ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Έχουμε πολλές λύσεις"

Ζαρντίμ: "Έχουμε πολλές λύσεις"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν εξαρτάται από 11 παίκτες και διαθέτει πολλές λύσεις στο ρόστερ του για να αντεπεξέλθει στο ματς με την Άρσεναλ αλλά και αυτό με τον ΠΑΟ που ακολουθεί. Τί είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον αντικαταστάτη του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. "Το ένα ματς δεν έχει σχέση με το άλλο, αλλά αν επιμένετε θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε την Κυριακή", απάντησε σε σχετική ερώτηση.
Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ευρωπαϊκό ματς, διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (3/12) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ την Τρίτη  (4/12, 21:45) στο Φάληρο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι σαφέστατα η νίκη, υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλές λύσεις για τα "κολλητά" ματς με τους "κανονιέρηδες" και τον Παναθηναϊκό ενώ απάντησε καταφατικά αν είναι πιθανή μια λύση με Τοροσίδη αριστερό μπακ και Μανιάτη δεξί, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Χολέμπας.

Σε ερώτηση για τον θα προτιμούσε νίκη κόντρα στην Άρσεναλ ή τον ΠΑΟ, ο Ζαρντίμ απάντησε πως... "το ένα ματς δεν έχει σχέση με το άλλο, αλλά αν επιμένετε θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε την Κυριακή, όμως ο στόχος είναι να πετύχουμε δύο νίκες αυτή την εβδομάδα".

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ:

"Το να παίζεις στον Ολυμπιακό σ' ένα τέτοιο ματς είναι από μόνο του κίνητρο. Αν κερδίσουμε θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών που μπορεί να μας βοηθήσει στην κλήρωση και επίσης ένα μεγάλο κίνητρο είναι να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Για το αν νιώθει πίεση επειδή πέρσι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Άρσεναλ: "Προσωπικά δεν μ' αρέσει να κάνω συγκρίσεις με την περσινή ομάδα γιατί έχουν αλλάξει πάρα πολλά πρόσωπα. Θα θέλαμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και να κερδίσουμε δηλαδή, γιατί την πρόκριση στο Γιουρόπα την έχουμε καταφέρει ήδη".

Για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στο αυριανό ματς αφού δεν παίζει ο Χολέμπας. Θα παίξει δεξιά ο Μανιάτης και αριστερά ο Τοροσίδης; "Όλα αυτά είναι πιθανές λύσεις. Το σημαντικό είναι πως έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται αύριο".


 
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς: "Η αποτελεσματικότητα δεν εξαρτάται πάντα από το πόσες ευκαιρίες δημιουργεί κάποιος. Θα με ανησυχούσε αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες".

Για το ποιο ματς θα ήθελε να ξαναπαίξει προκειμένου ο Ολυμπιακός να έπαιρνε τελικά την πρόκριση στους "16": "Χωρίς αμφιβολία το πρώτο ματς ήταν πολύ σημαντικό και έπαιξε ρόλο στην παρουσία μας. Ήμασταν νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και προσπαθούσαμε να στήσουμε μια νέα ομάδα και σίγουρα η Σάλκε σ' εκείνο το σημείο ήταν πολύ καλύτερη από εμάς".

Για το αν θα κάνει εκπλήξεις στην ενδεκάδα όπως στο Λονδίνο και το αν θα προτιμούσε νίκη με την Άρσεναλ ή με τον Παναθηναϊκό: "Έχουμε πει πολλές φορές πως ο Ολυμπιακός δεν είναι 11 παίκτες και το έχουμε δείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα. Έχουμε πολλές λύσεις κι αυτό είναι που μας κάνει μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα σαν κι εμάς που παίζει σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και θέλει παντού τη νίκη, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 11 παίκτες. Επομένως πρέπει να βρίσκει λύσεις. Όσο για την δεύτερη ερώτηση, το ένα ματς δεν έχει σχέση με το άλλο, αλλά αν επιμένετε θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε την Κυριακή, όμως ο στόχος είναι να πετύχουμε δύο νίκες αυτή την εβδομάδα".

Συνέντευξη Τύπου Λεονάρντο Ζαρντίμ ενόψει του... από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου