ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πάει στα αριστερά ο Τοροσίδης

Πάει στα αριστερά ο Τοροσίδης

Λόγω απουσίας του Χολέμπας ο Ζαρντίμ προορίζει στην θέση του αριστερού μπακ τον Τοροσίδη και δεξιά τον Ντιακιτέ, ενώ θα προτιμήσει στην επίθεση τον Τζεμπούρ. Οι σκέψεις τον Πορτογάλου.
Για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, ο Ολυμπιακός την Τρίτη (4/12) θα υποδεχτεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Άρσεναλ. Ένα σημαντικό ματς για τους Πειραιώτες, καθώς μπορεί να αποκλείστηκαν από τους "16", αλλά πήραν την πρόκριση για το Europa League και θέλουν τη νίκη επί των Λονδρέζων ώστε να μπουν στο γκρουπ των ισχυρών.
Όσον αφορά τις πρώτες σκέψεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ματς κόντρα στους "κανονιέρηδες", ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να έχει κατασταλάξει στο να μεταφέρει τον Βασίλη Τοροσίδη στην αριστερή πλευρά της άμυνας, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Δεξιά κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιήσει τον Ντρισά Ντιακιτέ, ο οποίος τα έχει πάει εξαιρετικά ως ακραίος μπακ όποτε έχει πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Στην θέση του τερματοφύλακα θα επιλεχθεί ο Ρόι Κάρολ, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ δύο Έλληνες αμυντικούς, όπως τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα.

Στην μεσαία γραμμή τον ρόλο του "κόφτη" πιθανότατα θα τον αναλάβει ο Φρανσουά Μοδέστο, ενώ δίπλα του θα παίξουν ως δεξιός εσωτερικός μέσος ο Γιάννης Μανιάτης και αριστερά ο Λεάντρο Γκρέκο. Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, ο Τζαμέλ Αμπντούν θα αναλάβει το πόστο του δεξιού χαφ-εξτρέμ, αριστερά θα αγωνιστεί ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ αντί του Κώστα Μήτρογλου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου