ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο κόσμος, η ανατροπή και το ντέρμπι (videos)

Ο κόσμος, η ανατροπή και το ντέρμπι (videos)

Ρεσιτάλ έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, δίνοντας το σύνθημα της ανατροπής στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δείτε τέσσερα αποκλειστικά βίντεο του RedPlanet.gr με τους πανηγυρισμούς στα γκολ των Μανιάτη - Μήτρογλου αλλά και με τα συνθήματα για τον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης (4/12) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Άρσεναλ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και επικράτησε των "κανονιέρηδων" με σκορ 2-1, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την παρουσία του στη διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι στον Β' όμιλο πήραν την 3η θέση, προσπερνώντας την Μονπελιέ και εξασφάλισαν το εισιτήριο που οδηγεί στο Europa League.
Η επικράτηση των ερυθρολεύκων απέναντι στους Λονδρέζους του Αρσέν Βενγκέρ δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Τι κι αν ο Αλσατός ξεκούρασε πολλούς από τους βασικούς του, αφήνοντας τους στην Αγγλία, η Άρσεναλ παρατάχθηκε με μια αν μη τι άλλο αξιόμαχη ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό με παίκτες όπως ο Στσέζνι (με πολλές σωτήριες επεμβάσεις), Φερμάελεν, Τζένκινσον, Ροσίτσκι, Ράμσεϊ, Ζερβινιό, Σαμάκ.

Ο Ροσίτσκι μάλιστα στο 38ο λεπτό έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, εκμεταλλευόμενος την ωραία προσπάθεια και το γύρισμα του Ζερβινιό.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τους "κανονιέρηδες" να προηγούνται με 1-0 και πλέον ο Ολυμπιακός είχε ένα ημίχρονο για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Γύρω στο 55' το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και βασικά το πέταλο των οργανωμένων, πήρε "φωτιά", με τον κόσμο να σπρώχνει με τη φωνή του τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην ισοφάριση. Όπερ και εγένετο λίγα λεπτά αργότερα με το τέρμα του Μανιάτη.

Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου έγινε ακόμη πιο ηχηρή και ενθουσιώδης, με το Φαληρικό γήπεδο να "σείεται" μόλις ο Μήτρογλου έφερε "τούμπα" το ματς στο 73'. Με σφυρίγματα, ιαχές και τραγούδι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού στήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή και εντέλει επικράτηση των Πειραιωτών κόντρα στην Άρσεναλ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος του, οι φίλοι των ερυθρολεύκων ασχολήθηκαν με τον Παναθηναϊκό και το επερχόμενο ντέρμπι των δύο ομάδων, αρχικά πικάροντας τους πράσινους για το γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά κριθεί από τον Δεκέμβρη και στη συνέχεια προειδοποιώντας τους για το τι τους περιμένει την Κυριακή (9/12) στο ΟΑΚΑ... 
Πανηγυρισμοί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά την... από redplanetgr

Πανηγυρισμοί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά το... από redplanetgr

"Βαζελάκο, πες αλεύρι. Το Πρωτάθλημα τελείωσε... από redplanetgr
"Bαζελάκο, ετοιμάσου. Ετοιμάσου, γιατί έρχεται η... από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου