ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Συνεντευξη Κώστα Καραπαπά

 Συνεντευξη Κώστα Καραπαπά

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε στο RedPlanet.gr τον απολογισμό στο Champions League, μίλησε για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής περιπέτειας μέσω Europa League, υπογράμμισε πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.
Ο Κόκκινος Πλανήτης επικοινώνησε με τον Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μίλησε στο RedPlanet.gr για τη φετινή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε μία αναλυτική συνέντευξη, για όλα τα τεκταινόμενα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά

Θα ήθελα μία αποτίμηση της φετινής παρουσίας του του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League. Υπάρχει ικανοποίηση από την πλευρά της διοίκησης;

"Βέβαια, υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας, αλλά παράλληλα υπάρχει και μία πικρία γιατί δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League. Αξίζαμε την πρόκριση. Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του κ. Βενγκέρ και του κ. Ζαρντίμ μετά το τέλος του χθεσινού (σ.σ. 4/12) αγώνα ότι αν ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε, είτε επειδή το ελληνικό Πρωτάθλημα αρχίζει αργά είτε γιατί έχουμε μία νέα ομάδα, θα είχε καλύτερη τύχη στον όμιλο. Υπάρχει πικρία γιατί πάλι αποκλειστήκαμε με 9 βαθμούς, όπως και πέρυσι. Πάντως, πηγαίνουμε σε ένα άλλο... Champions League. Το Europa League είναι δυνατό, έχει ισχυρές ομάδες και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά".

Μήπως στην αρχή της σεζόν, και συγκεκριμένα μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε, ο Τύπος και ο κόσμος, βιαστήκαμε να κρίνουμε τη δυναμική της ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο; Αν μπορεί, δηλαδή, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Champions League;

"Ο Τύπος και ο κόσμος μπορεί να βιάστηκαν, αλλά εμείς λέγαμε από το καλοκαίρι πως η ομάδα διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο υψηλού επιπέδου. Δεν περιμέναμε το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή στην ομάδα. Έχουμε 25-26 ποδοσφαιριστές, που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν. Κοιτάξαμε στα μάτια και τους τρεις αντιπάλους μας στο Champions League. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως νικήσαμε δύο φορές την Πρωταθλήτρια Γαλλίας, παρά το γεγονός πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Σάλκε είναι από τις καλύτερες ομάδες της Bundesliga και έχει κάθε σεζόν ευρωπαϊκές βλέψεις. Όσο για την Άρσεναλ, είναι πάντα Άρσεναλ! Πολλοί είπαν ότι η αγγλική ομάδα έπαιξε στο "Καραϊσκάκης" με τα τέταρτα, τα πέμπτα και τα έκτα. Με αυτήν τη λογική κι εμείς αγωνίστηκαμε χωρίς 4-5 βασικούς ποδοσφαιριστές. Εδώ τόνιζαν ορισμένοι πως δεν έπαιξαν κάποιοι παίκτες της Άρσεναλ, που είναι τραυματίες εδώ κι ένα μήνα. Με αυτό το σκεπτικό, τί να πούμε εμείς, που έχουμε τον Αβραάμ εκτός δράσης από τον περασμένο Ιούνιο; Πείτε μου, ο Ροσίτσκι και ο Σαμάκ, δεν θα έπαιζαν για πλάκα στο ελληνικό Πρωτάθλημα; Αν έρχονταν ποτέ στην Ελλάδα, θα είχαμε 5.000 φιλάθλους στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχθούν".

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά θεωρώ κομβικό σημείο για την εξέλιξη της σεζόν την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο κόσμος αποδοκίμασε γιατί δεν έβλεπε καλό ποδόσφαιρο, αν και ο Ολυμπιακός μετρούσε επτά συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα.

"Η παρουσία του προέδρου επηρεάζει πάντα θετικά την ομάδα. Ο κ. Μαρινάκης είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και φροντίζει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια. Να έχουν, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ό,τι χρειάζονται για τη δουλειά τους. Η ομάδα και οι παίκτες πρέπει να ανταποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο, με το ποδόσφαιρο που παίζουν, και να ευχαριστούν τον κόσμο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές στον Ολυμπιακό. Είναι συνθήκες ευρωπαϊκού επιπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας παίκτης, ο Γκρέκο, που αποκτήθηκε από μία μεγάλη ιταλική ομάδα, όπως η Ρόμα, να λέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και τις συνθήκες εργασίες που συνάντησε. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φροντίζει να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες και έχει το δικαίωμα να ζητάει ένα όμορφο θέαμα για τους φιλάθλους. Εκείνη η παρέμβασή του, νομίζω πως ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση".

Δεν είναι φυσιολογικό, πάντως, για μία νέα ομάδα με τόσες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό να χρειάζεται μία πίστωση χρόνου προκειμένου να αποδώσει και καλό ποδόσφαιρο; Άλλωστε, για έναν Ολυμπιακό με πολλά νέα πρόσωπα, το ζητούμενο στην αρχή της σεζόν ήταν οι νίκες.

"Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, πολλούς νέους παίκτες και διαφορετικό αγωνιστικό σύστημα, αν θέλετε. Η αρχή έπρεπε να είναι επιτυχημένη, καθώς η ποιότητα της ομάδας στην Ελλάδα είναι ασύγκριτη, ενώ στην Ευρώπη δείξαμε ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί. Πληρώσαμε την ήττα με τη Σάλκε στο πρώτο παιχνίδι. Αν αγωνιζόμασταν τώρα με τη γερμανική ομάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", νομίζω πως οι συνθήκες θα ήταν τελείως διαφορετικές. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, πως είχαμε μία τεράστια απώλεια κι εννοώ τον Αβραάμ. Οι παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό του, ο Μανωλάς, ο Σιόβας, ο Κοντρέρας και ο Παπάζογλου, τα πήγαν περίφημα. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φανεί όσο το δυνατόν λιγότερο η απουσία του Αβραάμ".

Η διοίκηση πίστεψε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι και τόνωσε το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Η παρουσία της ομάδας στο Champions League της φετινής σεζόν ήταν μία πρώτη δικαίωση;

"Να σας διορθώσω. Όταν ο κ. Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό, στην κοινή συνέντευξη που είχε παραθέσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη τον Ιούλιο του 2010, είχε αποκαλύψει το όραμά του για έναν Ολυμπιακό με 7-8 Έλληνες παίκτες στην εντεκάδα".

Σαφώς και το θυμάμαι, αλλά ρωτώ επειδή τις δύο πρώτες σεζόν στη διοικητική ηγεσία, ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλούς Έλληνες παίκτες στη σύνθεσή του.

"Ξέρετε, είναι και οι συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας και βοηθάνε στις επενδύσεις σε Έλληνες παίκτες και νέα παιδιά. Έχουμε δει τη φετινή σεζόν, τις ευκαιρίες που έχουν πάρει οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος μας ότι η δουλειά γίνεται σε βάθος χρόνου. Υπάρχει σχεδιασμός πενταετίας στις Ακαδημίες και γενικότερα στο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός φιλτράρει τα καλύτερα ταλέντα, σε όλη την Ελλάδα, από την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών και άνω. Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινάει τώρα το ποδόσφαιρο και κάθε νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να παίξει ποδόσφαιρο και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό".

Πού μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League; Πέρυσι, η ομάδα έφτασε ένα βήμα πριν από την προημιτελική φάση.

"Όπως είπε και ο κ. Ζαρντίμ μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, ο αρχικός στόχος είναι να περάσουμε από τους "32" στους "16" και στη συνέχεια στους "8". Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πέρυσι, είχαμε έναν οδυνηρό αποκλεισμό στη φάση των "16" από τη Μέταλιστα, όπως οδυνηρός ήταν και ο αποκλεισμός μας από τη φάση των ομίλων του Champions League. Αποκλειστήκαμε με το πιο απίστευτο σενάριο. Δεν ξέρω τη γνώμη σας, αλλά τόσο η Ρουμπίν Καζάν όσο και η Μέταλιστ είναι δύο εξαιρετικές ομάδες. Δεν ήταν, όμως, ασυναγώνιστες και από τη Μέταλιστ αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες. Να υπενθυμίσω ότι στο πρώτο μέρος του επαναληπτικού με τη Μέταλιστ πραγματοποιήσαμε ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην ιστορία μας. Μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί 2-0 ή και ακόμα 3-0. Βαδίζουμε στην ίδια ρότα και τη φετινή σεζόν. Να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε πέρυσι, να προκριθούμε, δηλαδή, στην προημιτελική φάση και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πρέπει να τονίσω ότι η κλήρωση μόνο εύκολη δεν θα είναι στις 20 Δεκεμβρίου. Δεν είναι απλή υπόθεση το Europa League και υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες. Είμαστε, όμως, Ολυμπιακός και έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Θέλω, επίσης, να αναφέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα υπολογίσιμο ευρωπαϊκό μέγεθος. Όλοι οι ξένοι, με τους οποίους συναναστρεφόμαστε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, λένε τα καλύτερα για την ομάδα μας".

Η πλειοψηφία των φιλάθλων πιστεύει πως με τουλάχιστον μία καλή προσθήκη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Συμφωνείτε;

"Η συζήτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Να ξέρει, όμως, ο κόσμος ότι θα ενημερωθεί έγκαιρα και έγκυρα και δεν θα ταλαιπωρηθεί με μεταγραφικά σενάρια. Πρόθεση για ενίσχυση πάντα υπάρχει. Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο θα αναλύσουν τα δεδομένα. Αν ο προπονητής ζητήσει μεταγραφή, η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αν ο προπονητής πει ότι είναι ευχαριστημένος με το υπάρχον ρόστερ, τότε θα συνεχίσουμε όπως είμαστε".

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζει έναν ποδοσφαιριστή, τον εξτρέμ Πίνο. Πώς εξελίσσεται η συγκεκριμένη υπόθεση;

"Βρισκόμαστε στις ημέρες, όπου ο προπονητής θα αποφασίσει αν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο Πίνο δουλεύει πολύ και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι τελικά θα γίνει".

Ας πάμε λίγο και στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τον κόσμο και για την ακρίβεια εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται.

"Κάθε προπονητής αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, ιδιαίτερα όταν δουλεύει για πρώτη φορά σε μία ξένη χώρα. Δεν γίνεται να αμφισβητείται ο Ζαρντίμ γιατί τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή μας (σ.σ. 15 νίκες σε 20 επίσημα παιχνίδια), ο οποίος δουλεύει πολύ καθημερινά, κάτι που έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή. Η ομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Δείχνει την ποιότητά της. Στα τελευταία παιχνίδια κάνει πάνω από 20 τελικές προσπάθειες. Για παράδειγμα στην Τούμπα παίξαμε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και δικαιούμασταν βάσει απόδοσης. Χθες (σ.σ. 4/12), στο πρώτο μέρος με την Άρσεναλ, είχαμε 7 τελικές προσπάθειες, με τις 6 προς το τέρμα, και η Άρσεναλ μόλις 2, με τη μία να μπαίνει γκολ".

Μήπως, κι εσείς ως σύλλογος, παρουσιάσατε κάπως λανθασμένα τον Πορτογάλο προπονητή το περασμένο καλοκαίρι, καθώς έχει διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία με τον προκάτοχό του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

"Είναι άδικο να συγκρίνουμε τον Ζαρντίμ με τον Βαλβέρδε. Είναι πάντα άδικο να συγκρίνουμε κάτι επιτυχημένο, με μία άλλη προσπάθεια που δεν έχει τελειώσει. Είναι άδικο και για τον Ζαρντίμ και για τον Βαλβέρδε. Ο Ισπανός δούλευε για δύο συνεχόμενες σεζόν στην ομάδα και για αυτό είχε σχεδόν την καθολική αποδοχή. Πρέπει να δώσουμε το περιθώριο στο νέο προπονητή για να πετύχει. Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τους δύο προπονητές".

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί η πειραϊκή ομάδα να απέχει 16 βαθμούς από τους πράσινους, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα.

"Όποια και να είναι η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτά τα ντέρμπι είναι υπέρτερα οποιασδήποτε βαθμολογίας. Συναντώνται στην ουσία δύο διαφορετικοί κόσμοι, οι δύο μεγαλύτεροι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Θέλουμε να αποδείξουμε την κυριαρχία μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν την πραγματική τους ποιότητα και να κάνουν τον κόσμο να ευχαριστηθεί. Ζούμε τόσο δύσκολους καιρούς και τέτοιες χαρές είναι απαραίτητες. Ο Ολυμπιακός είναι ένας λόγος να χαιρόμαστε, σε αυτήν την άσχημη εποχή που βιώνουμε".

Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ντέρμπι; Υπάρχει ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο για επεισόδια στο παιχνίδι της Κυριακής (9/12);

"Δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι στον Παναθηναϊκό ότι έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Έχουν, ήδη, προβλήματα και δε νομίζω ότι θέλουν να προσθέσουν κι άλλα βάρη και να κάνουν κακό στην ομάδα τους. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Όπως είπε και ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, σεβόμαστε την ιστορία του Παναθηναϊκού και θέλουμε να παιχθεί ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός, δηλαδή! Πέρυσι, ήταν οι διαφορετικές συνθήκες στο αντίστοιχο παιχνίδι. Δεν εξαρτάται κάτι από μας. Πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε έναν καλό αγώνα. Έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους εδώ και ημέρες και πάμε στο ΟΑΚΑ για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι".

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στην τελευταία ομιλία τους προς τους παίκτες, είπε: "Να απαντάτε μέσα στο γήπεδο. Για τον εαυτό σας, για τον προπονητή σας, για μένα, για την ομάδα, και τον κόσμο της". Το μήνυμα είναι σαφές ενόψει του ντέρμπι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται... λάσπη από τους απέναντι, αλλά η καλύτερη απάντηση δίνεται πάντα μέσα στο γήπεδο. Συμφωνείτε;

"Στο τέλος της ημέρας αυτό που θα μείνει, είναι μία νίκη στο ντέρμπι και ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν επηρεαζόμαστε από το τι λένε διάφοροι. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Είναι φυσιολογικό όταν μία άλλη ομάδα βλέπει να προοδεύεις και δεν μπορεί να ακολουθήσει, να προσπαθεί να σε βλάψει με άλλους τρόπους. Βάλε χρήματα, χτίσε δικό σου γήπεδο, πάρε ποιοτικούς παίκτες, φτιάξε την ομάδα σου και τις σχέσεις με τους φιλάθλους σου, και προσπάθησε να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό. Θα σας φέρω ένα παράδειγμα: έχεις ένα εμπορικό κέντρο και κάπου εκεί χτίζεται ένα άλλο μαγαζί. Το μαγαζί θα προσπαθήσει να βάλει φωτιά στο εμπορικό κέντρο για να το εμποδίσει. Φάνηκε και κόντρα στην Άρσεναλ, η τεράστια ποιοτική διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια. Μία γροθιά. Κόσμος-διοίκηση-ομάδα. Είδαμε τον Σωκράτη Κόκκαλη, σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Ολυμπιακό, να παρακολουθεί δίπλα-δίπλα το ματς με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να πανηγυρίζουν μαζί τα γκολ της ομάδας μας. Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού, είμαστε μία οικογένεια".

Ένα σχόλιο για το πώς πηγαίνουν οι υποθέσεις των Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Χολέμπας, σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους;

"Συνεχίζουμε με ηρεμία. Όταν θα έρθει η ώρα, θα γίνει αυτό που πρέπει τόσο για το συμφέρον της ομάδας όσο και των ποδοσφαιριστών".

Πότε θα έρθει αυτή η ώρα;

"Όταν θα έρθει, θα το μάθετε".

Μία τελευταία ερώτηση: Βλέπουμε τη φετινή σεζόν να έχει μειωθεί η προσέλευση των φιλάθλων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Φταίει μόνο η κρίση που βιώνει ο τόπος;

"Δεν αφορά μόνο την ομάδα μας αυτό το πρόβλημα. Οφείλεται στην εποχή που ζούμε. Γενικότερα, τα εισιτήρια σε όλες τις ομάδες έχουν μειωθεί κατά 30%. Θα σας αναφέρω ένα σχετικό παράδειγμα. Χθες (σ.σ. 4/12), στο περιθώριο του αγώνα με την Άρσεναλ, είχα μία συζήτηση με μία παλιά δόξα του Ολυμπιακού και είπε κάτι πολύ εύστοχο. Ας υποθέσουμε μία παρέα τεσσάρων φίλων θέλει να έρθει στο γήπεδο. Όταν οι δύο στους τέσσερις είναι άνεργοι και άλλοι δύο θα καθίσουν σπίτι να δουν το ματς για παρέα. Έτσι, δεν θα έρθει κανείς στο γήπεδο. Ζούμε σε μία δύσκολη εποχή και δεν σας κρύβω ότι οι συζητήσεις στη διοίκηση είναι καθημερινές προκειμένου να βελτιωθεί η διαμορφωθείσα εικόνα. Ξέρετε, για παράδειγμα, ότι στα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Πλατανιά οι τιμές ήταν πολύ χαμηλές, όπως και στον αγώνα με την Άρσεναλ. Ολυμπιακός σημαίνει γεμάτο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Όλοι οι άνθρωποι στη διοίκηση και όλοι εμείς που δουλεύουμε για τον Ολυμπιακό, κινούμαστε προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι για να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν στην καθημερινότητά τους τον Ολυμπιακό και συγκινούνται με τις χαρές που προσφέρει αυτή η ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος να ευχαριστιέται ποδόσφαιρο και να ικανοποιείται από το θέαμα που προσφέρει η ομάδα. Επαναλαμβάνω πως ο Ολυμπιακός σημαίνει ένα γεμάτο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Θέλουμε από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου