμε πάμε για την νίκη».

Για τις συνθήκες εργασίας που βρήκε στον σύλλογο του Ηρακλείου:

«Πραγματικά είναι πολύ καλές. Είχαμε μια ατυχία με το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη. Κατά τα άλλα όλα στην ομάδα είναι πολύ καλά. Εδώ, στην Κρήτη ο καιρός είναι υπέροχος, δουλεύουμε όλοι ευχάριστα και προσπαθούμε από τις 9 Ιουλίου που ξεκίνησε η προετοιμασία να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Για το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Έδειξε τις δυνατότητές, δηλαδή πως μπορεί να έχει καλή κυκλοφορία και να πιέζει ψηλά. Επίσης, δεν έδωσε στην Άρσεναλ την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της. Σίγουρα το δεύτερο γκολ του Μήτρογλου έδειξε την ποιότητα που έχει ως σέντερ φορ και ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα».

Για τον Φουστέρ και αν άλλαξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ο Φουστέρ δεν είναι κάποιος παίκτης με μεγάλη κλάση, αλλά είναι ένα μεγάλο “εργαλείο” που το έχουμε καταλάβει όσο καιρό παίζει , πάντα είναι εκεί που πρέπει, ενώ βοηθάει και τον σέντερ φορ. Όλα ξεκίνησαν από αυτόν στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πολύ καλή η εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός χάρη σε εκείνον».


Για το μέχρι που μπορούν να φτάσουν στο Europa League οι «ερυθρόλευκοι»:

«Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά αν παίζει έτσι όπως έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Άρσεναλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε πως με τις μεγάλες ομάδες έχασε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, Europa League τα ματς είναι νοκ- άουτ, με αποτέλεσμα να είναι διαφορετικός ο τρόπους που πρέπει να τα αντιμετωπίσει. Αν και ο Ολυμπιακός έδειξε πως στα εκτός έδρας ματς είναι πολύ καλός».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου