ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το υπαλληλάκι του Παναγόπουλου!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το υπαλληλάκι του Παναγόπουλου!

5/12/2012


Ξέρετε ήδη την ιστορία με τον Καστρινάκη! Αυτόν τον ψωνισμένο δημοσιογράφο-σκουπιδογράφο της Sun, που… έτσι ξαφνικά (όπως θέλει να μας πείσει) και με αφορμή τον αγώνα Άρσεναλ-Ολυμπιακός (3/10/2012) στο Λονδίνο, έγραψε ένα λιβελογράφημα (για το οποίο έχει ήδη γίνει αγωγή στην εφημερίδα και θα λογοδοτήσουν στις Βρετανικές αρχές για την συκοφαντική δυσφήμιση) για τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και για τον Ολυμπιακό! Λίγα 24ωρα μετά βέβαια ο ΠΑΟ έπαιζε με την Τότεναμ αλλά ο δαιμόνιος Καστρινάκης δεν ανακάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟ έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τη δικαιοσύνη!
 Ούτε ανακάλυψε ότι ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ, ο κ.Παναγόπουλος εμπλέκεται με το «μεγάλο φαγοπότι» στην ΕΡΤ και τον ακολουθούν στο διάβα του κακουργηματικές πράξεις!
 Πως και ξέφυγαν αυτά στο δαιμόνιο Καστρινάκη; Πως θυμήθηκε  Καστρινάκης τον Ολυμπιακό πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ; Πως το Gazzetta ανήμερα της ρεβάνς με την Άρσεναλ θυμήθηκε τον Καστρινάκη και τις… μηνύσεις του για τον Σάββα Θεοδωρίδη αφού ο Καστρινάκης δεν είναι ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΟΝΙ;
 Λογικά ερωτήματα. Λογικότερες οι απαντήσεις σε αυτά, μέσω μιας και μόνο πληροφορίας: Ο Καστρινάκης ήταν ανταποκριτής της ΕΡΤ για δυο χρόνια στο Λονδίνο! Ποιος τον προσέλαβε; Ο κ.Παναγόπουλος, ο σημερινός αντιπρόεδρος του ΠΑΟ ο οποίος προφανέστατα έχει ενορχηστρώσει όλη την ιστορία!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου