ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτησε συγγνώμη ο Κάρολ

Ζήτησε συγγνώμη ο Κάρολ

Το τετ-α-τετ ανάμεσα σε Λεονάρντο Ζαρντίμ και Ρόι Κάρολ πριν την προπόνηση της Δευτέρας (3/12) έλυσε την μεταξύ τους παρεξήγηση σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου.
Ο Ρόι Κάρολ είχε μια κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ πριν το ξεκίνημα της προπόνησης της Δευτέρας (3/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του "Γαύρου", ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή του για μία παρεξήγηση η οποία είχε λάβει χώρα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η συγκεκριμένη κίνηση σχολιάστηκε με θετικά λόγια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μένει να δούμε την αντίδραση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Ζαρντίμ έχει στο μυαλό του εδώ και καιρό το πώς θα ενεργοποιήσει και πάλι τον Μέγκιερι, με το ρεπορτάζ να έδινε πιθανότητες για απόψε (4/12, 21:45) στον Ούγγρο να ξεκινήσει βασικός με την Άρσεναλ στο Φάληρο. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ίσως η κίνηση του Κάρολ να του έδωσε προβάδισμα για να κάτσει κάτω από τα δοκάρια και με τους "κανονιέρηδες".

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο 35χρονος πορτιέρο εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

"Ήταν εξαιρετική η απόφασή μου να έρθω στην Ελλάδα. Δεν περίμενα πως θα ξαναέπαιζα στο Champions League. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Ελπίζω να υπογράψω νέο συμβόλαιο ενός έτους", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κάρολ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου